- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Kısmet Can'ım zaten en kaliteli olan 5AA ya bile yüzde 55 şans veriyorlar bazı rahim dondurulmuşu daha kolay tutuyor inşallah dondurulmuşlar nasp olur ..benim ilk denemem 8 yumurtadan 7si döllendi 5.güne geldi..1 transfer yapıldı 4 tane de donduruldu..nasip bakalım..transferin 7.günündeyim..Allah nasp etsin inşallah çok heyecanlı bekleyiş işe gitmesem hepten kafayı yerdim herhaldeEvet canım Şişli memorial ilkinde degerim 6.42 çıktı bir daha yukselmedi nedenine hicbirsey demedi ler kaç defa sordum .
18 tane toplantı 16 embriyo dan 5 tane 5. Güne geldi 5aa koydular tutmadı kalanlar da 4ab 4 tane dondurulmus um var canım senin kaçıncı denemen
Sağol canım, umarım değerlerimiz kat kat katlanır daha fazla, allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.yaaaa çok sevindim. inşallah umutlar boşa çıkmaz moral bozma daha fazla tebrik ederim :)
Tatlım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim merak etme 12.güne artar inşallah Allah tamamına ermeyi nasip ets in inşDeğer düşük değil mi sizce tamam erkende şöyle 50 60 çıkaydı neyse ya Rabbim nederse o sağlıklı sihhatlı olsun inşallah Allahım bütün burada ki herkese nasip etsin inşallah bu arada sitede bakım çalişması varmiş
dün hemşireyle görüştüm geri dönüş yaptılar dr geldin hemen bi kontrol edeyim demiş. abdominal usg den baktı su yok şimdilik. cmts ye kadar bi sorun olmazsa cmts transferin dedi. yumurtalar fazla olduğundan ve büyüdüğünden bu kadar ağrım varmış normalmiş. yumurtalar alınsa da foliküller kalıormuş onların baskısıyöış. ohss olmadım tam olarak sanırım ama bazıları da hafif geçiriomuş bilemiorum. öksüremiorum mesela canım acıorCan'ım embriyoların durumu iyi görülmüş ki bekletiyorlar bence ve dozu da düşük kullanmışsın bence içlerinde kalitelisi muhakkak bulunur..sayın çok fazla ohss olmadın demi Ağrı'larn artarsa haber ver muhakkak ..embriyoların kaliteli ilerlemesi labaratuvarla da çok alakalı inşallah bize yetecek olan 1 kaliteli yumurta ve sperm en önemlisi de Allah'ın takdiri inşallah iyi sonuçlar alırsınız ..Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun canımDeğerim 284 çıktı Taze 5. Embriyosu Can'ım ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tamam Can'ım doktor kontrol ettiyse sıkıntı yoktur inşallah kalbini ferah tut onlar Rahime ve senin durumuna göre karar verirler ..inşallah herşey gönlünce olsundün hemşireyle görüştüm geri dönüş yaptılar dr geldin hemen bi kontrol edeyim demiş. abdominal usg den baktı su yok şimdilik. cmts ye kadar bi sorun olmazsa cmts transferin dedi. yumurtalar fazla olduğundan ve büyüdüğünden bu kadar ağrım varmış normalmiş. yumurtalar alınsa da foliküller kalıormuş onların baskısıyöış. ohss olmadım tam olarak sanırım ama bazıları da hafif geçiriomuş bilemiorum. öksüremiorum mesela canım acıor
Tatlım hadi hayırlı olsun çok sevindim hepimiz sağlığıyla tamamına ereriz inş..Kızlar değerim yükselmiş benimde 11.5 dan 33 e yükselmiş, çok mutluyum, cumartesi yine test var, doktorum dedi ki çoğul gebelikte eğer ki biri düşerse kan değerimi etkiler ve düşermiş değer.belki de benimde öyle bişeyler olmuştur, umutluyum çok moralim yerine geldi
