2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benim birde iki tane koydu 5 gun embriyosu ikiside

bugün embriyologla görüştüm 4. gündeyiz. birkaç soru sordum bana şu şekilde bir açıklama yaptı. evet 5. gün embriyosunhn tutunma ihtimalinin yüksek olduğu bilşnşyor ancak kalite kısmına bakıldığında bu sadece mikroskobik görünüme göre karar veriliyor. belki de görünümü çok düzgün birinci kalite bir embriyonun içinde bozuk görünümlü daha düşük kaliteli embriyodan daha kötü bir embriyo var bunu bilemeyiz. o yüzden grade olayına takılmayın dedi.

bu arada bugün de 6 embriyomuz duruyormuş şimdilik sorum yok ama yarına kadar net bir ley diyemeyiz dedi. yarın sabah transferim var allahtan bir engel gelmezse :)

Insallah canim ya birakmak istiyorum.ne guzel birakmissiniz bende birakcam

allah daha büyük acı vermesin ya doğumdan sonra kaybetseydin bize saçma gelen her şeyin dqoktor tarafından tecrübesine dayanan bi açıklaması oluyor. doktorunuza güveniyorsanız hiç üzülmeyin. 8. tüp bebekle çocuk yapan sonra 2 şer yıl arayla kazara hamile kalan tanıdığım var. tabii ki çok yorucu manen ve madden ama sayıya takılmayalım. eğer bi sorun saptanamıorsa sebep yoksa illa olur eninde sonunda. çözülmeyen sorun vermesin allah

AMİN allah daha fazla hasret yaşatmasın bize gerçekten çok istiyorum bu kadar bişeyi istemek doğrumu bilmiyorum ama geceleri kalbim sıkışıyo rüyalarıma giriyor sabah mutsuz uyanıyorum sanki nefes almaya başlamam için çocuğumun olması gerekiyormuş gibi hissediyorum. inşallah tekrar tutarsa aynı şeyi yaşamam..

Merhaba kızlar duş alıyorsun musunuz duş almak vücudu rahatlattıgi için iyi değil diye okudum ilk günlerde ?

Kızlar ben testimi 7.gün yaptırdım diuorum mi yaptırmasaydım şimdi katlanacak mı inşallah falan filan diye düşünüyorsun en azından test gününe kadar relax sakın geçirin test gününüz 12 gün sonra acele etmeyin şimdi aklımda hep yükselir mi endişeseş yaşıyorum karın ağrısını bende yaşıyorum dhaa doğrusu kasık ağrısı bir girip çıkıyor belim eskisi gibi ağrımıuor bu arada hem grip hem ishalım olmaması gerek herşey ben de var

Kizlar transfer olup olmayacag belli dgl ama sacimi boyatsam sknti olur mu sizce
Canım bende transfer öncesi boyatmak istedim ama eşim izin vermedi, nerden biliyosun vucut alır o kimyasalı tutar daha sonra beneğe heçer belki dedi, saçlarda benim beyaz dolu hep

Doğal boyalar var onları deneyin diyeceğim ama ne kadar doğal tartişilır

Yok canim sacim boyali aslnda bi ay oldu zaten dip boya fln cok takilma. Kahve tonlarina boyuyorm ama boyle yaz geliyo bafif isilti yada golge gbi bisey yaptrsammi diye dusunmustum

Canım bende transfer öncesi boyatmak istedim ama eşim izin vermedi, nerden biliyosun vucut alır o kimyasalı tutar daha sonra beneğe heçer belki dedi, saçlarda benim beyaz dolu hep
Anladm canim soyle golge yaptrsam demstm dushnuyorm her yere degmicek dipten de uaptrmam boyle insan bunaliyo ya degsklk istiyo sanrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…