2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar tebrik ederim.çok mutlu oldum adınıza. Sitedeki bakıma inat peşpeşe ne güzel haberler maşallah.Rabbim bize de nasip etsin inş.hayırlısıyla.cipsonicim o kdr heyecanlı bekleyişin sonu güzel oldu bak.inş.değerin de mutluluğun da artar canım. Purple81 senin adına da çok sevindim tatlım. Sıkıntılı bekleyişin sonunda değerin yükseldi çok şükür.başka var mi guzel haber bakım yüzünden tam okuyamadim msjlari sanırım. Msj da yazamadim kaç saattir

Can'ım hadi hayırlısı çok sevindim

Maşallah böyle katlanmaya devam etsin inşallah

Canlarım 8 yıl oldu 8 yıl erken sevinmekte istemiyorum dediğim gibi Rabbim herkese nasip etsin bu çok zor olan süreçte Rabbim yardımcımız olsun başarısız 3 tedavi bu sefer oldu galiba Allahım ol desesin yeter ki

Katlanır canım 7. Gün için normal. Olmasaydı bu kadar çıkmazdı. Normal test günün kaçıncı gündü.

Wow1, 45335843, member: 725077"]Kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm[/QUOTE]
Tebrik ederim canim harika . Kaçıncı gund
Inşallah canım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkeze yasatsin

ayyy gaza geliyorum kılar bugün 7. günüm yaa mart test günüm . yaptırmak istiyorum ben de. embriyo ve 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
Gelme canım gelme bekle az daha bekle bu sefer katlansın diyosun amanın çok zor kızlar yaa yaptırılmasamıydı ki herkesde aynı sonuç cıkmsyabılır brlkı gec dollenme olmuştur ne bileyım benım degerımı de merkez kabıl görmedı zaten temkinli davranıyolar sanırsam

cipsoni canim hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin..ben de 3 defa denedim..5 bucuk yildir evliyiz..hic pozitif gormedim..ama bana umit oldun..sizde sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…