Canım bence değerlerin çok iyi, kafana takmmamlıson, biliozun önemli olan gün 12. Gündür.Arkadaslar Merhaba. 8. Gun hcg degerim 24.4 tü. Bugün 10 .gün hcg degerimiz 45.4 olmuş . Sanırım degerim biraz düşük. Bu şekilde olupta değerleri artan arkadaşlar var mı?
12 ocakta yumurta toplama vardı.besinci güne iki tanesi donduruldu.hemen transfer etmice vücudun hormanlardan temizlenmesi gerekiyomuş.26 ocakta adet oldum.tarnsferim de 18 şubattaydı cnmHımm anladım canimmm adetin kaçıncı günü transfer oldu
Korkmayim demi ya degisik agri hissedince tedirgin oldum annemde buyuyo annem diyo kramplarin sancilarin olcak diyo.bakalim iyidir insallah yarinda gtcem ya d.r heycan felanda bastikorkma canım ben de de aynı ağrı vardı doktorumu aradım yürüyüş yaptım dedim korkma pimpirik yapma dedi hamileliğin başın da bunların olması normal dedi :))
Sağol canım benimde yarın 10. Gün kontrole gideceğim bakalım ne diyecekBenim 17 Aralık'ta toplandı canım. 5.gün blastokist embriyo halinde donduruldular ve 15 Şubat 'ta transfer edildiler. sanırım 10 ya da 11 Şubat'ta gittim doktora o da embriyologu arayıp haber verdi 15'inde geleceğiz diye , merkezde saati filan verdi.
Canim adetin ikinci gunu hem muayene oluyorsun yumurtaliklara rahime falan bakılıyor hemdr kanda hormon testlerin yapiliyor. Sonra iki uc gunde bir gitmeye basliyosun uc yaa dört kere yumurta takibi yapılıyor tabi bu arada ignelere ilaclara baslamis oluyorsun. Sonra catmatma igneni yapip yumurtalarin toplaniyor sonrda uc yada bes gun sonra transferin yapılıyorkızlar canlarım benım , valla sıız takıp etmekten ıs yapamıyorum ve guzel haberlerı aldıkca ıcım kıpır kıpır heyecanlanıyorum ve benımde ınancım kat ve kat artıyor. sımdı bana soyleyın.kaldı adetıme bır hafta :) adet olduugm zaman hast arıcam muayene olmak ıcın .galıba ultrason muayenesı olcam. kıst mıyom var mı dıye bakılıyor , kan testı yapılıyor mu
sonra sonuca gore mı transfer ıslemı ıcın ılaçlar verılıyor.rahmın durumuna gore mı transfer ıcın cagırıyorsunuz yoksa hormonlara goremı :) cok dua edıyorum hıcbırsey cıkmasın dıye
İnşallah canım çarşambayı bekliyorum artık yapacak birşey kalmadıcanım gözlerim doldu yaumudunu yitirme hemen.burda birisi söylemişti galiba kan vermeye gideceği gün yaptığı idrar testi negatifken kan sonucunu pozitif almış.Rabbim büyük...iyi haberleri paylaşırız inşallah...
