Insallah pozitiftir canim benm hayirdir niye oyle dedin pozftr insallah :)Kizlar heyecan dorukta ! Yarin sabah testi yaptiriyorum bakalim:) benim ki pozitif cikarsa emin olun ki burdaki herkesin de pozitif cikmamasi icin hicbir neden yok :)✌✌
inşallah canım. her hamile haberi okuyuşumda yürekten seviniyorum. purple ın haberine gözlerim doldu bugün... ben de gelip müjdeli haber yazarım umarım iki hafta sonra :) bir de listede tutma oranı nasıl beni de ekler misin listeye uğur olsuntatlım çok geçmiş olsun inşallah senin de hayırlı mutlu haberlerini okuruz inşallah
her olumsuz haberde ben de yıkılıyorum ama sonra sakinleşince senin gibi düşünmeye başlıyorum.biz daha yolun başında sayılırız neler göreceğiz bilinmez ama önemli olan zamanı gelince toparlanmak. :)Selamin aleykum arkadaşlar...öncelikle topik hepimiz icin hayirli olur ve bi an once hamiş hamiş oluveririz..
Ben gectigimiz ekim ayinda 3.olumsuz denememi de geride biraktim..tabi bi de cghden temiz gelmeyen, yarida kalan bi tedavim var..3 bucuk yani..
Cok cok cok zor bir süreç
Bizim sorunumuz sperm hizi, sayisi ve morfoloji.yani yapisi..ilk iki denememde her sey yolunda gidiyodu.doktor cok umitliydi.ama olmadi....
Yarida kalan denememde 3 embriyo 5.gune gidebildi.onlar da genetik incelemeden temiz gelmedi maalesef..
Bi kac ay sonra tekrar basladikk..histereskopi oldum..rahime cizik atildi..21 yumurta toplandi ama 3.gune 6 tane kaldi..5.gun aradiklarinda gelisimlerinin durduğunu soylediler..dunya basima yikildi..saatlerce agladim..ben olmayan bebegime, esim annem babam da benim halime...
Ertesi gun tekrar aradilar merkezden..ellerim titreyerek actim tlfnu..bi mucize olmustu..4 tanesi tekrar gelisme gostermisti..bu sefr de sevincten cildirmistim..rabbim cok büyük..hemen chgye gonderildi.ama sadece bir tanecik saglam gelmisti..olsun o bile yeterdi..ne umutlar, ne hayaller..neyse transferim oldu..3.gunden itibaren idrar testi yapmaya basladim..eglencesine dedim hep..
4 5 6 7 tik yok..korkmaya basladim ama bi yandan da erken diye teskin ettim kendimi..
8 9 yine bi sey yok..anladim ki olmadi bu sefer de..ama bu sefer daha metanetliydim..sanirim bu testler alistirmisti beni sona..bu seferki de ben teselli ettim eşimi,yakinlarimi...
Demek ki zamani var..demek Allah bizim icin daha guzelini ayarladi..bize tevekkul düşer..
Ben inaniyorum ki bi gun ben de anne olcam..tum kalbimle inaniyorum hem de
Kusura bakmayin cok uzun oldu((
Normal canım bende de oluyor.Arkadaşlar Ateş'im bir düştü bir yükseldi bugün,Ateş dediysem öyle 37-38 değil ama sıcak basıyor işte yine,normal mi bu durum sizce?
Canım benim , Allahım inşalllah kucaklarmızı bebişlerle doldursuninşallah canım. her hamile haberi okuyuşumda yürekten seviniyorum. purple ın haberine gözlerim doldu bugün... ben de gelip müjdeli haber yazarım umarım iki hafta sonra :) bir de listede tutma oranı nasıl beni de ekler misin listeye uğur olsun
amin canım sen iki gündür umutsuzdun kesin olmadı gözüyle bakıprdun ondan özellikle senin haberine çok duygulandım :)Canım benim , Allahım inşalllah kucaklarmızı bebişlerle doldursun
Bugün bende sonuca şok oldum hiç ümitim kalmamıştı, Allahım bir mucize yaşattı bana, cumartesi umarım devAmı gelir, Allah hiçbirimizin kucağını boş bıtakmasınamin canım sen iki gündür umutsuzdun kesin olmadı gözüyle bakıprdun ondan özellikle senin haberine çok duygulandım :)
Hayır !!! Daha sigara içiyorsun deme sakın bana, bebeğe çok zararlıKizlar ya ben bu sigarayi nasil birakcam(
Icime cekmiyorum tranferim yapildgndan berri gunde 2 tane hic cekmiyorum ama o 2 taneyide icmek istmyorumHayır !!! Daha sigara içiyorsun deme sakın bana, bebeğe çok zararlı
Birakabilir tamamen demi.cigdem aldricam yarin o 2 taneyi de icmicem biliyorum tatlim iste cebelleserek 2 taneye dusurdum onuda birakcam ben normalde 2 paket icen insandim o 2 taneyide birakcam valla istyorum icmemeyi hic agzima almicam
Benimde aynı ateş basıo resmen yanaklarim hep al al normal galiba canımArkadaşlar Ateş'im bir düştü bir yükseldi bugün,Ateş dediysem öyle 37-38 değil ama sıcak basıyor işte yine,normal mi bu durum sizce?
Günaydın canım kaçıncı günündesin sen?Günaydın herkese,sabahı zor ettim,dün aldığım idrar testi yaratığımın altında uyudum rüyamda neler gördüm neler,sonuçta tabii ki negatif,biliyordum((
Günaydın cnım, doktorum dedi ki tüm adet belirtilerini bu süreçtede göreceksin, içini rhat tut, daha çok erken en azından 10. Günü bekle ve kan testi yaptır.Kızlar bnm karnm şişti ya taş gbi kask ağrm ayagma vuruyo hergün kask ağrm olyo nerdeyse acile gtcek tm bu gece zor dayndm bugün 5.günm normal mi bunlar o değilde karn şişligm korktyo beni adet öncesi olrdu böyle taş gibi test gunu yaklaştıkça korkmya basldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?