Gecmis olsun dikkat et kendine canimBide ben grip gibi bişey oldum yutkunurken boğazım ağrıyor burnum akıyor ve de üşüyorum
Benden de hiç istemediler haftaya cumaya kadar Protestan iğneye davam sonra jele geçicekmişimTransferden sonraki progesteron degerleriniz kacti kizlar?
canım senin kaçıncı günün bufün? Benim 12. Günden sonra sabah akşam jele geçirdiler beni.Benden de hiç istemediler haftaya cumaya kadar Protestan iğneye davam sonra jele geçicekmişim
Canım maşallah hayırlı olsun çok sevindim darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallahÇok tesekkur EDERİMMMM hepinize allahım herkese bu sevinci yasatsinnnnn
Amin inşallah canımmAyy cok sabirsizlaniyorum.Hepimizin karni kocaman olsun.Isteyen herkes hamile olsun insallah
Oo tatlım çok Dikkat et şuan çok riskli doğal yollarla atlatmaya çalış sıcak ıhlamur limon sık iç geçmiş olsunBide ben grip gibi bişey oldum yutkunurken boğazım ağrıyor burnum akıyor ve de üşüyorum
Ayca28 ciğim.nasılsın nasıl gidiyor.benim 8 de kalp atısı için randevu ya ben normalde her gün spor yapıyordum transferden sonra bırakmıştım bugün biraz yürüyeyim dedim ağrı oldu hafif.bidaha yürümeyim henüz vücut hazır değil onu anladım.Gecmis olsun dikkat et kendine canim
inan ki çok sevindim süper yaaaCanlarım 8 yıl oldu 8 yıl erken sevinmekte istemiyorum dediğim gibi Rabbim herkese nasip etsin bu çok zor olan süreçte Rabbim yardımcımız olsun başarısız 3 tedavi bu sefer oldu galiba Allahım ol desesin yeter ki
süperrrrrr:)Kizlarrrrrrr 13 yıl sonra mucizemmm gerçekleşti galibaaaaa test yaptimmm degerim 106 çıktı.Dr umu aradimmm gözün aydın dedi .halaaaa soktayimmm.8.günüm dü bugün ..
ay negüzel ben de kahvaltı sevmiyorum ama hersabah süt ve ekmek peynir yiyorum spor yapamıyorum eşim bana bugün kilo almaya başladın dedi tartılmaya korkuyorum kilo almak için erken çünküBen normalde kahvalti yapmazdim ufacik ekmekle gecistirirdim simdi her sabah ogle aksam yiyorum 49 kiloydum47 kiloya dusmusum bugun tartildim
benden de istememişlerdi tatlımTransferden sonraki progesteron degerleriniz kacti kizlar?
iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor.bende ctesi gidecegim kalp atisini dinlemeye.bebislerin kalp atisinida dinlicez allahn izniyle.canim bence yuruyus yapma cok riskli olabilir.gectimi agrinAyca28 ciğim.nasılsın nasıl gidiyor.benim 8 de kalp atısı için randevu ya ben normalde her gün spor yapıyordum transferden sonra bırakmıştım bugün biraz yürüyeyim dedim ağrı oldu hafif.bidaha yürümeyim henüz vücut hazır değil onu anladım.
evet tatlım ben de korktum hemen dinlendim geçti bidaha denemem az kaldı senin kine kalp atış sesini duymanıza inşallah buarada benim ki martın 9 yanlış yazmışım öğleden sonra randevumuz inşallah valla ben çok heyecanlıyım bide ben çok kilo alacağım galiba sağlıklı onlar için gerekli herşeyi ben istemesem eşim onlar için başladı öyle olunca sen de hergün sütü bir yumurtayı bir parça cevizi unutma tatlım foliğide ve ayva yemeyide peygamber efendimiz a.s tavsiye etmiş bana stok yaptık mevsimi geçiyor diye :))iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor.bende ctesi gidecegim kalp atisini dinlemeye.bebislerin kalp atisinida dinlicez allahn izniyle.canim bence yuruyus yapma cok riskli olabilir.gectimi agrin
Sağol işte yapacagız bişeylerOo tatlım çok Dikkat et şuan çok riskli doğal yollarla atlatmaya çalış sıcak ıhlamur limon sık iç geçmiş olsun
Benim bugün transfer günü dahil 13 gün oldu haftaya cuma keseyi görene kadar iğneye devam kalçalarım o kadar kötü oldu ki çok Can'ım yanıyorC
canım senin kaçıncı günün bufün? Benim 12. Günden sonra sabah akşam jele geçirdiler beni.
Canım 3 ayı geçtikten sonra günde 14-20 dak normal tempoda yürüyüş yapabilirsin tabi doktorun söyleyecek sana.evet tatlım ben de korktum hemen dinlendim geçti bidaha denemem az kaldı senin kine kalp atış sesini duymanıza inşallah buarada benim ki martın 9 yanlış yazmışım öğleden sonra randevumuz inşallah valla ben çok heyecanlıyım bide ben çok kilo alacağım galiba sağlıklı onlar için gerekli herşeyi ben istemesem eşim onlar için başladı öyle olunca sen de hergün sütü bir yumurtayı bir parça cevizi unutma tatlım foliğide ve ayva yemeyide peygamber efendimiz a.s tavsiye etmiş bana stok yaptık mevsimi geçiyor diye :))
Hayırlısı olsun canımKizlar heyecan dorukta ! Yarin sabah testi yaptiriyorum bakalim:) benim ki pozitif cikarsa emin olun ki burdaki herkesin de pozitif cikmamasi icin hicbir neden yok :)✌✌
Sonucun iyi olması için katlanıcaz canım mecbur. Bebişleri düşünBenim bugün transfer günü dahil 13 gün oldu haftaya cuma keseyi görene kadar iğneye devam kalçalarım o kadar kötü oldu ki çok Can'ım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?