2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kısmet Can'ım zaten en kaliteli olan 5AA ya bile yüzde 55 şans veriyorlar bazı rahim dondurulmuşu daha kolay tutuyor inşallah dondurulmuşlar nasp olur ..benim ilk denemem 8 yumurtadan 7si döllendi 5.güne geldi..1 transfer yapıldı 4 tane de donduruldu..nasip bakalım..transferin 7.günündeyim..Allah nasp etsin inşallah çok heyecanlı bekleyiş işe gitmesem hepten kafayı yerdim herhalde

Tatlım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim merak etme 12.güne artar inşallah Allah tamamına ermeyi nasip ets in inş

dün hemşireyle görüştüm geri dönüş yaptılar dr geldin hemen bi kontrol edeyim demiş. abdominal usg den baktı su yok şimdilik. cmts ye kadar bi sorun olmazsa cmts transferin dedi. yumurtalar fazla olduğundan ve büyüdüğünden bu kadar ağrım varmış normalmiş. yumurtalar alınsa da foliküller kalıormuş onların baskısıyöış. ohss olmadım tam olarak sanırım ama bazıları da hafif geçiriomuş bilemiorum. öksüremiorum mesela canım acıor

Tamam Can'ım doktor kontrol ettiyse sıkıntı yoktur inşallah kalbini ferah tut onlar Rahime ve senin durumuna göre karar verirler ..inşallah herşey gönlünce olsun

Tatlım hadi hayırlı olsun çok sevindim hepimiz sağlığıyla tamamına ereriz inş..

Gerçekten çok zor süreçler

Tatlım sen şimdi 12.günü ayakta beklersin heyecandan kıyamam ya tekrar hayırlı olsun cnm ya çok sevindim

İnşallah canım zor günler beklemek stresli ama seninde tutarda dondurulmuslari da kardes diye tekrar yaparsınız insallah .bakalım benimde ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu c.tesi kontrolüm var endimetriuma bakacaklar senin D4. Un kimdi

Benim doktorum Ayşe hocaydı ama bazı kontrollerde sevinç hocada girdi tedavinin ilk günü Semra hocayı da istedim canlı canlı görsün yumurtaları dedim ..ilaç dozlarını o ayarlıyor zaten.transferi Semra hoca yaptı.senin transferi kim yapmıştı ?

Can'ım bir de senin ilaç dozun ve amh değerin kaçtı ?

Benimde ayşe hoca Dr. Um ama sürekli başka Dr. Lar girdiği icin cok denk gelemedik benim ilk denememde semra hoca ayağını kırmisti hiç gorusemedik transferimi Banu hoca yaptı oda ayrıldı sanırım oradan .ama bu transferimi semra hoca yapsın istiyorum inşallah h.sonuna denk gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…