Allahin izniyle bisey olmamistir.tatlim ama is felan yapma cok dikkat et.ben hergun dus bile almyorum korkudan cok dikkat et elleme bidaha olurmuBende de var bugün değişik bi ağrı benimde transfer sonrasi 13. Günüm davlumbazi silmistim hamile olduğumu unutup bugün onun suçluluğu var ustumde kendime çok kizginim inşallah bi sorun yoktur adet sancısı gibi değil gibi bıçak gibi bi agri var
Benim 17 Aralık'ta toplandı canım. 5.gün blastokist embriyo halinde donduruldular ve 15 Şubat 'ta transfer edildiler. sanırım 10 ya da 11 Şubat'ta gittim doktora o da embriyologu arayıp haber verdi 15'inde geleceğiz diye , merkezde saati filan verdi.Arkadaşlar dondurulmus embriyo için kaçıncı gün transfer ettiler size .dondurulmuş embriyolar hemen çözülür mu transfer ediliyor nasıl oluyor
haklısın tatlım ben ağladım süreçte çektiklerim aklıma geldi Allahım sen koru bidaha adım atmayacağım çok pişman..Evet canım ya nası aliscaz halimize bizim iki uç katı dikkat etmemiz gerek ama unutmak çok kötü oluo yarabbim bisey olursa eşime ne derim diye düşünmeden edemiyorum
Yok canım ellemem çok pismanim inşallah bisey olmamistirAllahin izniyle bisey olmamistir.tatlim ama is felan yapma cok dikkat et.ben hergun dus bile almyorum korkudan cok dikkat et elleme bidaha olurmu
hayırlı olsunnnnn tatlımmmmOllleeeyy
evet maşallah inşallah tüm arkadaşlar mutlu haberlerini verirler hiç üzülen olmaz katlanarak çoğalsın inş mutlulu haberlerimiz...Ohh ne guzel ya ne cok hamile var masallah kizlar
maşallahhh hayırlı olsun canım ..Veeeee bir müjde de benden kızlar:))
Olmamistir skma canini ben hic bisey yapmiyorum annem her sabah geliyor benim vucudum cok drencsiz narin asiri o yuzden hep uzaniyorum arada evde yuruyorum yere eglmiyorum hic birseye uzanmiyorumYok canım ellemem çok pismanim inşallah bisey olmamistir
Hımm anladım canimmm adetin kaçıncı günü transfer oldubiz sabah 10 da gittk muayeneden sonra embriyoların çözülmesi öğleden sonrayı bulur,biz sizi arıcaz dediler.saat üç oldu aramadılar biz yine de dayanamayıp gittik.öğleden sonra saat 4 gibi transfer işlemi gerçekleşti canım.çözünme olayını uzun sürede gerçekleştiriyoruz zarar görmesinler diye dediler.
canım stres yapma bebişciklerin Allahın izni ile seninle birlikte inşallah benim biliyorsun ikici test te yapıldı kalp atışı için kontrolüm martın 9 ama 21 günde olması gerek inşallah hepimizin mutluluğu artarak katlasın inşallah herzaman güzel haberlerimiz olsun inşallah..Kızlar yatın test günüm, yavaş yavaş heyecwnlanmaya başladım ben, hisswdiyorum bebişim benimle, ama içimde bir kuşku, yükselmişmidir değerlerim acaba? Uatını da arlatırsak bir hafta sonra tekrarlıycaz testi, kese kaçıncı haftada belli olur? Sizin nasıldı arkadaşlar?
