2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Can'ım kesinlikle gününü bekle 8.gün çıkmayabilir insanlar kan testi günü yapıp çıkmıyor sonra kanda çıkıyor benimde transfer gününü saymazsak 7.günüm ama yapmıyorum çünkü yanılan çok oldu üzme kendini lütfen

Gunaydin canlar.Test gununuz gelmeden test yapmayin lutfen cunku cikmayabiliyo ve siz bosuna moralinizi bozup strese giriyosunuz belkide tutmus olan bebise negatif duygular yolluyosunuz uzuluyosunuz daha iyi tutunmasina yardimci olun iyi dusunun ve bence test gununuzden once test yapip yanlis sonuca uzulmeyin

[QUOTE="Avrenim, post: 45350147, member: 684047" gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görme[/QUOTE]
Arkadasim ruyanin etkisiyle moralin bozuk bak ruyada kan gormek boşa cikar yani adet olmucan inş.canim benim bak bende 12 yillik evliyim kusur bende ama elimden gelen bişey yok rabbim icin bunlari yani kusurlari bahane olarak veriyor rabbim zamani gelince ol dicek oluverecek inş. Korkmayin inş senin esinin durumunda cok duydum cocuklari olan inan bak benim akrabamda da sizin durumda sindi ikiz oğulları var inan sizin durumunda olanlar bizden daha cok sansli evlatlari var üzülme sizin icinde zamani vakti varki ol dicek olacak.senin esini durumundayim ama rabbime teslim oldum verende o vermeyen de onun icin güçlü ol eşine durumu anlat sizlik bi durum olmadigini hersey allahtan geldigini de destek ol canim.bilmiyorum sacmaladimmi yazdiklarimda cumleleri toparlayamiyorum

Canim hala agrin varsa bol bol protein tuket sisligine ve agrin hafiflesin.ins bebislerin tutunur güzel haberlerini duyariz.

Arkadasim ruyanin etkisiyle moralin bozuk bak ruyada kan gormek boşa cikar yani adet olmucan inş.canim benim bak bende 12 yillik evliyim kusur bende ama elimden gelen bişey yok rabbim icin bunlari yani kusurlari bahane olarak veriyor rabbim zamani gelince ol dicek oluverecek inş. Korkmayin inş senin esinin durumunda cok duydum cocuklari olan inan bak benim akrabamda da sizin durumda sindi ikiz oğulları var inan sizin durumunda olanlar bizden daha cok sansli evlatlari var üzülme sizin icinde zamani vakti varki ol dicek olacak.senin esini durumundayim ama rabbime teslim oldum verende o vermeyen de onun icin güçlü ol eşine durumu anlat sizlik bi durum olmadigini hersey allahtan geldigini de destek ol canim.bilmiyorum sacmaladimmi yazdiklarimda cumleleri toparlayamiyorum[/QUOTE]
Canım arkadaşım,desteğin için sonsuz teşekkürler,saçmalamak olur mu,burdan yazılanlar hep bir umut oluyor bana,aslında diyorum böyle düşünme,aklını bulandırma,bitti demek için erken,ama şu lanet karın ağrım ve ara ara gelen sıcak basmalarım adetimin habercisi mi diye çok korkuyorum

Bunu biraz inceleyin.

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-02-22-14-18-06.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 60
Birakcam kizlar bugun hic icmicem bakalim
ben tedaviye başlamadan önce bıraktım.eşimde 1,5 ay önce bıraktı ben neysede eşim bıraktıysa herkes bırakır canım bence hiç vakit kaybetme çok mutlu olursun hiç aklımıza bile gelmiyor dünya varmiş :)

Kizlar transfer olup olmayacag belli dgl ama sacimi boyatsam sknti olur mu sizce
yakın bir arkadaşım fransada yaşıyor burda saç boyamama gibi bir şey yok doktora sorduğumda ne alaka diip bana güldü demişti. iki çocuğu var bu arkadaşımın. aynı zamanda yıllardır kürtaj olanın çocuğu olmaz diye korkarız, orda aksine kürtaj sonrası daha kolay hamile kalındığını döylüyormuş doktorlar. yani kürtajdan bağımsız aslında düşük sonrasını kastediorum. hayatımda saçımı boyatmadım ama bir yola girdim zaten, şimdi boyatsan yine boyan gelecek hamile kaldığında bırak uzasın bence :) veya gerçekten bitkisel bir boya kullan. öyle bitkisel olduğu söylrnen çakma bitkisellerden değil ama

bende bu ay transfer yaptırıcam semra kahramanın hastasıyım dondurulmuş embiryo transferi olacak ama estofem yada crinone vermediler naturel siklusta frozen transferi yazdı dosyama doğal takip edip yumurtlama olduktan 5 gün sonra dondurulmuşları vericez dedi.. rahim kalınlığı olacakmı acaba bide benim bebişler 3. günde dondurulmuştu acaba çözüp 5. güne gönderildiğinde zarar görürlermi artık istiyorum bu 4. denemem olucak geçen seferde düşük oldu ne kadar hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam kalp atışını bile duymuştuk o an hiç gözümün önünden gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…