Geçen cuma transfer oldum,bugün sekizinci günGünaydın canım kaçıncı günündesin sen?
Aferin, sen güçlü bir kadınsınYarin hic icmicem 1 tane bile
Daha çok erken canım idrar testi için, biraz sabret dayansmazsan pazartesi kan ver. Stres yapmamalısın cnm, stres çok etkiliyormuş, bende çok stres yaptım çok karamsar düşündüm çok yanlıştı, Allahım bana bir mucize verdi değerimi yükseltti, çok inan çok dua et inanıyorum olacakGeçen cuma transfer oldum,bugün sekizinci gün
Canım günaydın, ishalsen iyi bari mikrobu atacak vucuttan, boğazın için bol bol ılık su tüket, arada çay iç, terini üzerinde kurutma sakın , yataktan hiç çıkma, bol bol terle üzerini değiş.Kızlar ben hiç iyi değilim hem grip oldum boğazım falan yutkunırken agrıyor hem de burnum tıkalı başım ağrıyor bide afedersiniz ishalım neden ki canım çok sıkkın hemşireye gribim dedim napabilirim dedim areşimi sordu 37.3 idi bizim için 38 ve üstü önemli dedi taylot içebilirsiniz dedi nerden kaptım dişarıya bile çıkmadım yani Allahım tez zManda iyileşirim
Benimki beşinci gün embriyosu canım,şimdiye kadar çoktan tutunmuş olmalıydı,test 20 ml kadar tespit eder diyor demek ki değerim yirmi bile değilDaha çok erken canım idrar testi için, biraz sabret dayansmazsan pazartesi kan ver. Stres yapmamalısın cnm, stres çok etkiliyormuş, bende çok stres yaptım çok karamsar düşündüm çok yanlıştı, Allahım bana bir mucize verdi değerimi yükseltti, çok inan çok dua et inanıyorum olacak
benimde 5. Gün embriyosu ve 1. Kaliteydiler cnm, hemde 3 tane, ama 12. Gün değerim 11.49 du yani senin gibi 8. Gün yapsaydım idrar testi çıkmayacaktı hatta kan testı yapsaydım çok fazla ğzülecektim ama 14. Günde deperim 3 kat artmış , artık umutluyum, anladım ki stres yapıyormuşum kendime ve bebeğime zarar veriyırmuşum, allahın izniyle yarınki değerlerim de uğksek olur inşallah, onçin sende şütfen olumsuz düşünceleri bırak yürekten inan olacağınaBenimki beşinci gün embriyosu canım,şimdiye kadar çoktan tutunmuş olmalıydı,test 20 ml kadar tespit eder diyor demek ki değerim yirmi bile değil
İnanmaz olur muyum inanıyorum ama ümidim kırılıyor işte,diğerinde dokuzuncu günde idrarda da çıkmıştı kanda da,hoş o da kimyasal oldu ama,ne bileyim...eşim azospermi,bizim şansımız zaten çok çok düşük,hem de böbrek nakli geçirdi,bir kez TESE yapılabildi,nakilden dolayı tekrar TESE yapılamayacak,iki set dondurulmuş sperm kaldı,olmazsa iki şansım kalıyor,bu imtihan çok zor bir imtihan,Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasınBenim
benimde 5. Gün embriyosu ve 1. Kaliteydiler cnm, hemde 3 tane, ama 12. Gün değerim 11.49 du yani senin gibi 8. Gün yapsaydım idrar testi çıkmayacaktı hatta kan testı yapsaydım çok fazla ğzülecektim ama 14. Günde deperim 3 kat artmış , artık umutluyum, anladım ki stres yapıyormuşum kendime ve bebeğime zarar veriyırmuşum, allahın izniyle yarınki değerlerim de uğksek olur inşallah, onçin sende şütfen olumsuz düşünceleri bırak yürekten inan olacağına
Canımm benim üzülme sen kimyasal da değerlerin yüksekliğinden yanıltıcı oluyor zaten onçin idrarda çıkmıştır, Allah büyük ben inanıyorum ki senin olcak benişin, bak gör dediydi dersin. Sen pazartesi git yaptır kan tahlilini, görceksin bak herşey güzel olacak.İnanmaz olur muyum inanıyorum ama ümidim kırılıyor işte,diğerinde dokuzuncu günde idrarda da çıkmıştı kanda da,hoş o da kimyasal oldu ama,ne bileyim...eşim azospermi,bizim şansımız zaten çok çok düşük,hem de böbrek nakli geçirdi,bir kez TESE yapılabildi,nakilden dolayı tekrar TESE yapılamayacak,iki set dondurulmuş sperm kaldı,olmazsa iki şansım kalıyor,bu imtihan çok zor bir imtihan,Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Amin arkadaşım amin,Allah yardımcımız olsunCanımm benim üzülme sen kimyasal da değerlerin yüksekliğinden yanıltıcı oluyor zaten onçin idrarda çıkmıştır, Allah büyük ben inanıyorum ki senin olcak benişin, bak gör dediydi dersin. Sen pazartesi git yaptır kan tahlilini, görceksin bak herşey güzel olacak.
Günaydın cnm önce olmuştu ama bir kaç gündür yok_tangled_ canim sende migde bulantisi oluyomu ?
Günaydın cnm Allah büyük inşallah mübarek cuma büyün isteyen uğraşanların olsun inşAmin arkadaşım amin,Allah yardımcımız olsun
Allahım inşallah tüm arkadaşların ve senin güzel haberlerini alalım hiç kimse üzülmesin inşallahinşallah canım. her hamile haberi okuyuşumda yürekten seviniyorum. purple ın haberine gözlerim doldu bugün... ben de gelip müjdeli haber yazarım umarım iki hafta sonra :) bir de listede tutma oranı nasıl beni de ekler misin listeye uğur olsun
Tatlım bırak ya genişlerin in de onu çektiğini düşün okadar ....Icime cekmiyorum tranferim yapildgndan berri gunde 2 tane hic cekmiyorum ama o 2 taneyide icmek istmyorum
BebişlerininTatlım bırak ya genişlerin in de onu çektiğini düşün okadar ....
Çok geçmiş olsun test için çıktığında kalmışsın sıcak ıhlamur iç muz ye yataktan kalkma ki vücut direnç kazansın.arkadaşlar bu süreçte çok dikkat edin çok riskliKızlar ben hiç iyi değilim hem grip oldum boğazım falan yutkunırken agrıyor hem de burnum tıkalı başım ağrıyor bide afedersiniz ishalım neden ki canım çok sıkkın hemşireye gribim dedim napabilirim dedim areşimi sordu 37.3 idi bizim için 38 ve üstü önemli dedi taylot içebilirsiniz dedi nerden kaptım dişarıya bile çıkmadım yani Allahım tez zManda iyileşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?