Canım bebek anneden nezamn beslenmeye başlıyor biliyomusun?O bendede var ya acaba besleniyomu die cok asiri dusunuyorum.amin canim amin
Onu arastirmadim da iyimi die dusunmeden edemiyorum korkuyorum sanirimCanım bebek anneden nezamn beslenmeye başlıyor biliyomusun?
Canım benim 12 yumurtam toplanmıştı bu arada bende puko var ilaç dozlarını az verdiler o yüzden aşırı yumurtam olmadı 11 tanesi döllendi son güne kadar hepsi geldi ama içlerinden en kaliteli 5 tanesi donduruldu .belirti olaraktan ilk 5 gün çok kadıklarımda batma oldu 9. Güne kadar hiç birşey hissetmedim 9. Kahverengi lekelenmem oldu iştahım tamamemnkapandı 3 kilo verdim hiç birşey yiyemiyorumHayırlı uğurlu olsun Çok güzel çok sevindim bir şey soracağım kaç embriyon 5.güne ulaştı ve kaliteler nasıldı ..ve belirtilerin oldu mu farklı bir şey yani
İlk denemem ikinci hamileliğim Allah'ın izniyle ilki spontandıCanım yaaaa süper bir haber tebrik ederim kaçıncı d3nemendi canım allah bizlerede nasip eder insallah
Adet olmak gibi kötü şeyler aklımıza getirmiyoruzBugün bende de ağrı var ya.karnım patlamaya hazır gibi.şişkinlik var,gaz var.belim de ağrıyo. Adet günüm yarın. Sanki onun belirtileri gibitest günüm cmrtesi ama pazar gitmeyi düşünüyoruz adet olmazsam tabi
Kızlar bebekler ilk aylar anneler hiç birşey yemese bile annenin depolarından besleniyorlarCanım bebek anneden nezamn beslenmeye başlıyor biliyomusun?
Ooo benim depo full sıkıntı yok o zamanKızlar bebekler ilk aylar anneler hiç birşey yemese bile annenin depolarından besleniyorlar
Hoşgeldin kendini bol bol dinlersin artık günler geçiyor ama yavaş yavaş geçiyor bebişin senle olsun inşallahMerhaba kızlar bi iki gundur bakıyorum okuyorum yazdıklarınizi. Benim transferim pazartesi günü yapıldı bugün 4. Günüm. Dün karnimin içinde hafif ağrı şeklinde kimildanmalar hissettim bende bugünde devam ediyor. Aynı adet olmadan bi iki gün önce başlayan belirtim gibi. Ama yine internette okudum transferin 3. 4. Günü yerleşme olurmuş. İnş. Benimkilerde yerleşiyorlardır diye heveslendim. Ama daha çok var bekleme surecim, çalışırken bi hafta nasıl geçiyor Anlamıyorsun on gün rapor aldım evde olayım istedim şimdide günler çok yavaş geçiyor :) Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inş.
İlk denemem ikinci hamileliğim Allah'ın izniyle ilki spontandı
Ya internete baktimda nezaman beslenmeye basladgi yazmyo ya simdi ben anlamadimki.ben zayifim yaKızlar bebekler ilk aylar anneler hiç birşey yemese bile annenin depolarından besleniyorlar
Can'ım az ilaç yumurtaları kaliteli yapıyor bu gerçek özellikle rezerv az ve pko ise..ve iyi bir labaratuvardaysa o ortamda güzel ilerleyen embriyoların şansı fazla ..ama kalite de tek seçenek değil tabi rahimde önemli ..Allah nasp edecek en başta çok güzel sonucun Allah kucağına almayı kısmet etsin darısı başıma ve başımıza inşallah ..benim de 5.gün embriyosu..benim de özellikle ilk 4 gün çok sancım ve Ağrı'larım oldu şimdi özellikle 4.gün kasıkta bıçak batar gibi yarım saat kramp girdi ..inşallah hayra alamettir onun dışında adet Ağrı'lar oldu..benim de 7.günüm artık akşamları oluyor .azaldı umarım normaldir ..hep dua ediyorum Allahım muvaffak eylesin çok emek veriyoruzCanım benim 12 yumurtam toplanmıştı bu arada bende puko var ilaç dozlarını az verdiler o yüzden aşırı yumurtam olmadı 11 tanesi döllendi son güne kadar hepsi geldi ama içlerinden en kaliteli 5 tanesi donduruldu .belirti olaraktan ilk 5 gün çok kadıklarımda batma oldu 9. Güne kadar hiç birşey hissetmedim 9. Kahverengi lekelenmem oldu iştahım tamamemnkapandı 3 kilo verdim hiç birşey yiyemiyorum
bana da hamilesin gibi geliyor sen yine çok kaptırmadan test gününü bekle. 6-7 olsa tamam da 22 sanki kesin gibi çok sevindim :)Cnm hamilesn inşallah katlanr degrn
Sizin de memorial Şişli değil mi neden tutunamadı ne söylediler ? Bir de kaç embriyonuz vardı kalitelileri nasıldıBenimde
Benimde bir kızım var 8 yaşında ama 13 yıllık evliliginlmde 1 defa hamile kaldım cok sukur onuda tedavi için gittiğim Dr. Um hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum kalp atislari baslamis ben farkinda bile deguldim nasilsa hamile kalamiuorum diye.şimdi 8 senedir deniyoruz olmuyor ilk tüp. Denedik olmadı 2.ye başladık inşallah olur.rabbim isteyen herkese sabirlikla nasip eder insallah.