Gerçekten çok zor süreçlerWow1 P pembeortanca benim de 75 le başlandı tek yumurtayla aşılama yapıldı. ikinci ay 100e çıkarınca aşılamamı iptal edecek kadar çok yumurta oluştu. 32 tanesi toplandı 23ü olgunmuş 7 tanesi döllendi. doktor da düşük bi oran olduğunu ama yine de embriyolarda bir sorum çıkmazsa yeterli olduğunu söyledi. 2. günde biri bölünmeyi durdurdu. bugün 3. gün iki tanesi dondurulup kalan 4 ile 5. gün beklenecekti. doktor durumlarının iyi olduğunu söyleyip dondurmaktan vazgeçmiş hepsiyle 5. gün beklenecekmiş. doktora da çok güveniorum alanında ünlü bi prof ama ya hepsi giderse cmts ye kadar diye düşünmeden edemiorum. yumurta görünümlerimin de biraz bozuk olduğunu söyledi bugün embriyolog. ama döllendiler ve şimdilik gayet iyi durumdalar dedi. opu pzt yapıldı ve dayanılmaz olmasa da çok ağrım var. dik duramıyorum yatakta dönemiyorum bunları tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmam umarım. hayırlı olsun tekrar :)
Tatlım sen şimdi 12.günü ayakta beklersin heyecandan kıyamam ya tekrar hayırlı olsun cnm ya çok sevindimCanlarım 8 yıl oldu 8 yıl erken sevinmekte istemiyorum dediğim gibi Rabbim herkese nasip etsin bu çok zor olan süreçte Rabbim yardımcımız olsun başarısız 3 tedavi bu sefer oldu galiba Allahım ol desesin yeter ki
Heyecan yaptın bebişlere onlardaBu arada hala kasık ağrım var bir giriyor bir çıkıyor neden ki ya
İnşallah canım zor günler beklemek stresli ama seninde tutarda dondurulmuslari da kardes diye tekrar yaparsınız insallah .bakalım benimde ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu c.tesi kontrolüm var endimetriuma bakacaklar senin D4. Un kimdiKısmet Can'ım zaten en kaliteli olan 5AA ya bile yüzde 55 şans veriyorlar bazı rahim dondurulmuşu daha kolay tutuyor inşallah dondurulmuşlar nasp olur ..benim ilk denemem 8 yumurtadan 7si döllendi 5.güne geldi..1 transfer yapıldı 4 tane de donduruldu..nasip bakalım..transferin 7.günündeyim..Allah nasp etsin inşallah çok heyecanlı bekleyiş işe gitmesem hepten kafayı yerdim herhalde
Tatlım ilk üç ay çok önemli çok dikkaetmemiz gerekliCanım bebek anneden nezamn beslenmeye başlıyor biliyomusun?
Benim doktorum Ayşe hocaydı ama bazı kontrollerde sevinç hocada girdi tedavinin ilk günü Semra hocayı da istedim canlı canlı görsün yumurtaları dedim ..ilaç dozlarını o ayarlıyor zaten.transferi Semra hoca yaptı.senin transferi kim yapmıştı ?İnşallah canım zor günler beklemek stresli ama seninde tutarda dondurulmuslari da kardes diye tekrar yaparsınız insallah .bakalım benimde ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu c.tesi kontrolüm var endimetriuma bakacaklar senin D4. Un kimdi
Suan anneden besleniyomu netten baktim bisey bulamadimTatlım ilk üç ay çok önemli çok dikkaetmemiz gerekli
Amin inş canım senin de güzel haberlerini alırız inşAy allah m bende hamile olim bende tebrik.etsn lerkızlar dua edin banaaa
Tatlım var nette bugün okudum ama özellikle üç ay folik çok önemliAmin inş canım senin de güzel haberlerini alırız inş
Can'ım bir de senin ilaç dozun ve amh değerin kaçtı ?Evet canım Şişli memorial ilkinde degerim 6.42 çıktı bir daha yukselmedi nedenine hicbirsey demedi ler kaç defa sordum .
18 tane toplantı 16 embriyo dan 5 tane 5. Güne geldi 5aa koydular tutmadı kalanlar da 4ab 4 tane dondurulmus um var canım senin kaçıncı denemen
yaa ne güzel haberler kaç gündür! ne kadar sevindim anlatamam :)Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Benimde ayşe hoca Dr. Um ama sürekli başka Dr. Lar girdiği icin cok denk gelemedik benim ilk denememde semra hoca ayağını kırmisti hiç gorusemedik transferimi Banu hoca yaptı oda ayrıldı sanırım oradan .ama bu transferimi semra hoca yapsın istiyorum inşallah h.sonuna denk gelmezBenim doktorum Ayşe hocaydı ama bazı kontrollerde sevinç hocada girdi tedavinin ilk günü Semra hocayı da istedim canlı canlı görsün yumurtaları dedim ..ilaç dozlarını o ayarlıyor zaten.transferi Semra hoca yaptı.senin transferi kim yapmıştı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?