2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım çok geçmiş olsun inşallah senin de hayırlı mutlu haberlerini okuruz inşallah

Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Cnm tebrik ediyorum.Harika bir haber.Demek zamani gelmis Allah kucagina da almayi nasip etsin

Suan anneden besleniyomu netten baktim bisey bulamadim
Gebeliğin ilk döneminde kendinizi hamileliğe ve içinde bulunduğunuz bu mucizevi duruma hazırlamalısınız. Öncelikle; beslenmenizi gözden geçirin. Çünkü siz nasıl beslenirseniz bebeğiniz de öyle olur. Bebek bütün ihtiyacını plasenta aracılığı ile annesinden karşılar. Mutlaka doktorunuzun bilgisi ve önerisiyle Folik Asit kullanmaya başlayın ya da devam edin. Bebeğinizin büyüme ve gelişiminin temelinin atıldığı bu günlerde abur-cubur tüketimi, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmaya çalışın.

Aslında siz henüz hamile olduğunuzu anlamakla uğraşırken bebeğinizin gelişiminin en önemli tuğlaları konulmaya başlıyor. İlk 3 aylık dönem bebek gelişimi için çok önemlidir. O nedenle hamile olduğunuzu öğrendğiniz andan itibaren beslenmenizi tamamen sağlıklı ve yeterli olacak şekilde planlamalısınız. Bu dönemde öne çıkan besin gruplarını şöyle sıralayabiliriz;

• Karbonhidratlar vücudun temel enerji kaynağıdır. Özellikle kompleks karbonhidratlara yer verilmeli. ( Tam buğday ekmeği, sebze - meyve, kurubaklagiller, tahıllar gibi ) Kilo alırım endişesi ile karbonhidratları hayatınızdan çıkarmak kesinlikle yanlıştır. Bu nedenle sağlıklı karbonhidrat kaynakları yeterli milktarda tüketmelisiniz. İlk aylarda günde 6-8 porsiyon yeterlidir. 1 porsiyon=1dilim tam buğday ekmeği = 1 kase çorba=3 çorba kaşığı bulgur/ makarna gibi düşünülebilir..

Bende canım bende ilk öğrendiğimde haykira haykira agladimmmm ..halaaaa gozyaslarimi tutamiyorummmm
Niyeyse ben ağlıyamadım katlanmasını bekliyeceğim içim rahat etmiyor cumartesi bi daha test yapacağım inşallah artar cumartesi 9.gün olcak

Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
Can'ım hayırlı olsun çok sevindim 13 yıl beklediğine değdi rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Ben normalde kahvalti yapmazdim ufacik ekmekle gecistirirdim simdi her sabah ogle aksam yiyorum 49 kiloydum47 kiloya dusmusum bugun tartildim

Tebrik ederim ćok sevindim ve heyecanlandim benim de yarin 8.gunum evde yapsam cikar mi acaba? Bir de siz progesteron testi yaptirdiniz mi?

Tebrik ederim ćok sevindim ve heyecanlandim benim de yarin 8.gunum evde yapsam cikar mi acaba? Bir de siz progesteron testi yaptirdiniz mi?
Evde yapılan idrar testinde çıkmaz cnm, kana bile 7. Günde geçiyor, bence sen 10. Günü bekle. Progesteron testi teansfer sonrası isteniyor, önemli bir test.

Bide ben grip gibi bişey oldum yutkunurken boğazım ağrıyor burnum akıyor ve de üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…