2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

şubatın uğurundan ben de nasiplenirim umarım. yarın sabah transferim olacak. sonrasındaki yatma konusu hala tam bir muallak.doktorum kesinlikle yatmaya karşı ama eşim doktora transfer sonrası kalkmadan geceyi orada geçirmem için oda ödemesi yapmayı bile teklif etti nasıl yapsam ne etsem bilemedim. sürekli yatıp hamile kalamayan olduğu gibi hiç yatmadan hamile kalanlar da var. tavsiyelerinizi bekliyorum şu an yine eski sayfalara geçtim okumaya başladım. tangle kullandığı iğne ve ilaçlardan bahsetmiş hemen hastaneyi aradım cumartesi transfer olcak nerden bulcaz dedim. sana crinone ve imon harici bişi verilmez zaten dedi. her hastaya gerekmiormuş iğne.kabus gibi duyduğum morartan acıtan progrsteron iğnesi de olmicam mı yani acaba kafa yine karıştı. ben eski yazılanları okumaya devam ediyorum ama aklınıza bir şey gelirse lütfen yazın. bir de dondururken kalanları kaçar kaçar donmasını tavsiye edersiniz bu da kafamı kurcalıyor

canım transferden sonra sana progesteron verecektir doktor. bana verdi bi de clezan verdi iğne olarak iki tane yani. estrofem coraspin , folbiol ve dekort kullanıyorum hap olarak da. ben 20 dkk yattım transferden sonra sonra hemen kalktım dışarda yemek bile yedik sona eve gittik. 3 gün evdeydim ama yarımşar saat dışardaydım da yani iğne için hastaneye gidip geldim dışarı çıktık yine yemek yemeye. evde oturdum yattım uzattım bacakları . eğilmemeye çalıştım sadece ağır falan da kaldırmadım. çok kasma bence ama ben de transfr olduktan hemen sonra 15 dkk. da kalkabilirsin dediklerinde saçmalamayın dedim biraz daha yatıcam dedim ama 5 dkk daha yatabildim . bence bir saat yatılmalı.

Şubat sana da uğurlu gelsin canım. Ben transfer sonrası 1 saat yattım sonra eve gittim. Günlük hayatına devam et dedi doktorum. Sadece fazla hoplama zıplama:) , agır kaldırma bir de stresli ortamdan kaç dedi. Ertesi gün işe gittim geldim hiçbir şeyimde farklılık yapmadım. İlaç olarak da estrofem (günde 3 defa) ve progestan ( günde 3 defa 3'er tane fitil şeklinde) kullandım sadece. Bugün testimi yaptırdım pozitif:) ilaçlara devam dedi doktorum. Ptesi bir daha yaptıracağım testi. Hepimize hayırlısı olsun :))

valla hemşire öyle söyledi bana bütün ilaç işlerini onlar yürütüyor. coraspin kan sulandırsjn diye. benim endometriumun kalınlaşmasıyla ilgili sıkıntım yok geçen ay aşılama sonrası ne jel ne progestan vermişti... bakalım artık verirse de başa gelen çekilir :) idrara sıkışık olarak kalkmadan nasıl 20 dakika yatcaz onu merak ediorm

bana da jel progestan verilir umarım! hatta 100lük yutulanını çook uzun sürekullandım kısa süreli sarhoşluk yapıor bana ona bile razıyım :d

bana da jel progestan verilir umarım! hatta 100lük yutulanını çook uzun sürekullandım kısa süreli sarhoşluk yapıor bana ona bile razıyım :d
Bana 3 tane fitil olarak kullan dedi. Jeli önermedi. çok zorlanılıyor dedi. İlaç olarak da alırsan 2 tane al dedi. ben arada ilaç arada fitil olarak kullanıyorum. Yerine göre:))))

Normalde agriyodu adet agrisi gibiydi suanki ole bi agri degil anlatamiyorum agriyo tuhaf allahtan yarin hastaneye gidicem umarim bi sorun yoktur buyuyo ya ondanda olabilirmi ?
Bende minnak minnak batmalar oluyordu ve hala oluyor. Kramp gibi ama değil, bıçak gibi ama o da değil. tarifi zor bişey. Kaç gün oldu senin transfer?

canım gözlerim doldu yaumudunu yitirme hemen.burda birisi söylemişti galiba kan vermeye gideceği gün yaptığı idrar testi negatifken kan sonucunu pozitif almış.Rabbim büyük...iyi haberleri paylaşırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…