Can'ım az ilaç yumurtaları kaliteli yapıyor bu gerçek özellikle rezerv az ve pko ise..ve iyi bir labaratuvardaysa o ortamda güzel ilerleyen embriyoların şansı fazla ..ama kalite de tek seçenek değil tabi rahimde önemli ..Allah nasp edecek en başta çok güzel sonucun Allah kucağına almayı kısmet etsin darısı başıma ve başımıza inşallah ..benim de 5.gün embriyosu..benim de özellikle ilk 4 gün çok sancım ve Ağrı'larım oldu şimdi özellikle 4.gün kasıkta bıçak batar gibi yarım saat kramp girdi ..inşallah hayra alamettir onun dışında adet Ağrı'lar oldu..benim de 7.günüm artık akşamları oluyor .azaldı umarım normaldir ..hep dua ediyorum Allahım muvaffak eylesin çok emek veriyoruz
Evet canım Şişli memorial ilkinde degerim 6.42 çıktı bir daha yukselmedi nedenine hicbirsey demedi ler kaç defa sordum .Sizin de memorial Şişli değil mi neden tutunamadı ne söylediler ? Bir de kaç embriyonuz vardı kalitelileri nasıldı
yaaaa çok sevindim. inşallah umutlar boşa çıkmaz moral bozma daha fazla tebrik ederim :)Kızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Can'ım embriyoların durumu iyi görülmüş ki bekletiyorlar bence ve dozu da düşük kullanmışsın bence içlerinde kalitelisi muhakkak bulunur..sayın çok fazla ohss olmadın demi Ağrı'larn artarsa haber ver muhakkak ..embriyoların kaliteli ilerlemesi labaratuvarla da çok alakalı inşallah bize yetecek olan 1 kaliteli yumurta ve sperm en önemlisi de Allah'ın takdiri inşallah iyi sonuçlar alırsınız ..Allah yardımcımız olsunWow1 P pembeortanca benim de 75 le başlandı tek yumurtayla aşılama yapıldı. ikinci ay 100e çıkarınca aşılamamı iptal edecek kadar çok yumurta oluştu. 32 tanesi toplandı 23ü olgunmuş 7 tanesi döllendi. doktor da düşük bi oran olduğunu ama yine de embriyolarda bir sorum çıkmazsa yeterli olduğunu söyledi. 2. günde biri bölünmeyi durdurdu. bugün 3. gün iki tanesi dondurulup kalan 4 ile 5. gün beklenecekti. doktor durumlarının iyi olduğunu söyleyip dondurmaktan vazgeçmiş hepsiyle 5. gün beklenecekmiş. doktora da çok güveniorum alanında ünlü bi prof ama ya hepsi giderse cmts ye kadar diye düşünmeden edemiorum. yumurta görünümlerimin de biraz bozuk olduğunu söyledi bugün embriyolog. ama döllendiler ve şimdilik gayet iyi durumdalar dedi. opu pzt yapıldı ve dayanılmaz olmasa da çok ağrım var. dik duramıyorum yatakta dönemiyorum bunları tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmam umarım. hayırlı olsun tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?