Canım yaaa masallah diyelim süper bir haber çok ama cokkkkk kk sevindim inşallah kat kat yükselir degerin canımKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Anaaaaammmm aynen boyle agzim acik kaldı inan cok sevindim gözün aydin bacimm darisi bana benimde 12 yilim bitiyor rabbim kucaklarimizi boş birakmasin saglikla kucagina almayi nasip etsin;-)Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
150 ydi canım amh de 2.9 du seni nasıldıCan'ım bir de senin ilaç dozun ve amh değerin kaçtı ?
Hayırlısı olsun canımKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Yaa cok sevndm canimmm kac transfer ki 8. Gne gore baya iyi deger ya insallah rabbim kucagna almayi da nasip eder cok sevndmKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Canım hayırlı olsun.çok sevindim.demek ki zamanı gelince gerçekleşiyor mucizeler.Bize de nasip olsun insallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Tebrik ederim hayirli olsun canim :)Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Maalesef canım günden güne azalma olabiliyor ama en kalitelileri kalıyor canım 3. Yada 5. Güne gelip gelmeyeceğini embriyolog lar belirliyorlarBenden 10 yumos cikmis kizlar 8 i dollenms yarn kaliteer belli olcakmis insallah iyi olur cok merak ediyorm adam yarina kac cikar blmiyorz dems sizde gunden gune azaldi mi sayisi ki
Maşallah canım çok ama çok sevindimmm süper sonuç dayanamadın demekKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Amin cnm benmAmin inş canım senin de güzel haberlerini alırız inş
Kız sen varya meraklii Ayy çok sevndm ama cnm benm allah m darsiis başmaKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Darısı sizlerin olsun bizlerin de değerler artsınHamileler topigi
amın canım ınsallah :)Çok tesekkur EDERİMMMM hepinize allahım herkese bu sevinci yasatsinnnnn
Çok ama çok sevindimÇok tesekkur EDERİMMMM hepinize allahım herkese bu sevinci yasatsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?