Benim birde iki tane koydu 5 gun embriyosu ikiside
Insallah canim ya birakmak istiyorum.ne guzel birakmissiniz bende birakcamben tedaviye başlamadan önce bıraktım.eşimde 1,5 ay önce bıraktı ben neysede eşim bıraktıysa herkes bırakır canım bence hiç vakit kaybetme çok mutlu olursun hiç aklımıza bile gelmiyor dünya varmiş :)
allah daha büyük acı vermesin ya doğumdan sonra kaybetseydinbize saçma gelen her şeyin dqoktor tarafından tecrübesine dayanan bi açıklaması oluyor. doktorunuza güveniyorsanız hiç üzülmeyin. 8. tüp bebekle çocuk yapan sonra 2 şer yıl arayla kazara hamile kalan tanıdığım var. tabii ki çok yorucu manen ve madden ama sayıya takılmayalım. eğer bi sorun saptanamıorsa sebep yoksa illa olur eninde sonunda. çözülmeyen sorun vermesin allah
Zaten bunu incelediğim için moralim bozuldu,bu 3.gün embriyosu için geçerli,benimki 5.gün embriyosu tatlımBunu biraz inceleyin.
Benimde öyle 5 gün embriyolari 4 gunde bile idrarda silik cikanlar varZaten bunu incelediğim için moralim bozuldu,bu 3.gün embriyosu için geçerli,benimki 5.gün embriyosu tatlım
Cnm 5.gün embriyosu nda zaten beta hcg hormonu en erken 6.günde kana karışıyor 4.gün görünmesi pek mantıklı gelmediBenimde öyle 5 gün embriyolari 4 gunde bile idrarda silik cikanlar var
Canım bende transfer öncesi boyatmak istedim ama eşim izin vermedi, nerden biliyosun vucut alır o kimyasalı tutar daha sonra beneğe heçer belki dedi, saçlarda benim beyaz dolu hepKizlar transfer olup olmayacag belli dgl ama sacimi boyatsam sknti olur mu sizce
Benimki 3.gün ben daha beklemedeyim 1 mart test günümZaten bunu incelediğim için moralim bozuldu,bu 3.gün embriyosu için geçerli,benimki 5.gün embriyosu tatlım
Ne siliği,benim testte çizgiden eser yok ama o kontrol çizgisi kıpkırmızı duruyor orda,senin için çok çok erken kaygılanma canım senBenimde öyle 5 gün embriyolari 4 gunde bile idrarda silik cikanlar var
Yok canim sacim boyali aslnda bi ay oldu zaten dip boya fln cok takilma. Kahve tonlarina boyuyorm ama boyle yaz geliyo bafif isilti yada golge gbi bisey yaptrsammi diye dusunmustumyakın bir arkadaşım fransada yaşıyor burda saç boyamama gibi bir şey yok doktora sorduğumda ne alaka diip bana güldü demişti. iki çocuğu var bu arkadaşımın. aynı zamanda yıllardır kürtaj olanın çocuğu olmaz diye korkarız, orda aksine kürtaj sonrası daha kolay hamile kalındığını döylüyormuş doktorlar. yani kürtajdan bağımsız aslında düşük sonrasını kastediorum. hayatımda saçımı boyatmadım ama bir yola girdim zaten, şimdi boyatsan yine boyan gelecek hamile kaldığında bırak uzasın bence :) veya gerçekten bitkisel bir boya kullan. öyle bitkisel olduğu söylrnen çakma bitkisellerden değil ama
Anladm canim soyle golge yaptrsam demstm dushnuyorm her yere degmicek dipten de uaptrmam boyle insan bunaliyo ya degsklk istiyo sanrm :)Canım bende transfer öncesi boyatmak istedim ama eşim izin vermedi, nerden biliyosun vucut alır o kimyasalı tutar daha sonra beneğe heçer belki dedi, saçlarda benim beyaz dolu hep
Anladim canm tam dipten yaptrmazsam hfif golge cok ta sknti olmaz o zaman heralde bnmde hber gelmedi ama pzrtesi sanrm bgn haber bekliyorz cok heyecanli stresli sureclermstransferden 3 gün önce boyattım ben.üç günde gidiyormuş vücuttan kimyasallar.
Kaçıncı günün hayrli.olsn cnmkızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
Hayırlı olsun cnm kaçıncı günündükızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
Ayyy canım ya ne güzel haberler tebrik ederim kaçıncı gündü masallahkızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?