2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

aşırı su içirdiler bana sonra ultrasonda baktılar bir bardak boşalt dediler sonra bi daha bir bardak daha. onlar sana söylüyorlar aşırı sıkışık olmana gerek yok yani.

aşırı su içirdiler bana sonra ultrasonda baktılar bir bardak boşalt dediler sonra bi daha bir bardak daha. onlar sana söylüyorlar aşırı sıkışık olmana gerek yok yani.
ben tam bi saat kala artık patlamak üzereydim:))) tutamadım gittim yaptım hepsini:) 30 dk kala 1,5 lt su içtim. Şaşırdılar
ben tam bi saat kala artık patlamak üzereydim:))) tutamadım gittim yaptım hepsini:) 30 dk kala 1,5 lt su içtim. Şaşırdılar aaaaa çok dolu nasıl tuttun diye:)))) Ne kadar dolu olursa o kadar iyi görüyoruz dediler bana. Hiç boşalttırmadılar.

Surgu veriyorlar altına yatarken yapiosun cisini canım çok kötü oluo ben yapamadim bi 15 dk catliodum

Yarin gidicem ya o yuzden aramadim iyidir insallah yaramaz belkide :))sen nasilsin canim nasil gidiyor
Ben bugün aldım sonucu :) ptesi ikinci testi yaptırıcam . herşey yolunda gibi şimdilik:) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi boş:)

çok güzel maşallah canım içini ferah tut inşallah yarın sorunsuz bir şekilde transferin gerçekleşir.

Arkadaşlar dondurulmus embriyo için kaçıncı gün transfer ettiler size .dondurulmuş embriyolar hemen çözülür mu transfer ediliyor nasıl oluyor

Yarin gidicem ya o yuzden aramadim iyidir insallah yaramaz belkide :))sen nasilsin canim nasil gidiyor
Bende de var bugün değişik bi ağrı benimde transfer sonrasi 13. Günüm davlumbazi silmistim hamile olduğumu unutup bugün onun suçluluğu var ustumde kendime çok kizginim inşallah bi sorun yoktur adet sancısı gibi değil gibi bıçak gibi bi agri var

ahh son cumlen beni cok aglatti cnm.umutsuz olma nolur.
RABBIMIN HAZINESI GENIS.hepimize yetecek insallah.bizlerde sevinecegiz.
yaradan zor yoktur unutma .bol bol dua et.hem kendi uzuntumuz hemde eslerimize destek olusumuz ayni.
seni cok iyi anliyorum.insan bazen yoruluyor bazen umutsuzluga kapiliyor malesef.ama sonu guzel bitecek hikayemizin.

aynı şey ben de dün yürüyüş yapınca oldu tatlım öyle pişman oldum ki biz kendimizi bu süreç bitene kadar zorlamayalım en iyisi.pişmanlığı çok kötü oluyor..

Arkadaşlar dondurulmus embriyo için kaçıncı gün transfer ettiler size .dondurulmuş embriyolar hemen çözülür mu transfer ediliyor nasıl oluyor
biz sabah 10 da gittk muayeneden sonra embriyoların çözülmesi öğleden sonrayı bulur,biz sizi arıcaz dediler.saat üç oldu aramadılar biz yine de dayanamayıp gittik.öğleden sonra saat 4 gibi transfer işlemi gerçekleşti canım.çözünme olayını uzun sürede gerçekleştiriyoruz zarar görmesinler diye dediler.

kızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah tüm bekleyen annelerimizi ve bebişciklerini de..

Ben bugün aldım sonucu :) ptesi ikinci testi yaptırıcam . herşey yolunda gibi şimdilik:) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi boş:)
Allahm herkeze nasip etsin saglikla kucagmiza almayi nasip etsin insallah.hadi kat kat katlanir insallah sonrada bebisi gorcen kalp atsini dinlicen allahin izniyle

Ben unuttum sabah kahvaltıdan sonra davlumbazi sildim kızlar tepeye uzanmis oldum bebeğe bisey olmuş mudur yatiyorum şimdi ağlıyorum kasiklarımda ağrı var çok korkuyorum
olmamıştır inşallah canım ben de dün korkup doktoruma dedim ben yürüdüm diye korkma bu ağrılar hamileliğin başında olması normal miş.ama ben de hala dünün pişmanlığı var.

aynı şey ben de dün yürüyüş yapınca oldu tatlım öyle pişman oldum ki biz kendimizi bu süreç bitene kadar zorlamayalım en iyisi.pişmanlığı çok kötü oluyor..
Evet canım ya nası aliscaz halimize bizim iki uç katı dikkat etmemiz gerek ama unutmak çok kötü oluo yarabbim bisey olursa eşime ne derim diye düşünmeden edemiyorum

ben de yatıcam diye bekledim.direk kalkabilirsin,wc ye de gidebilirsin hemen dedi.kendini hiç kasma normal yaşantına devam dedi.sadece yorulmamam gerektiğini söyledi o kdr.bakalım sonucu pazar görücez hayırlısıyla.bugun 9.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…