2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

inşallah canım inşlallah hayırlısıyla oluverir. 5. gün emriyosu koyulmuştu bugün 8. günüm

Cnm doktor ne dedi? yarına benimde 8.günüm bide tekrar test yaptir dedimi kaç gün sonra istedi ikinci testi
Canım ben doktorumu arayamadım. çünkü 12. gün yapılacak test demişti. şimdi arasam ben yaptırdım desem ne dicek ki. ayın 1 ini bekliyorum yani doktorumun dediği tarihi.o gün yaptırıp öyle haber vericem doktora. bunu söylemicem yani. bunu kendim çatladığım için yaptırdım deli olcaktım yoksa.:) sadece labaratuardaki hemşire ile görüştüm testimi veren kadına sordum iki gün sonra tekrar yaptırcam o zaman dedim bence gerek yok direk doktora kontrole gir baktır dedi.ama ayın 1 inde ne olursa olsun yaptırmam lazım

Ben unuttum sabah kahvaltıdan sonra davlumbazi sildim kızlar tepeye uzanmis oldum bebeğe bisey olmuş mudur yatiyorum şimdi ağlıyorum kasiklarımda ağrı var çok korkuyorum

En iyisi tadını çıkar cnm için rahatlamamış hayırlı olsun tekrardan benim eşim illa yaptırma diyor bakalım yarın ikna edebilirsem yarın yaptıririm

maşallah güzel haberlerin ardı arkası kesilmior hayırlı olsun :)

Ben unuttum sabah kahvaltıdan sonra davlumbazi sildim kızlar tepeye uzanmis oldum bebeğe bisey olmuş mudur yatiyorum şimdi ağlıyorum kasiklarımda ağrı var çok korkuyorum
İçini rahat tut Can'ım birşey olmaz ben transferden beri 5 dakika oturamadım oğlum üstüme bile kaç kere atladı Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz

İçini rahat tut Can'ım birşey olmaz ben transferden beri 5 dakika oturamadım oğlum üstüme bile kaç kere atladı Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
Azıcık iş yapayım diyorum bazen sonra bi pişmanlık bi suçluluk duygusu hissediyorum canım çok sağol inşallah bisey olmamıştır unuttum dayanamadım bi güzel temizledim davlumbazi sonrada oturdum ağladım

canımbenim bişi olmaz. normal hamilelikte insanlar hamile olduğunu öğrenene kadar neler neler yapıyorlar allah aşkına benim de ilk hamileliğimde ben öğrenene kadar 2 tane arkadaşımın çok yakın arkadaşımın düğünü vardı. kınası düğünü fotoğraf çekimi derken neler yaptım yardım edicem diye hopladım zıpladım halaylar göbekler attım eğildim kalktım ağır taşıdım. bunlara dikkat etmek lazım tabi ama bilmeden yaptım sonuçta. normal insanlar nasıl bilmeden yapıyor bişi olmuyor. merak etme kötü düşünme. dinlen

Allah razı olsun canimmm çok sagolasinnn

kızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.

Ayni gun transferimiz olmus ayni gunde guzel haber aldik Allah kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…