2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayyyy bu topic uğurlu mu acaba. allahım herkese nasip et yavrularmızı kucağımıza alalım bir an önce inşallah
Hepinizin tutacak arkadaşlar bakın görün :) daha önce de yazdım ya güzel düşünün , çok takmayın kafanıza yeterli bence. içinizde tutması en imkansız olan bendim emin olun! ilk denemem ve tuttu. İnşallah da böyle devam eder tabi ki! ama çok saplantı haline getirmemek, morali yüksek tutmak en önemlisi. Daha yaşlar kaç yahu sizde:))) Olur olur 10 tane olur

Kızlar tebrikkkkkkkk ederm saat 11 den 2 ye kdr dua ettm herks için yarn 7.ci günüm idrar yapsm mi acep dondurlms 2 Embryo var ay sizde bana dua aa edn noluyyy
Sagol canım duaların için:) gününü bekle öyle yaptır bence! kafanı da takma fazla:) bak pıtır pıtır Şubat transferleri tutuyor:)))

ama bizimki normal gebelik değil ilaçlarla hormonlarla tutmaya çalışıyoruz bebişlerimizi normal hamilelere göre iki kat fazla dikkat etmeliyiz arkadaşım biz yinede dikkat edelim

ama bizimki normal gebelik değil ilaçlarla hormonlarla tutmaya çalışıyoruz bebişlerimizi normal hamilelere göre iki kat fazla dikkat etmeliyiz arkadaşım biz yinede dikkat edelim
tabiki dikkat edicez etmeliyiz de zaten ama moral bozmamak gerekiyor. bi eğildim uzandım diye korkuyoruz ya bu da çok zor işte. ben kabızlık sorunu yaşıyorum mesela transferden sonra da 2 gün vc ye gidemedim sonra zorla gittim. ilaç kayısı incir fayda etmedi. çok zor oldu ve allahım yarabbim dedim vc bile yaparken huzursuzuz işte.nasıl korktum anlatamam.

Kızlar yatın test günüm, yavaş yavaş heyecwnlanmaya başladım ben, hisswdiyorum bebişim benimle, ama içimde bir kuşku, yükselmişmidir değerlerim acaba? Uatını da arlatırsak bir hafta sonra tekrarlıycaz testi, kese kaçıncı haftada belli olur? Sizin nasıldı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…