Can'ım hadi hayırlısı çok sevindimKızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Maşallah böyle katlanmaya devam etsin inşallahKızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Maşallah böyle katlanmaya devam etsin inşallahKızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Tebrik ederim canım çok sevindimKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Katlanır canım 7. Gün için normal. Olmasaydı bu kadar çıkmazdı. Normal test günün kaçıncı gündü.Kızlar buğün 7.gün dayanamıyımp test yaptırdım hem benden progesteron testi istemişlerdi sıkı durun şimdi beta hcg değerim 22 çıktı 7.gün ama şöyle bir durum var aradım bu bizim için kesin sonuç değil test günümüzü bekliyeceğiz dediler tam olaraka sevinemedim neden ki acaba
Kaçıncı gün yaptırdın testi hayırlı olsunDeğerim 284 çıktı Taze 5. Embriyosu Can'ım ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
1 mart test günün aslındaKatlanır canım 7. Gün için normal. Olmasaydı bu kadar çıkmazdı. Normal test günün kaçıncı gündü.
ayyy gaza geliyorum kılar bugün 7. günüm yaa mart test günüm . yaptırmak istiyorum ben de. embriyo ve 5. gün embriyosu transfer edilmişti.1 mart test günün aslında
Inşallah canım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkeze yasatsinKızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Gelme canım gelme bekle az daha bekle bu sefer katlansın diyosun amanın çok zor kızlar yaa yaptırılmasamıydı ki herkesde aynı sonuç cıkmsyabılır brlkı gec dollenme olmuştur ne bileyım benım degerımı de merkez kabıl görmedı zaten temkinli davranıyolar sanırsamayyy gaza geliyorum kılar bugün 7. günüm yaa mart test günüm . yaptırmak istiyorum ben de. embriyo ve 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?