aşırı su içirdiler bana sonra ultrasonda baktılar bir bardak boşalt dediler sonra bi daha bir bardak daha. onlar sana söylüyorlar aşırı sıkışık olmana gerek yok yani.valla hemşire öyle söyledi bana bütün ilaç işlerini onlar yürütüyor. coraspin kan sulandırsjn diye. benim endometriumun kalınlaşmasıyla ilgili sıkıntım yok geçen ay aşılama sonrası ne jel ne progestan vermişti... bakalım artık verirse de başa gelen çekilir :) idrara sıkışık olarak kalkmadan nasıl 20 dakika yatcaz onu merak ediorm
Ooo maşallah canım:)Subat 8 de transferim oldu 18 testim vardi pozitif ckti bidaha test yapildi oda guzeldi yarinda ultrasonla bakilcak tatlim
ben tam bi saat kala artık patlamak üzereydim:))) tutamadım gittim yaptım hepsini:) 30 dk kala 1,5 lt su içtim. Şaşırdılaraşırı su içirdiler bana sonra ultrasonda baktılar bir bardak boşalt dediler sonra bi daha bir bardak daha. onlar sana söylüyorlar aşırı sıkışık olmana gerek yok yani.
ben tam bi saat kala artık patlamak üzereydim:))) tutamadım gittim yaptım hepsini:) 30 dk kala 1,5 lt su içtim. Şaşırdılar aaaaa çok dolu nasıl tuttun diye:)))) Ne kadar dolu olursa o kadar iyi görüyoruz dediler bana. Hiç boşalttırmadılar.valla hemşire öyle söyledi bana bütün ilaç işlerini onlar yürütüyor. coraspin kan sulandırsjn diye. benim endometriumun kalınlaşmasıyla ilgili sıkıntım yok geçen ay aşılama sonrası ne jel ne progestan vermişti... bakalım artık verirse de başa gelen çekilir :) idrara sıkışık olarak kalkmadan nasıl 20 dakika yatcaz onu merak ediorm
Surgu veriyorlar altına yatarken yapiosun cisini canımvalla hemşire öyle söyledi bana bütün ilaç işlerini onlar yürütüyor. coraspin kan sulandırsjn diye. benim endometriumun kalınlaşmasıyla ilgili sıkıntım yok geçen ay aşılama sonrası ne jel ne progestan vermişti... bakalım artık verirse de başa gelen çekilir :) idrara sıkışık olarak kalkmadan nasıl 20 dakika yatcaz onu merak ediorm
Yarin gidicem ya o yuzden aramadim iyidir insallah yaramaz belkide :))sen nasilsin canim nasil gidiyorOoo maşallah canım:)Doktorunu arayıp sor çok rahatsız ediyorsa batmalar . Ama biraz yaramaz sebebi o :))))
Ben bugün aldım sonucu :) ptesi ikinci testi yaptırıcam . herşey yolunda gibi şimdilik:) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi boş:)Yarin gidicem ya o yuzden aramadim iyidir insallah yaramaz belkide :))sen nasilsin canim nasil gidiyor
çok güzel maşallah canım içini ferah tut inşallah yarın sorunsuz bir şekilde transferin gerçekleşir.bugün embriyologla görüştüm 4. gündeyiz. birkaç soru sordum bana şu şekilde bir açıklama yaptı. evet 5. gün embriyosunhn tutunma ihtimalinin yüksek olduğu bilşnşyor ancak kalite kısmına bakıldığında bu sadece mikroskobik görünüme göre karar veriliyor. belki de görünümü çok düzgün birinci kalite bir embriyonun içinde bozuk görünümlü daha düşük kaliteli embriyodan daha kötü bir embriyo var bunu bilemeyiz. o yüzden grade olayına takılmayın dedi.
bu arada bugün de 6 embriyomuz duruyormuş şimdilik sorum yok ama yarına kadar net bir ley diyemeyiz dedi. yarın sabah transferim var allahtan bir engel gelmezse :)
Bende de var bugün değişik bi ağrı benimde transfer sonrasi 13. Günüm davlumbazi silmistim hamile olduğumu unutup bugün onun suçluluğu var ustumde kendime çok kizginim inşallah bi sorun yoktur adet sancısı gibi değil gibi bıçak gibi bi agri varYarin gidicem ya o yuzden aramadim iyidir insallah yaramaz belkide :))sen nasilsin canim nasil gidiyor
canım ben 3.gün akşamı ılık almıştım işe başlayacağım diye ama transfer sonrası alabilirsiniz demişlerdi ılık ayakta..Merhaba kızlar duş alıyorsun musunuz duş almak vücudu rahatlattıgi için iyi değil diye okudum ilk günlerde ?
