OllleeeyyVeeeee bir müjde de benden kızlar:))
Veeeee bir müjde de benden kızlar:))
evet canım kan sonucu. 11.gün 106.4 çıktı:)Tebriklerrrrr
kan sonucu mu aldin kacinci gün?
ayyyy bu topic uğurlu mu acaba. allahım herkese nasip et yavrularmızı kucağımıza alalım bir an önce inşallahevet canım kan sonucu. 11.gün 106.4 çıktı:)
Hepinizin tutacak arkadaşlar bakın görün :) daha önce de yazdım ya güzel düşünün , çok takmayın kafanıza yeterli bence. içinizde tutması en imkansız olan bendim emin olun! ilk denemem ve tuttu. İnşallah da böyle devam eder tabi ki! ama çok saplantı haline getirmemek, morali yüksek tutmak en önemlisi. Daha yaşlar kaç yahu sizde:))) Olur olur 10 tane olurayyyy bu topic uğurlu mu acaba. allahım herkese nasip et yavrularmızı kucağımıza alalım bir an önce inşallah
BENCE ugurlu ya hamis olanlr hepnizn 5.gün embriyosu mu 3.gün yokmuuuayyyy bu topic uğurlu mu acaba. allahım herkese nasip et yavrularmızı kucağımıza alalım bir an önce inşallah
Sagol canım duaların için:) gününü bekle öyle yaptır bence! kafanı da takma fazla:) bak pıtır pıtır Şubat transferleri tutuyor:)))Kızlar tebrikkkkkkkk ederm saat 11 den 2 ye kdr dua ettm herks için yarn 7.ci günüm idrar yapsm mi acep dondurlms 2 Embryo var ay sizde bana dua aa edn noluyyy
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)evet canım kan sonucu. 11.gün 106.4 çıktı:)
Teşekkür ederim darası başınıza:)Tebrik ederim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
Maşallah ne güzel haberler alıyoruz canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinOllleeeyy
ama bizimki normal gebelik değil ilaçlarla hormonlarla tutmaya çalışıyoruz bebişlerimizi normal hamilelere göre iki kat fazla dikkat etmeliyiz arkadaşım biz yinede dikkat edelimcanımbenim bişi olmaz. normal hamilelikte insanlar hamile olduğunu öğrenene kadar neler neler yapıyorlar allah aşkına benim de ilk hamileliğimde ben öğrenene kadar 2 tane arkadaşımın çok yakın arkadaşımın düğünü vardı. kınası düğünü fotoğraf çekimi derken neler yaptım yardım edicem diye hopladım zıpladım halaylar göbekler attım eğildim kalktım ağır taşıdım. bunlara dikkat etmek lazım tabi ama bilmeden yaptım sonuçta. normal insanlar nasıl bilmeden yapıyor bişi olmuyor. merak etme kötü düşünme. dinlen
tabiki dikkat edicez etmeliyiz de zaten ama moral bozmamak gerekiyor. bi eğildim uzandım diye korkuyoruz ya bu da çok zor işte. ben kabızlık sorunu yaşıyorum mesela transferden sonra da 2 gün vc ye gidemedim sonra zorla gittim. ilaç kayısı incir fayda etmedi. çok zor oldu ve allahım yarabbim dedim vc bile yaparken huzursuzuz işte.nasıl korktum anlatamam.ama bizimki normal gebelik değil ilaçlarla hormonlarla tutmaya çalışıyoruz bebişlerimizi normal hamilelere göre iki kat fazla dikkat etmeliyiz arkadaşım biz yinede dikkat edelim
hayırlı olsun canım8.gün evde test yaptım sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?