Tangled canim transferden sonraki 21. Gunde mi belli oluyormus kalp atislaricanım stres yapma bebişciklerin Allahın izni ile seninle birlikte inşallah benim biliyorsun ikici test te yapıldı kalp atışı için kontrolüm martın 9 ama 21 günde olması gerek inşallah hepimizin mutluluğu artarak katlasın inşallah herzaman güzel haberlerimiz olsun inşallah..
canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde gerçekleşir sen hiçbirşeyi kafana takma doktorun zaten senin için gerekli olanları sana yazacak ama kullandığın ilaç varsa yanın da götür estrofem gibi çünkü o sonrada devam ediyor biz hala devam ediyoruz kalp sesi duyulana kadar dedi doktorum yatmaya gelince açıkçası ben hiç ama hiç yatmadım 5 dk bile çok sıkışıktım utanmasam ağlayacaktım işlem bittikten sonra iyi hissediyorsan yatmana gerek yok dedi günlük hayatına devam et dediler tüp yaptırdım hareket etmeyim diye düşünme dediler ama benim eşimde yatmamı istemişti çok şükür tuttu Allahım nasip ederse oluyor zamanı gelmemişse de bir ay yatsan da olmuyor nasip canım nasıl rahat olacaksan öyle davran çünkü bu süreçte şunu öğrendim psikoloji çok önemli biraz gitse yakalayamıyorsun onun sen nasıl rahatsan mutlu isen öyle davran canım Allah emeklerimizi boşa göndermesin inşallahhh..şubatın uğurundan ben de nasiplenirim umarım. yarın sabah transferim olacak. sonrasındaki yatma konusu hala tam bir muallak.doktorum kesinlikle yatmaya karşı ama eşim doktora transfer sonrası kalkmadan geceyi orada geçirmem için oda ödemesi yapmayı bile teklif ettinasıl yapsam ne etsem bilemedim. sürekli yatıp hamile kalamayan olduğu gibi hiç yatmadan hamile kalanlar da var. tavsiyelerinizi bekliyorum şu an yine eski sayfalara geçtim okumaya başladım. tangle kullandığı iğne ve ilaçlardan bahsetmiş hemen hastaneyi aradım cumartesi transfer olcak nerden bulcaz dedim. sana crinone ve imon harici bişi verilmez zaten dedi. her hastaya gerekmiormuş iğne.kabus gibi duyduğum morartan acıtan progrsteron iğnesi de olmicam mı yani acaba kafa yine karıştı. ben eski yazılanları okumaya devam ediyorum ama aklınıza bir şey gelirse lütfen yazın. bir de dondururken kalanları kaçar kaçar donmasını tavsiye edersiniz bu da kafamı kurcalıyor
en erken evet tatlım sen nasılsın canım ?Tangled canim transferden sonraki 21. Gunde mi belli oluyormus kalp atislari
Amin canım inşallah,umarım sonu güzel olurahh son cumlen beni cok aglatti cnm.umutsuz olma nolur.
RABBIMIN HAZINESI GENIS.hepimize yetecek insallah.bizlerde sevinecegiz.
yaradan zor yoktur unutma .bol bol dua et.hem kendi uzuntumuz hemde eslerimize destek olusumuz ayni.
seni cok iyi anliyorum.insan bazen yoruluyor bazen umutsuzluga kapiliyor malesef.ama sonu guzel bitecek hikayemizin.
korkma canım ben de de aynı ağrı vardı doktorumu aradım yürüyüş yaptım dedim korkma pimpirik yapma dedi hamileliğin başın da bunların olması normal dedi :))Normalde agriyodu adet agrisi gibiydi suanki ole bi agri degil anlatamiyorum agriyo tuhaf allahtan yarin hastaneye gidicem umarim bi sorun yoktur buyuyo ya ondanda olabilirmi ?
İnşallah canım benim, alalhın izniyle bi katlansaydı şu değerler, benim içimde rahat etcekcanım stres yapma bebişciklerin Allahın izni ile seninle birlikte inşallah benim biliyorsun ikici test te yapıldı kalp atışı için kontrolüm martın 9 ama 21 günde olması gerek inşallah hepimizin mutluluğu artarak katlasın inşallah herzaman güzel haberlerimiz olsun inşallah..
İyiyim canim ara ara karin agrim oluyo hafif. Normalmis zaten. Bende dokuz mart ta gidicem kalp atışları için :))en erken evet tatlım sen nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?