2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Allahin izniyle bisey olmamistir.tatlim ama is felan yapma cok dikkat et.ben hergun dus bile almyorum korkudan cok dikkat et elleme bidaha olurmu

Arkadaşlar dondurulmus embriyo için kaçıncı gün transfer ettiler size .dondurulmuş embriyolar hemen çözülür mu transfer ediliyor nasıl oluyor
Benim 17 Aralık'ta toplandı canım. 5.gün blastokist embriyo halinde donduruldular ve 15 Şubat 'ta transfer edildiler. sanırım 10 ya da 11 Şubat'ta gittim doktora o da embriyologu arayıp haber verdi 15'inde geleceğiz diye , merkezde saati filan verdi.

Evet canım ya nası aliscaz halimize bizim iki uç katı dikkat etmemiz gerek ama unutmak çok kötü oluo yarabbim bisey olursa eşime ne derim diye düşünmeden edemiyorum
haklısın tatlım ben ağladım süreçte çektiklerim aklıma geldi Allahım sen koru bidaha adım atmayacağım çok pişman..

Arkadaslar Merhaba. 8. Gun hcg degerim 24.4 tü. Bugün 10 .gün hcg degerimiz 45.4 olmuş . Sanırım degerim biraz düşük. Bu şekilde olupta değerleri artan arkadaşlar var mı?

Hımm anladım canimmm adetin kaçıncı günü transfer oldu

canım stres yapma bebişciklerin Allahın izni ile seninle birlikte inşallah benim biliyorsun ikici test te yapıldı kalp atışı için kontrolüm martın 9 ama 21 günde olması gerek inşallah hepimizin mutluluğu artarak katlasın inşallah herzaman güzel haberlerimiz olsun inşallah..

Tangled canim transferden sonraki 21. Gunde mi belli oluyormus kalp atislari

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde gerçekleşir sen hiçbirşeyi kafana takma doktorun zaten senin için gerekli olanları sana yazacak ama kullandığın ilaç varsa yanın da götür estrofem gibi çünkü o sonrada devam ediyor biz hala devam ediyoruz kalp sesi duyulana kadar dedi doktorum yatmaya gelince açıkçası ben hiç ama hiç yatmadım 5 dk bile çok sıkışıktım utanmasam ağlayacaktım işlem bittikten sonra iyi hissediyorsan yatmana gerek yok dedi günlük hayatına devam et dediler tüp yaptırdım hareket etmeyim diye düşünme dediler ama benim eşimde yatmamı istemişti çok şükür tuttu Allahım nasip ederse oluyor zamanı gelmemişse de bir ay yatsan da olmuyor nasip canım nasıl rahat olacaksan öyle davran çünkü bu süreçte şunu öğrendim psikoloji çok önemli biraz gitse yakalayamıyorsun onun sen nasıl rahatsan mutlu isen öyle davran canım Allah emeklerimizi boşa göndermesin inşallahhh..

Amin canım inşallah,umarım sonu güzel olur

Normalde agriyodu adet agrisi gibiydi suanki ole bi agri degil anlatamiyorum agriyo tuhaf allahtan yarin hastaneye gidicem umarim bi sorun yoktur buyuyo ya ondanda olabilirmi ?
korkma canım ben de de aynı ağrı vardı doktorumu aradım yürüyüş yaptım dedim korkma pimpirik yapma dedi hamileliğin başın da bunların olması normal dedi :))

İnşallah canım benim, alalhın izniyle bi katlansaydı şu değerler, benim içimde rahat etcek

Affff Allahım Affff yarın test yaptırcagım bakalım art dımı diye bu nasıl kaygı yarın 9. Gün oluyor umarım artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…