- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Çok gecmiş olsun nerede tedavi gördün .sperm sayınız 5 milyon altında mıCanim 25 ekimdi test günüm..yapmaz miyimmmtam tamina 1,23 tu değerim
Benim amh 1,33 ben kısa protokol az doz oldum Can'ım ..uzun protokolü hiç bilmiyorum ayrıca sayıya takılma amh kötü değil ..önemli olan kaliteli olup bölünmeye devam etmeleritedavisi uzun protokol olan varmi kizlar.
decapeptyl igneye basladim.10 gunum oldu bugun.
amh degerim 1.45 cikmisti.sizce amh dusuk ciktigi icinmi uzun protokol olucak tedavim?
yok canım rahim durumuna göretedavisi uzun protokol olan varmi kizlar.
decapeptyl igneye basladim.10 gunum oldu bugun.
amh degerim 1.45 cikmisti.sizce amh dusuk ciktigi icinmi uzun protokol olucak tedavim?
Aglattin beni.allahim sana oyle bi evlat nasip etsinki butun cektgin acilari unutasin insallah. bugun mubarek bi gun allah ellerini birdaha bos cevirmesin rabbim insallah insallah uzulmeSelamin aleykum arkadaşlar...öncelikle topik hepimiz icin hayirli olur ve bi an once hamiş hamiş oluveririz..
Ben gectigimiz ekim ayinda 3.olumsuz denememi de geride biraktim..tabi bi de cghden temiz gelmeyen, yarida kalan bi tedavim var..3 bucuk yani..
Cok cok cok zor bir süreç
Bizim sorunumuz sperm hizi, sayisi ve morfoloji.yani yapisi..ilk iki denememde her sey yolunda gidiyodu.doktor cok umitliydi.ama olmadi....
Yarida kalan denememde 3 embriyo 5.gune gidebildi.onlar da genetik incelemeden temiz gelmedi maalesef..
Bi kac ay sonra tekrar basladikk..histereskopi oldum..rahime cizik atildi..21 yumurta toplandi ama 3.gune 6 tane kaldi..5.gun aradiklarinda gelisimlerinin durduğunu soylediler..dunya basima yikildi..saatlerce agladim..ben olmayan bebegime, esim annem babam da benim halime...
Ertesi gun tekrar aradilar merkezden..ellerim titreyerek actim tlfnu..bi mucize olmustu..4 tanesi tekrar gelisme gostermisti..bu sefr de sevincten cildirmistim..rabbim cok büyük..hemen chgye gonderildi.ama sadece bir tanecik saglam gelmisti..olsun o bile yeterdi..ne umutlar, ne hayaller..neyse transferim oldu..3.gunden itibaren idrar testi yapmaya basladim..eglencesine dedim hep..
4 5 6 7 tik yok..korkmaya basladim ama bi yandan da erken diye teskin ettim kendimi..
8 9 yine bi sey yok..anladim ki olmadi bu sefer de..ama bu sefer daha metanetliydim..sanirim bu testler alistirmisti beni sona..bu seferki de ben teselli ettim eşimi,yakinlarimi...
Demek ki zamani var..demek Allah bizim icin daha guzelini ayarladi..bize tevekkul düşer..
Ben inaniyorum ki bi gun ben de anne olcam..tum kalbimle inaniyorum hem de
Kusura bakmayin cok uzun oldu((
Anlıuorum bende 8 yıl boyunca 0.001 li değerler aldım ilk defa farklı sonuç gördüm bugün demekki vakti zamanı değil canım üzülme sende anne olacaksın Allah sana da yaşatacakCanim 25 ekimdi test günüm..yapmaz miyimmmtam tamina 1,23 tu değerim
Benimki progestan tatlim jel de kullaniyorum iki kere gundeKızlar bu iğneler progestan ampül mü ben sadece crinone jel kullanıyorum .kanama ya da lekelenmede geçiliyor iğneye..
Bana direk iğne verdilerKızlar bu iğneler progestan ampül mü ben sadece crinone jel kullanıyorum .kanama ya da lekelenmede geçiliyor iğneye..
insallah sonuna kadar guzel ilerler tedavimiz.gercekten cok stresli bi durum bu ya.Benim amh 1,33 ben kısa protokol az doz oldum Can'ım ..uzun protokolü hiç bilmiyorum ayrıca sayıya takılma amh kötü değil ..önemli olan kaliteli olup bölünmeye devam etmeleri
Amin canimin ici cok zor cok ama anne olacaksin allahin izniyle umutsuzluk yok hep dua ediyorum allahm diyorum nerde varsa bebis isteyen sen yardim et allahim diyorum olucak bebisin vakti zamani gelince
Insallah canim..yok baslamadik..cok yiprandik..5 yil yaslandim resmen bi kac ayda :)( o yuzden biraz ara verelim dedik..canım aramıza hoş geldin yoo uzun olmamış yaşadıklarını kısaca özetlemişsin Rabbim büyük dediğin gibi vakti zamanı geldiğin de olacak herşey Mevlam hakkımız da hayırlısını versin o bizden daha iyisini biliyor sonuçta ama inşallah senin de güzel haberlerini burada okuyacağız inşallah yeniden denemelere başladınız mı tedaviniz ne durum da özel olmazsa?
Canım benim Allahım büyük sen giç üzülme o bebek sana gelecek emin ol ama demek ki zamanı varmış, sen yeter ki iste bol dua et yürekten inan ümidini yitirme bak gör olck, Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmazın.
Anlıuorum bende 8 yıl boyunca 0.001 li değerler aldım ilk defa farklı sonuç gördüm bugün demekki vakti zamanı değil canım üzülme sende anne olacaksın Allah sana da yaşatacak
Olacak tabi ki Can'ım benim yüreğini ferah tut.. yumurta sayın çok çok iyi bu tedavilerde yumurta rezervi çok önemli ..nerede tedavi gördün bilmiyorum ama iyi bir sperm bulunursa şansınız çok yüksek tatlım IMSI yapıldı mı spermlereAmin canim..insallah..5 bucuk yillik evliyiz..6.yilimiza hamile olarak girerim insallah...:)
Insallah canimAmin canim..insallah..5 bucuk yillik evliyiz..6.yilimiza hamile olarak girerim insallah...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?