2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım çok geçmiş olsun inşallah senin de hayırlı mutlu haberlerini okuruz inşallah
inşallah canım. her hamile haberi okuyuşumda yürekten seviniyorum. purple ın haberine gözlerim doldu bugün... ben de gelip müjdeli haber yazarım umarım iki hafta sonra :) bir de listede tutma oranı nasıl beni de ekler misin listeye uğur olsun

her olumsuz haberde ben de yıkılıyorum ama sonra sakinleşince senin gibi düşünmeye başlıyorum.biz daha yolun başında sayılırız neler göreceğiz bilinmez ama önemli olan zamanı gelince toparlanmak. :)

Arkadaşlar Ateş'im bir düştü bir yükseldi bugün,Ateş dediysem öyle 37-38 değil ama sıcak basıyor işte yine,normal mi bu durum sizce?

Canım benim , Allahım inşalllah kucaklarmızı bebişlerle doldursun

amin canım sen iki gündür umutsuzdun kesin olmadı gözüyle bakıprdun ondan özellikle senin haberine çok duygulandım :)
Bugün bende sonuca şok oldum hiç ümitim kalmamıştı, Allahım bir mucize yaşattı bana, cumartesi umarım devAmı gelir, Allah hiçbirimizin kucağını boş bıtakmasın

Aç interneti ve bebeğe vereceği zararları oku sonra bebişini ne aşamalardan geçerek kazandığını füşün ve içme, başarabilirsin, bende içiyodum ama keseli 7 sene oldu A ayca 28

Aç interneti ve bebeğe vereceği zararları oku sonra bebişini ne aşamalardan geçerek kazandığını füşün ve içme, başarabilirsin, bende içiyodum ama keseli 7 sene oldu A ayca 28
Birakabilir tamamen demi.cigdem aldricam yarin o 2 taneyi de icmicem biliyorum tatlim iste cebelleserek 2 taneye dusurdum onuda birakcam ben normalde 2 paket icen insandim o 2 taneyide birakcam valla istyorum icmemeyi hic agzima almicam

Kızlar bnm karnm şişti ya taş gbi kask ağrm ayagma vuruyo hergün kask ağrm olyo nerdeyse acile gtcek tm bu gece zor dayndm bugün 5.günm normal mi bunlar o değilde karn şişligm korktyo beni adet öncesi olrdu böyle taş gibi test gunu yaklaştıkça korkmya basldm

Günaydın herkese,sabahı zor ettim,dün aldığım idrar testi yaratığımın altında uyudum rüyamda neler gördüm neler,sonuçta tabii ki negatif,biliyordum ((

Günaydın cnım, doktorum dedi ki tüm adet belirtilerini bu süreçtede göreceksin, içini rhat tut, daha çok erken en azından 10. Günü bekle ve kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…