ahh son cumlen beni cok aglatti cnm.umutsuz olma nolur.Vallahi gözlerim dolu dolu uyandığımdan beri,zaten rüyamda da adet oluyordum,rüyanın tersiçıkar dedim yaptım testi ama sonuç belli,bizim sonumuz az çok belli,sanırım buna kendimi alıştırmam lazım,yumurtalarım çok güzel gelişiyor,döllenmenin üçüncü gününden sonra iş sperme düşüyor ve bizim TESE spermleri de ancak bu kadar işe yarıyor,kocam çok değerli bir insan,onu üzmemeye çalışırken içim parçalanıyor,az önce yolcu ettim onu,karın ağrılarım olduğunu söyleyip yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum çünkü ilk seferde toparlanamamıştı kusur bende deyip durmuştu garibim,hatta istersem boşanmayı bile teklif etmişti,ey güzel Allah'ım,başkalarının çocuklarına sarılıp dakikalarca kokularını dakikalarca içine çeken kocama bu sevinci çok görme
aynı şey ben de dün yürüyüş yapınca oldu tatlım öyle pişman oldum ki biz kendimizi bu süreç bitene kadar zorlamayalım en iyisi.pişmanlığı çok kötü oluyor..Bende de var bugün değişik bi ağrı benimde transfer sonrasi 13. Günüm davlumbazi silmistim hamile olduğumu unutup bugün onun suçluluğu var ustumde kendime çok kizginim inşallah bi sorun yoktur adet sancısı gibi değil gibi bıçak gibi bi agri var
biz sabah 10 da gittk muayeneden sonra embriyoların çözülmesi öğleden sonrayı bulur,biz sizi arıcaz dediler.saat üç oldu aramadılar biz yine de dayanamayıp gittik.öğleden sonra saat 4 gibi transfer işlemi gerçekleşti canım.çözünme olayını uzun sürede gerçekleştiriyoruz zarar görmesinler diye dediler.Arkadaşlar dondurulmus embriyo için kaçıncı gün transfer ettiler size .dondurulmuş embriyolar hemen çözülür mu transfer ediliyor nasıl oluyor
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah tüm bekleyen annelerimizi ve bebişciklerini de..kızlar ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. az önce aldım sonucu 87,7 çıktı . tutunmuş tabi inşallah tutunmaya devam eder. dua edin allah aşkına.
Bana akşam ayakta duş alabilirsin dedi doktorum. Ama ben ertesi gün aldım duş.Merhaba kızlar duş alıyorsun musunuz duş almak vücudu rahatlattıgi için iyi değil diye okudum ilk günlerde ?
Allahm herkeze nasip etsin saglikla kucagmiza almayi nasip etsin insallah.hadi kat kat katlanir insallah sonrada bebisi gorcen kalp atsini dinlicen allahin izniyleBen bugün aldım sonucu :) ptesi ikinci testi yaptırıcam . herşey yolunda gibi şimdilik:) Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi boş:)
olmamıştır inşallah canım ben de dün korkup doktoruma dedim ben yürüdüm diye korkma bu ağrılar hamileliğin başında olması normal miş.ama ben de hala dünün pişmanlığı var.Ben unuttum sabah kahvaltıdan sonra davlumbazi sildim kızlar tepeye uzanmis oldum bebeğe bisey olmuş mudur yatiyorum şimdi ağlıyorum kasiklarımda ağrı var çok korkuyorum
Evet canım ya nası aliscaz halimize bizim iki uç katı dikkat etmemiz gerek ama unutmak çok kötü oluo yarabbim bisey olursa eşime ne derim diye düşünmeden edemiyorumaynı şey ben de dün yürüyüş yapınca oldu tatlım öyle pişman oldum ki biz kendimizi bu süreç bitene kadar zorlamayalım en iyisi.pişmanlığı çok kötü oluyor..
ben de yatıcam diye bekledim.direk kalkabilirsin,wc ye de gidebilirsin hemen dedi.kendini hiç kasma normal yaşantına devam dedi.sadece yorulmamam gerektiğini söyledi o kdr.bakalım sonucu pazar görücez hayırlısıyla.bugun 9.günümcanım transferden sonra sana progesteron verecektir doktor. bana verdi bi de clezan verdi iğne olarak iki tane yani. estrofem coraspin , folbiol ve dekort kullanıyorum hap olarak da. ben 20 dkk yattım transferden sonra sonra hemen kalktım dışarda yemek bile yedik sona eve gittik. 3 gün evdeydim ama yarımşar saat dışardaydım da yani iğne için hastaneye gidip geldim dışarı çıktık yine yemek yemeye. evde oturdum yattım uzattım bacakları . eğilmemeye çalıştım sadece ağır falan da kaldırmadım. çok kasma bence ama ben de transfr olduktan hemen sonra 15 dkk. da kalkabilirsin dediklerinde saçmalamayın dedim biraz daha yatıcam dedim ama 5 dkk daha yatabildim . bence bir saat yatılmalı.
hadi hayırlı olsun canım çok sevindim Allahım tamamına ermeyi nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerimiz katlanarak çoğalsın inşallahhh..8.gün evde test yaptım sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?