2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tedavisi uzun protokol olan varmi kizlar.
decapeptyl igneye basladim.10 gunum oldu bugun.
amh degerim 1.45 cikmisti.sizce amh dusuk ciktigi icinmi uzun protokol olucak tedavim?

tedavisi uzun protokol olan varmi kizlar.
decapeptyl igneye basladim.10 gunum oldu bugun.
amh degerim 1.45 cikmisti.sizce amh dusuk ciktigi icinmi uzun protokol olucak tedavim?
Benim amh 1,33 ben kısa protokol az doz oldum Can'ım ..uzun protokolü hiç bilmiyorum ayrıca sayıya takılma amh kötü değil ..önemli olan kaliteli olup bölünmeye devam etmeleri

Aglattin beni.allahim sana oyle bi evlat nasip etsinki butun cektgin acilari unutasin insallah. bugun mubarek bi gun allah ellerini birdaha bos cevirmesin rabbim insallah insallah uzulme

Benim amh 1,33 ben kısa protokol az doz oldum Can'ım ..uzun protokolü hiç bilmiyorum ayrıca sayıya takılma amh kötü değil ..önemli olan kaliteli olup bölünmeye devam etmeleri
insallah sonuna kadar guzel ilerler tedavimiz.gercekten cok stresli bi durum bu ya.
endiseliyi tedirginim ayrica yurtdisindayim fazla anlamiyorum nsl ilerliycek diye soramiyorum.
o yuzden bu siteye yoneldim.ùerak ettiklerimi soruyorum.bu sayfayida sirekli okuyorum son 1 haftadir.
hamile olanlara cok sevindim.sonucu olumsuz olanlarada bi o kadar uzuldum.herkesi cok iyi anliyorum.
dualarim sizlerle.insallah bizler bu yolda eli bos donmiycez.

A ayca 28 caniiimmm...amacim sizi uzmek degil ki(( amin canim insallah...rabbim hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla...
Amin canimin ici cok zor cok ama anne olacaksin allahin izniyle umutsuzluk yok hep dua ediyorum allahm diyorum nerde varsa bebis isteyen sen yardim et allahim diyorum olucak bebisin vakti zamani gelince

Insallah canim..yok baslamadik..cok yiprandik..5 yil yaslandim resmen bi kac ayda :)( o yuzden biraz ara verelim dedik..

Olcak di mi canim:)))

Anlıuorum bende 8 yıl boyunca 0.001 li değerler aldım ilk defa farklı sonuç gördüm bugün demekki vakti zamanı değil canım üzülme sende anne olacaksın Allah sana da yaşatacak

Amin canim..insallah..5 bucuk yillik evliyiz..6.yilimiza hamile olarak girerim insallah...:)

Amin canim..insallah..5 bucuk yillik evliyiz..6.yilimiza hamile olarak girerim insallah...:)
Olacak tabi ki Can'ım benim yüreğini ferah tut.. yumurta sayın çok çok iyi bu tedavilerde yumurta rezervi çok önemli ..nerede tedavi gördün bilmiyorum ama iyi bir sperm bulunursa şansınız çok yüksek tatlım IMSI yapıldı mı spermlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…