Cnm doktor ne dedi? yarına benimde 8.günüm bide tekrar test yaptir dedimi kaç gün sonra istedi ikinci testiinşallah canım inşlallah hayırlısıyla oluverir. 5. gün emriyosu koyulmuştu bugün 8. günüm
Canım ben doktorumu arayamadım. çünkü 12. gün yapılacak test demişti. şimdi arasam ben yaptırdım desem ne dicek ki. ayın 1 ini bekliyorum yani doktorumun dediği tarihi.o gün yaptırıp öyle haber vericem doktora. bunu söylemicem yani. bunu kendim çatladığım için yaptırdım deli olcaktım yoksa.:) sadece labaratuardaki hemşire ile görüştüm testimi veren kadına sordum iki gün sonra tekrar yaptırcam o zaman dedim bence gerek yok direk doktora kontrole gir baktır dedi.ama ayın 1 inde ne olursa olsun yaptırmam lazımCnm doktor ne dedi? yarına benimde 8.günüm bide tekrar test yaptir dedimi kaç gün sonra istedi ikinci testi
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinkızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
En iyisi tadını çıkar cnm için rahatlamamışCanım ben doktorumu arayamadım. çünkü 12. gün yapılacak test demişti. şimdi arasam ben yaptırdım desem ne dicek ki. ayın 1 ini bekliyorum yani doktorumun dediği tarihi.o gün yaptırıp öyle haber vericem doktora. bunu söylemicem yani. bunu kendim çatladığım için yaptırdım deli olcaktım yoksa.:) sadece labaratuardaki hemşire ile görüştüm testimi veren kadına sordum iki gün sonra tekrar yaptırcam o zaman dedim bence gerek yok direk doktora kontrole gir baktır dedi.ama ayın 1 inde ne olursa olsun yaptırmam lazım
maşallah güzel haberlerin ardı arkası kesilmior hayırlı olsun :)Canım ben doktorumu arayamadım. çünkü 12. gün yapılacak test demişti. şimdi arasam ben yaptırdım desem ne dicek ki. ayın 1 ini bekliyorum yani doktorumun dediği tarihi.o gün yaptırıp öyle haber vericem doktora. bunu söylemicem yani. bunu kendim çatladığım için yaptırdım deli olcaktım yoksa.:) sadece labaratuardaki hemşire ile görüştüm testimi veren kadına sordum iki gün sonra tekrar yaptırcam o zaman dedim bence gerek yok direk doktora kontrole gir baktır dedi.ama ayın 1 inde ne olursa olsun yaptırmam lazım
İçini rahat tut Can'ım birşey olmaz ben transferden beri 5 dakika oturamadım oğlum üstüme bile kaç kere atladı Allah'ın izniyle hiç birşey olmazBen unuttum sabah kahvaltıdan sonra davlumbazi sildim kızlar tepeye uzanmis oldum bebeğe bisey olmuş mudur yatiyorum şimdi ağlıyorum kasiklarımda ağrı var çok korkuyorum
canım ben de gizli yaptırdım eşimden . sizden gazı aldım gittim verdim kanı :)En iyisi tadını çıkar cnm için rahatlamamışhayırlı olsun tekrardan benim eşim illa yaptırma diyor bakalım yarın ikna edebilirsem yarın yaptıririm
Canimmmmcimmm gözün aydinnnnnkızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
Azıcık iş yapayım diyorum bazen sonra bi pişmanlık bi suçluluk duygusu hissediyorum canım çok sağol inşallah bisey olmamıştır unuttum dayanamadım bi güzel temizledim davlumbazi sonrada oturdum ağladımİçini rahat tut Can'ım birşey olmaz ben transferden beri 5 dakika oturamadım oğlum üstüme bile kaç kere atladı Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
canımbenim bişi olmaz. normal hamilelikte insanlar hamile olduğunu öğrenene kadar neler neler yapıyorlar allah aşkına benim de ilk hamileliğimde ben öğrenene kadar 2 tane arkadaşımın çok yakın arkadaşımın düğünü vardı. kınası düğünü fotoğraf çekimi derken neler yaptım yardım edicem diye hopladım zıpladım halaylar göbekler attım eğildim kalktım ağır taşıdım. bunlara dikkat etmek lazım tabi ama bilmeden yaptım sonuçta. normal insanlar nasıl bilmeden yapıyor bişi olmuyor. merak etme kötü düşünme. dinlenAzıcık iş yapayım diyorum bazen sonra bi pişmanlık bi suçluluk duygusu hissediyorum canım çok sağol inşallah bisey olmamıştır unuttum dayanamadım bi güzel temizledim davlumbazi sonrada oturdum ağladım
Ohh ne guzel ya ne cok hamile var masallah kizlar8.gün evde test yaptım sonuç pozitif
Allah razı olsun canimmm çok sagolasinnnWow1 @purple81 aysosman
Kizlar yasasin yasasin yasasin :)))
Cok sevindim Allah daim etsin kucaginaza almayi nasip etsin inşaallah. .
Cok sayfa okudum inşaallah atladigim yoktur.
Olumsuz haber alan arkadaslar sizide cok iyi anlıyoruz kader birlgii yapiyoruz burda çünkü. . hasret ayni ve ne kadar büyük ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Rabbim bir an önce hepimize hayirli saglikli bir sekilde tattirsin mujdeli haberleri
evett inşallah devamı da gelir. inşallah allah bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de versin inşallahhhdeepliner hayrli olsn canim ne guzel ya :)
Hayırlı olsun canim Allah tamamına erdirsin :)kızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
kızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?