Hic korkma canim normalmis bunlar bende olmayinca niye olmuyo diye takılıyorumKorkmayim demi ya degisik agri hissedince tedirgin oldum annemde buyuyo annem diyo kramplarin sancilarin olcak diyo.bakalim iyidir insallah yarinda gtcem ya d.r heycan felanda basti
canım benım benım o ıslemler oncesınde yapıldı. dondurulmus embrıyo transferı yaptırcam benCanim adetin ikinci gunu hem muayene oluyorsun yumurtaliklara rahime falan bakılıyor hemdr kanda hormon testlerin yapiliyor. Sonra iki uc gunde bir gitmeye basliyosun uc yaa dört kere yumurta takibi yapılıyor tabi bu arada ignelere ilaclara baslamis oluyorsun. Sonra catmatma igneni yapip yumurtalarin toplaniyor sonrda uc yada bes gun sonra transferin yapılıyor
Allahın izni ile artmıştır inşallah canım yarın burada güzel haberlerini alırız inşallahhhAffff Allahım Affff yarın test yaptırcagım bakalım art dımı diye bu nasıl kaygı yarın 9. Gün oluyor umarım artmıştır
Canim ilk 3 denemen kacinci gundu ?bende bu ay transfer yaptırıcam semra kahramanın hastasıyım dondurulmuş embiryo transferi olacak ama estofem yada crinone vermediler naturel siklusta frozen transferi yazdı dosyama doğal takip edip yumurtlama olduktan 5 gün sonra dondurulmuşları vericez dedi.. rahim kalınlığı olacakmı acaba bide benim bebişler 3. günde dondurulmuştu acaba çözüp 5. güne gönderildiğinde zarar görürlermi artık istiyorum bu 4. denemem olucak geçen seferde düşük oldu ne kadar hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam kalp atışını bile duymuştuk o an hiç gözümün önünden gitmiyor
çok güzel maşallah aynı gün duyacağız inşallah mink kalp atışlarını Allahın izni ile :)İyiyim canim ara ara karin agrim oluyo hafif. Normalmis zaten. Bende dokuz mart ta gidicem kalp atışları için :))
Ay pardon canim ya karışıyo hangimiz hangi asamadayiz :)) ben onu bilmiyorum canimcanım benım benım o ıslemler oncesınde yapıldı. dondurulmus embrıyo transferı yaptırcam ben
Teşekkür ederim canım yarın adetim in 10.gunu daha zamanım var zaman geçmiyor geçsin artikda transferim olsun istiyorum birde grip oldum ilaç almamak için direniyorum12 ocakta yumurta toplama vardı.besinci güne iki tanesi donduruldu.hemen transfer etmice vücudun hormanlardan temizlenmesi gerekiyomuş.26 ocakta adet oldum.tarnsferim de 18 şubattaydı cnm
Ayyy evet canim yaa inşaallah :)çok güzel maşallah aynı gün duyacağız inşallah mink kalp atışlarını Allahın izni ile :)
Yemin ederim panik atak oldum beennnnnnn:)yarinda ultrasonla bakilincada agri artar ay ayyy bebis iyi olsunda baska bisey istemiyorum yarinda guzel haberlerle karsilasirim insallah tuhaf icimHic korkma canim normalmis bunlar bende olmayinca niye olmuyo diye takılıyorum
Inşallah canım çok tesekkutlerCanım bence değerlerin çok iyi, kafana takmmamlıson, biliozun önemli olan gün 12. Gündür.
tatlım rahim muayenede kontrol ediliyor sonra adetli iken bakılıyor kan değerlerine ona göre hemen ilaçlara başlanıyor zaten ilaçlar başlayınca sürekli kontrol ediliyorsun rahimin zarının kalılaşmaya başlayınca da transferi yapıyorlar stres yapma bu süreç kolaymış yaşarken zor da transfer sonrası daha heyecanlı stresli demeyim inşallah hayırlısı ile transferin gerçeklşir canımm aramıza katılırsın inş en yakın zaman da :)kızlar canlarım benım , valla sıız takıp etmekten ıs yapamıyorum ve guzel haberlerı aldıkca ıcım kıpır kıpır heyecanlanıyorum ve benımde ınancım kat ve kat artıyor. sımdı bana soyleyın.kaldı adetıme bır hafta :) adet olduugm zaman hast arıcam muayene olmak ıcın .galıba ultrason muayenesı olcam. kıst mıyom var mı dıye bakılıyor , kan testı yapılıyor mu
sonra sonuca gore mı transfer ıslemı ıcın ılaçlar verılıyor.rahmın durumuna gore mı transfer ıcın cagırıyorsunuz yoksa hormonlara goremı :) cok dua edıyorum hıcbırsey cıkmasın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?