herks en büyük dert kendinde sanıyor. çok üzüldüm ama sen yapılması gerekeni yap ümidini yitirme olmazsa da belki başka bir mucize bulur sizi.Amin arkadaşım amin,Allah yardımcımız olsun
Vallahi gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görmeherks en büyük dert kendinde sanıyor. çok üzüldüm ama sen yapılması gerekeni yap ümidini yitirme olmazsa da belki başka bir mucize bulur sizi.
Aaffff affff canim benim Allahim öyle bir mucizr yaratsinki sana su an su dakika. Bir mümin baska bir mumine dua edince red olmazmis su mübarek cuma vakti ne olur sana guzel habeti verdirecek güzellikler yaratsin herseye gucu yeter onun icin hicbisey bitmis değil istediği an olur. Ne olur iste Allahim . Arkadasimiza ne olur ver mucizesini. Umidini sakin kesme canim. Asla bitti deme bziim icin zor deme, deme ki zor olmasin çünkü bizden değil hayirda ser de Allahtandir. Hepsi bi imtihan dua et umit et sadece bir Sperm yeterli simdi olmasada belki bir kaşık ilacla gelecek şifa ve tese ye bile gerek kalmadan deva olacak derdine . Cok zor biliyorum cok içten hissediyorum şu an acini ağla icine atma ama ne olur tüketme kendini inşaallah olacak canım benimVallahi gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görme
Yapma arkadaşım böyle bak benide ağlattin bak bugün cuma günü mübarek gün s3n daha kan tahlili yapmadin ki bu ne düşünce sil aklından rabbim yaşatır inşallah o duyguyu sizede ve isteyen herkese buda bizlerin sınavı vardır rabbimin bir bildiği ümidini kesme sakin dua et daha var kan testine kan yapmadan ümidini yitirme arkadasimVallahi gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görme
Yapilmaz mi canim..her yolu denedik..Olacak tabi ki Can'ım benim yüreğini ferah tut.. yumurta sayın çok çok iyi bu tedavilerde yumurta rezervi çok önemli ..nerede tedavi gördün bilmiyorum ama iyi bir sperm bulunursa şansınız çok yüksek tatlım IMSI yapıldı mı spermlere
Yapma can8m yapma iç sen ilaçlarını daha degerini bilmiyorsun idrar testi ne kadar guvenilirki neler okuyoruz burda hamile ama hala testte cikmayan lar var .olmasa bile rabbimden ümit kesilmez zor elbet ama kaderimizde varsa sen hiç ummadığın andada olur rabbimin ne mucizeleri var hepimiz biliyoruz .İnsan vücudunu tanır ya,hissediyorum ben de durumumu,inşallah ben yanılıyorum,avucumda estrofem ve folik asit,bekliyorum öylece,annem de bizde kalıyor,çaktırmadan gözümün yaşını siliyorum ama içimden birşey koptu işte kızlar
Vallahi gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görme[/QUOTE
Allahım inşallah duyacak dualarını ve o bebek gelecek sana canım benim
Çok sağol canım, allahım inşallah hepimizin duaları gerçek olcakWow1 P purple81 aysosman
Kizlar yasasin yasasin yasasin :)))
Cok sevindim Allah daim etsin kucaginaza almayi nasip etsin inşaallah. .
Cok sayfa okudum inşaallah atladigim yoktur.
Olumsuz haber alan arkadaslar sizide cok iyi anlıyoruz kader birlgii yapiyoruz burda çünkü. . hasret ayni ve ne kadar büyük ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Rabbim bir an önce hepimize hayirli saglikli bir sekilde tattirsin mujdeli haberleri
Canim bir yilda 4 tedavi oldu..ondan biraz ara vermek istedik..30 yasindayim..elif_ipek yaşın kaçmbilmiyorum ama arayı fazla uzatmayın bence.seri tedavi daha iyi sonuç veriyor.öhele yaş fazlaysa hiç beklemeyin
İnsan vücudunu tanır ya,hissediyorum ben de durumumu,inşallah ben yanılıyorum,avucumda estrofem ve folik asit,bekliyorum öylece,annem de bizde kalıyor,çaktırmadan gözümün yaşını siliyorum ama içimden birşey koptu işte kızlar[/QUOT Can'ım böyle düşünme Allah büyük daha kan testi bile yapmadın dualarımız seninle canım olumlu düşün düşün ki olsun şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kimseyi boş çevirmesin rabbim
Can'ım çok teşekkür ederim Allah herkese bu mutluluğu yaşatsınWow1 P purple81 aysosman
Kizlar yasasin yasasin yasasin :)))
Cok sevindim Allah daim etsin kucaginaza almayi nasip etsin inşaallah. .
Cok sayfa okudum inşaallah atladigim yoktur.
Olumsuz haber alan arkadaslar sizide cok iyi anlıyoruz kader birlgii yapiyoruz burda çünkü. . hasret ayni ve ne kadar büyük ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Rabbim bir an önce hepimize hayirli saglikli bir sekilde tattirsin mujdeli haberleri
Hadi canim hayırlısı güzel haberler gelir insallah heyecanla bende burada bekliyor olacagim:)kızlar gaza geldim ve kan verdim az 5 dkk önce. saat 12 gibi çıkar dediler. bugün 8. günüm.
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruzkızlar gaza geldim ve kan verdim az 5 dkk önce. saat 12 gibi çıkar dediler. bugün 8. günüm.
Haklsn cnm da iste korkymGünaydın cnım, doktorum dedi ki tüm adet belirtilerini bu süreçtede göreceksin, içini rhat tut, daha çok erken en azından 10. Günü bekle ve kan testi yaptır.
Rabbim cuma nn hurmetine yüzünü güldürsn arkadaşm inşallah dualrm sizinleİnsan vücudunu tanır ya,hissediyorum ben de durumumu,inşallah ben yanılıyorum,avucumda estrofem ve folik asit,bekliyorum öylece,annem de bizde kalıyor,çaktırmadan gözümün yaşını siliyorum ama içimden birşey koptu işte kızlar
Birakcam kizlar bugun hic icmicem bakalimTatlım bırak ya genişlerin in de onu çektiğini düşün okadar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?