tatlım çok geçmiş olsun inşallah senin de hayırlı mutlu haberlerini okuruz inşallahWow1 @pembeortanca benim de 75 le başlandı tek yumurtayla aşılama yapıldı. ikinci ay 100e çıkarınca aşılamamı iptal edecek kadar çok yumurta oluştu. 32 tanesi toplandı 23ü olgunmuş 7 tanesi döllendi. doktor da düşük bi oran olduğunu ama yine de embriyolarda bir sorum çıkmazsa yeterli olduğunu söyledi. 2. günde biri bölünmeyi durdurdu. bugün 3. gün iki tanesi dondurulup kalan 4 ile 5. gün beklenecekti. doktor durumlarının iyi olduğunu söyleyip dondurmaktan vazgeçmiş hepsiyle 5. gün beklenecekmiş. doktora da çok güveniorum alanında ünlü bi prof ama ya hepsi giderse cmts ye kadar diye düşünmeden edemiorum. yumurta görünümlerimin de biraz bozuk olduğunu söyledi bugün embriyolog. ama döllendiler ve şimdilik gayet iyi durumdalar dedi. opu pzt yapıldı ve dayanılmaz olmasa da çok ağrım var. dik duramıyorum yatakta dönemiyorum bunları tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmam umarım. hayırlı olsun tekrar :)
Cnm tebrik ediyorum.Harika bir haber.Demek zamani gelmis Allah kucagina da almayi nasip etsinKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Gebeliğin ilk döneminde kendinizi hamileliğe ve içinde bulunduğunuz bu mucizevi duruma hazırlamalısınız. Öncelikle; beslenmenizi gözden geçirin. Çünkü siz nasıl beslenirseniz bebeğiniz de öyle olur. Bebek bütün ihtiyacını plasenta aracılığı ile annesinden karşılar. Mutlaka doktorunuzun bilgisi ve önerisiyle Folik Asit kullanmaya başlayın ya da devam edin. Bebeğinizin büyüme ve gelişiminin temelinin atıldığı bu günlerde abur-cubur tüketimi, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmaya çalışın.Suan anneden besleniyomu netten baktim bisey bulamadim
Niyeyse ben ağlıyamadım katlanmasını bekliyeceğim içim rahat etmiyor cumartesi bi daha test yapacağım inşallah artar cumartesi 9.gün olcakBende canım bende ilk öğrendiğimde haykira haykira agladimmmm ..halaaaa gozyaslarimi tutamiyorummmm
Cumartesi bende tekrarlicam.tahlilimi..canım eminimki bebislerimizzz bizi birakmicaklarrrrNiyeyse ben ağlıyamadım katlanmasını bekliyeceğim içim rahat etmiyor cumartesi bi daha test yapacağım inşallah artar cumartesi 9.gün olcak
Can'ım hayırlı olsun çok sevindim 13 yıl beklediğine değdi rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Ben normalde kahvalti yapmazdim ufacik ekmekle gecistirirdim simdi her sabah ogle aksam yiyorum 49 kiloydum47 kiloya dusmusum bugun tartildimGebeliğin ilk döneminde kendinizi hamileliğe ve içinde bulunduğunuz bu mucizevi duruma hazırlamalısınız. Öncelikle; beslenmenizi gözden geçirin. Çünkü siz nasıl beslenirseniz bebeğiniz de öyle olur. Bebek bütün ihtiyacını plasenta aracılığı ile annesinden karşılar. Mutlaka doktorunuzun bilgisi ve önerisiyle Folik Asit kullanmaya başlayın ya da devam edin. Bebeğinizin büyüme ve gelişiminin temelinin atıldığı bu günlerde abur-cubur tüketimi, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmaya çalışın.
Aslında siz henüz hamile olduğunuzu anlamakla uğraşırken bebeğinizin gelişiminin en önemli tuğlaları konulmaya başlıyor. İlk 3 aylık dönem bebek gelişimi için çok önemlidir. O nedenle hamile olduğunuzu öğrendğiniz andan itibaren beslenmenizi tamamen sağlıklı ve yeterli olacak şekilde planlamalısınız. Bu dönemde öne çıkan besin gruplarını şöyle sıralayabiliriz;
• Karbonhidratlar vücudun temel enerji kaynağıdır. Özellikle kompleks karbonhidratlara yer verilmeli. ( Tam buğday ekmeği, sebze - meyve, kurubaklagiller, tahıllar gibi ) Kilo alırım endişesi ile karbonhidratları hayatınızdan çıkarmak kesinlikle yanlıştır. Bu nedenle sağlıklı karbonhidrat kaynakları yeterli milktarda tüketmelisiniz. İlk aylarda günde 6-8 porsiyon yeterlidir. 1 porsiyon=1dilim tam buğday ekmeği = 1 kase çorba=3 çorba kaşığı bulgur/ makarna gibi düşünülebilir..
AminnnAyy cok sabirsizlaniyorum.Hepimizin karni kocaman olsun.Isteyen herkes hamile olsun insallah
Canım çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsinKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Tebrik ederim ćok sevindim ve heyecanlandim benim de yarin 8.gunum evde yapsam cikar mi acaba? Bir de siz progesteron testi yaptirdiniz mi?Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Evde yapılan idrar testinde çıkmaz cnm, kana bile 7. Günde geçiyor, bence sen 10. Günü bekle. Progesteron testi teansfer sonrası isteniyor, önemli bir test.Tebrik ederim ćok sevindim ve heyecanlandim benim de yarin 8.gunum evde yapsam cikar mi acaba? Bir de siz progesteron testi yaptirdiniz mi?
Ben yaptırdım bugün degerim için iyi dediler ilaçlar aynen devam dedilerTebrik ederim ćok sevindim ve heyecanlandim benim de yarin 8.gunum evde yapsam cikar mi acaba? Bir de siz progesteron testi yaptirdiniz mi?
Tatlim cok sevindim hayirli olsun allah kucagimiza almayida nasip etsin insallahKizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Kac cikti progesteron degerin?Ben yaptırdım bugün degerim için iyi dediler ilaçlar aynen devam dediler
Benden öyle bi test istemediler yaEvde yapılan idrar testinde çıkmaz cnm, kana bile 7. Günde geçiyor, bence sen 10. Günü bekle. Progesteron testi teansfer sonrası isteniyor, önemli bir test.
Benden de 3.denememde istediler baska yaptiran var mi merak ediyorumBenden öyle bi test istemediler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?