2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Gecmis olsun dikkat et kendine canim
Ayca28 ciğim.nasılsın nasıl gidiyor.benim 8 de kalp atısı için randevu ya ben normalde her gün spor yapıyordum transferden sonra bırakmıştım bugün biraz yürüyeyim dedim ağrı oldu hafif.bidaha yürümeyim henüz vücut hazır değil onu anladım.

Ben normalde kahvalti yapmazdim ufacik ekmekle gecistirirdim simdi her sabah ogle aksam yiyorum 49 kiloydum47 kiloya dusmusum bugun tartildim
ay negüzel ben de kahvaltı sevmiyorum ama hersabah süt ve ekmek peynir yiyorum spor yapamıyorum eşim bana bugün kilo almaya başladın dedi tartılmaya korkuyorum kilo almak için erken çünkü

iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor.bende ctesi gidecegim kalp atisini dinlemeye.bebislerin kalp atisinida dinlicez allahn izniyle.canim bence yuruyus yapma cok riskli olabilir.gectimi agrin

iyiyim tatlim sen nasilsin nasil gidiyor.bende ctesi gidecegim kalp atisini dinlemeye.bebislerin kalp atisinida dinlicez allahn izniyle.canim bence yuruyus yapma cok riskli olabilir.gectimi agrin
evet tatlım ben de korktum hemen dinlendim geçti bidaha denemem az kaldı senin kine kalp atış sesini duymanıza inşallah buarada benim ki martın 9 yanlış yazmışım öğleden sonra randevumuz inşallah valla ben çok heyecanlıyım bide ben çok kilo alacağım galiba sağlıklı onlar için gerekli herşeyi ben istemesem eşim onlar için başladı öyle olunca sen de hergün sütü bir yumurtayı bir parça cevizi unutma tatlım foliğide ve ayva yemeyide peygamber efendimiz a.s tavsiye etmiş bana stok yaptık mevsimi geçiyor diye :))

arkadaşlar güzel haberlerinize çok seviniyorum inşallah isteyen bekleyen tüm arkdaşlarımız olumlu haberler verir bizde buradan sevinçlerine ortak oluruz inşallah bugün kü haberler çok güzeldi inşallah artarak devam eder hiçbir arkdaş üzülmez inşallahhh..:)

C
Canım 3 ayı geçtikten sonra günde 14-20 dak normal tempoda yürüyüş yapabilirsin tabi doktorun söyleyecek sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…