Kızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Gözün aydın canım değerlerin katlanarak yükselsin inşallahKızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Sağol Allah razı olsun bende görmedim zaten inanmadım yalan söyliyorsunuz dedim kandırmayın beni dedim karışmıştır dedim canım bizdeki sıkıntı benim düzgün adetleerim yoktu kistlerim vardı basit kist tanı ama ilaçla erimedi bide rahimde 1cm lik çöküntü vardı onları düzeltti doktorum laparoskopi oldum kistlerim alındı iki ay sonra tedavi oludu inşallah pozitif katlanarak artar eşimde sıkıntı yok testlere normL işte bakılınca çok büyük sıkıntı yok gibi gel görki olmayınca olmuyor yapacak bişey Rabbim ol diyecek ki olsun ağlasakta sızlasakta dua dua ve gerçekten istemek Allahım bzilere nasip etti inşallah katlanarak devam eder sizlerde tez vakitte hamile kalırsınız sağlıklı sıhatlı olsun bebişlerimizcipsoni canim hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin..ben de 3 defa denedim..5 bucuk yildir evliyiz..hic pozitif gormedim..ama bana umit oldun..sizde sorun neydi?
Hayırlı uğurlu olsun Çok güzel çok sevindim bir şey soracağım kaç embriyon 5.güne ulaştı ve kaliteler nasıldı ..ve belirtilerin oldu mu farklı bir şey yaniKızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmm
Canım benim masallah kötü bir değer değil asıl test günün ne zamandi canımBu arada hala kasık ağrım var bir giriyor bir çıkıyor neden ki ya
Canım kasık ağrım benim 14. Gün olduğu halde devM ediyor, ağrın olduğu müddetçe korkma, bebişin seninle demekki ağrın var.Bu arada hala kasık ağrım var bir giriyor bir çıkıyor neden ki ya
Benimde hala kasik agrim var tatlim arada bende korkuyorum bi sorunmu var acaba dieCanım kasık ağrım benim 14. Gün olduğu halde devM ediyor, ağrın olduğu müddetçe korkma, bebişin seninle demekki ağrın var.
Şimdi okudum canım 1 Mart mis:)))Canım benim masallah kötü bir değer değil asıl test günün ne zamandi canım
Bu arada kasik ağrıları gayet iyi canım hamilelik belirtisidir insallah
Aklina adeti getirme tatlim az kalmis bak allahin izniyle ctesi gunu guzel haberi alicaksin umutsuzluk yok.o agrilarin hepsi bende de vardi canim halada var moralini yuksek tutBugün bende de ağrı var ya.karnım patlamaya hazır gibi.şişkinlik var,gaz var.belim de ağrıyo. Adet günüm yarın. Sanki onun belirtileri gibitest günüm cmrtesi ama pazar gitmeyi düşünüyoruz adet olmazsam tabi
Olmıycaksın inşallah pozitif alıcaksın korkma Allah ol dediyse olucakNasıl bir stres bu ya
Ben ağrım uzun süre olmazsa korkuyorum acaba bebeğe bişey mi oldu diye, hemen başlıyorum konuşmaya ne olur orda olduğunu hissettir diye, ağrıması güzel bişey, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBenimde hala kasik agrim var tatlim arada bende korkuyorum bi sorunmu var acaba die
Aklina adeti getirme tatlim az kalmis bak allahin izniyle ctesi gunu guzel haberi alicaksin umutsuzluk yok.o agrilarin hepsi bende de vardi canim halada var moralini yuksek tut
İnş.Canlarım ya düşündükçe ateş basiyo.kendimi dinlememem lazım sanırım.Olmıycaksın inşallah pozitif alıcaksın korkma Allah ol dediyse olucak
Allahin izniyle tabiki devam edecek canim benim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah saglikli evletlar hayirli evlatlar nasip etsin insallahh. AMINNNNNCansınız balsınız dipdeyken beni sözlerinizle yerden kaldırdınız moral oldunuz Burda pozitif sonuç alanlara sanki biz aldık gibi sevindik maşallah dedik hatta ağladığım oldu bizlerede nasip etsin dedik Rabbime şükürler olsun devam eder inşallah
O bendede var ya acaba besleniyomu die cok asiri dusunuyorum.amin canim aminBen ağrım uzun süre olmazsa korkuyorum acaba bebeğe bişey mi oldu diye, hemen başlıyorum konuşmaya ne olur orda olduğunu hissettir diye, ağrıması güzel bişey, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?