2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İnşallah cnm ya

ay negüzel ben de kahvaltı sevmiyorum ama hersabah süt ve ekmek peynir yiyorum spor yapamıyorum eşim bana bugün kilo almaya başladın dedi tartılmaya korkuyorum kilo almak için erken çünkü
Keske bende alsam kilo :)almamissindir tatlim daha ama spor yapma olurmu

Olsun tatlim al kilo bebisde sende saglikli olunda gerisini bos ver.Bende cok heycanliyim sutu meyveli iciyorum hayatmda bebeklgm haric hic sut icmedim ben ama simdi gunde 3tane meyveli sut iciyorum yumurtaninda beyazini yiyemiyorum ya meyveli sutte normal sut islevini goruyo demi.nedense kafama cok taktim annemin beynini yiyorum hergun anne ben yemek yiyom demi eksik biseymi yapiym die icmde hep bi tedirginlik nasil gecicek bilmiyorum ben zayiflamisim bide dediklerini yicem tatlim.bide ctesi ulturasnlo bakcklar ya kalp atisi dinlicez ya bize cd verirlermi ??

Benim bugün transfer günü dahil 13 gün oldu haftaya cuma keseyi görene kadar iğneye devam kalçalarım o kadar kötü oldu ki çok Can'ım yanıyor
Bende öyle canım artık kalçamın üstüne oturamıyorum çok acıyor

tatlım ben de aynen senin gibi süt içemeyenlerden ben de meyveli süt içiyorum.bilmiyorum canım cd verirler mi ama eşim çok heyecanlı cepten kamerasına çekecekmiş vermezlerse eniyisi siz de öyle yapın ileri de izletiriz inşallah:)) ayyyy çok heyecanlııı

Selamin aleykum arkadaşlar...öncelikle topik hepimiz icin hayirli olur ve bi an once hamiş hamiş oluveririz..
Ben gectigimiz ekim ayinda 3.olumsuz denememi de geride biraktim..tabi bi de cghden temiz gelmeyen, yarida kalan bi tedavim var..3 bucuk yani..
Cok cok cok zor bir süreç
Bizim sorunumuz sperm hizi, sayisi ve morfoloji.yani yapisi..ilk iki denememde her sey yolunda gidiyodu.doktor cok umitliydi.ama olmadi....
Yarida kalan denememde 3 embriyo 5.gune gidebildi.onlar da genetik incelemeden temiz gelmedi maalesef..
Bi kac ay sonra tekrar basladikk..histereskopi oldum..rahime cizik atildi..21 yumurta toplandi ama 3.gune 6 tane kaldi..5.gun aradiklarinda gelisimlerinin durduğunu soylediler..dunya basima yikildi..saatlerce agladim..ben olmayan bebegime, esim annem babam da benim halime...
Ertesi gun tekrar aradilar merkezden..ellerim titreyerek actim tlfnu..bi mucize olmustu..4 tanesi tekrar gelisme gostermisti..bu sefr de sevincten cildirmistim..rabbim cok büyük..hemen chgye gonderildi.ama sadece bir tanecik saglam gelmisti..olsun o bile yeterdi..ne umutlar, ne hayaller..neyse transferim oldu..3.gunden itibaren idrar testi yapmaya basladim..eglencesine dedim hep..
4 5 6 7 tik yok..korkmaya basladim ama bi yandan da erken diye teskin ettim kendimi..
8 9 yine bi sey yok..anladim ki olmadi bu sefer de..ama bu sefer daha metanetliydim..sanirim bu testler alistirmisti beni sona..bu seferki de ben teselli ettim eşimi,yakinlarimi...
Demek ki zamani var..demek Allah bizim icin daha guzelini ayarladi..bize tevekkul düşer..
Ben inaniyorum ki bi gun ben de anne olcam..tum kalbimle inaniyorum hem de
Kusura bakmayin cok uzun oldu((

Canım kan testi yaptın mı peki anladığım kadarıyla 12.gün daha olmadı

Vermeleri gerekir ama sonucta ilk kalp atisini duycaz.valla cok heycanli ya

Canım benim Allahım büyük sen giç üzülme o bebek sana gelecek emin ol ama demek ki zamanı varmış, sen yeter ki iste bol dua et yürekten inan ümidini yitirme bak gör olck, Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmazın.

canım aramıza hoş geldin yoo uzun olmamış yaşadıklarını kısaca özetlemişsin Rabbim büyük dediğin gibi vakti zamanı geldiğin de olacak herşey Mevlam hakkımız da hayırlısını versin o bizden daha iyisini biliyor sonuçta ama inşallah senin de güzel haberlerini burada okuyacağız inşallah yeniden denemelere başladınız mı tedaviniz ne durum da özel olmazsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…