sorun degıl bebegım sıukıntı degıl. gercı laporoskobı falan oldum kıs mıyom var demedıler temız dedıler 6ayda cıkmaz herhalde , ılk tup bebek tedavısı gordugum ıcın telaslıyım bıraz :) zaten tez canlıyım kısılık olarakda adetımı 4gozle bekler oldum safak sayar gıbı gun sayıyorum.ılk asama gıbı olmuyormus ole bılıyorumdaama okudugmda herkes ıgne oluyor jel kullanıyor ılaç alıyor yumurta toplamadan farkı ne oluyor bılemedım :)Ay pardon canim ya karışıyo hangimiz hangi asamadayiz :)) ben onu bilmiyorum canim
güzel haberlerini alacağız inşallah ayca 28 çiğim sakin ol hepimiz sakin olmalıyız..:)Yemin ederim panik atak oldum beennnnnnn:)yarinda ultrasonla bakilincada agri artar ay ayyy bebis iyi olsunda baska bisey istemiyorum yarinda guzel haberlerle karsilasirim insallah tuhaf icim
zaten sızlerı takıp ede ede bende o heyecana ortak oldum yanı :) sızlerle beraber bende gun sayıyorum hepınız ıcın dual edıyorum. muayenede testlerde sıkıntı cıkmaz demı cıksa ılk tup bebek tedavısınde cıkardı degıl mıtatlım rahim muayenede kontrol ediliyor sonra adetli iken bakılıyor kan değerlerine ona göre hemen ilaçlara başlanıyor zaten ilaçlar başlayınca sürekli kontrol ediliyorsun rahimin zarının kalılaşmaya başlayınca da transferi yapıyorlar stres yapma bu süreç kolaymış yaşarken zor da transfer sonrası daha heyecanlı stresli demeyim inşallah hayırlısı ile transferin gerçeklşir canımm aramıza katılırsın inş en yakın zaman da :)
geçmiş olsun canım doğal yollarla atlatmaya çalış ben de transfer öncesi çok kötü hastalanmıştım eşim de çok korkmuştu ben de ilaç kullanmadım limonla atlatmaya çalışmıştık..Teşekkür ederim canım yarın adetim in 10.gunu daha zamanım var zaman geçmiyor geçsin artikda transferim olsun istiyorum birde grip oldum ilaç almamak için direniyorum
Canim benim insallah.biz neden sakin olamiyoruz:))))güzel haberlerini alacağız inşallah ayca 28 çiğim sakin ol hepimiz sakin olmalıyız..:)
içini rahat tut tatlım hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah zaten senin zor kısım geçmiş yumurta takibi kısmı ayyy nekadar büyüdü diye iki güne bir gittik sonra çatlatma vaktin de gelin uyarıları sen rahat ol bunlar yok sen de sace rahim hazır mı bakılacak transfer Allahın izni ile hiçbir sorun olmaz inşallah bildirirsin transferi :))zaten sızlerı takıp ede ede bende o heyecana ortak oldum yanı :) sızlerle beraber bende gun sayıyorum hepınız ıcın dual edıyorum. muayenede testlerde sıkıntı cıkmaz demı cıksa ılk tup bebek tedavısınde cıkardı degıl mı
transferden sonra ben cok rahatlamış hissettim kendimi.korkuyodum da birazTeşekkür ederim canım yarın adetim in 10.gunu daha zamanım var zaman geçmiyor geçsin artikda transferim olsun istiyorum birde grip oldum ilaç almamak için direniyorum
ee tatlım bildiğin şey için neden canını sıkıyorsun 7.gün 5.günde tutunmaya başlıyor stres yapma sakin ollll :)Canım evet 2 kat artmış ama genelde herkesin 10. Gün yüksek değerlerde yani 150 lerde o yüzden biraz canım sıkıldı
Kaçıncı bir gundesin canım insallah olumlu sonuçlar alirsintransferden sonra ben cok rahatlamış hissettim kendimi.korkuyodum da birazatlattım çok şükür dieyerek rahatlama geldi sanırım.darısı başına canım.hepsi gelip geçiyor ama rahat olmak gerek.sona geldim sayılır ben.Hayırlısı Allah'tan...
çünkü içimiz kıpır kıpır o kıpırtı gider diye endişeleniyoruz inşallah mutluluğumuz hepimizin daim olsun :))Canim benim insallah.biz neden sakin olamiyoruz:))))
Allah'ın izniyle katlanır canımArkadaslar Merhaba. 8. Gun hcg degerim 24.4 tü. Bugün 10 .gün hcg degerimiz 45.4 olmuş . Sanırım degerim biraz düşük. Bu şekilde olupta değerleri artan arkadaşlar var mı?
amin inşallah canım.bugün 9.günüm.test için yarından sonra gidicezKaçıncı bir gundesin canım insallah olumlu sonuçlar alirsin
Ayyy az kalmış canım insallah güzel sonuçlar gelir burası yine yeni bir hamis görüramin inşallah canım.bugün 9.günüm.test için yarından sonra gidicez
Amin canim insallah.nolcak bu halimiz allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahçünkü içimiz kıpır kıpır o kıpırtı gider diye endişeleniyoruz inşallah mutluluğumuz hepimizin daim olsun :))
Evet canim o kismi gecen sene atlattim kademe kademe farkli heyecanlar oluyor tabiki burda herseyi paylasacagim destekleriniZe ihtiyacim variçini rahat tut tatlım hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah zaten senin zor kısım geçmiş yumurta takibi kısmı ayyy nekadar büyüdü diye iki güne bir gittik sonra çatlatma vaktin de gelin uyarıları sen rahat ol bunlar yok sen de sace rahim hazır mı bakılacak transfer Allahın izni ile hiçbir sorun olmaz inşallah bildirirsin transferi :))
Canım testlerinin önceden yapılmış olması lazım, adetimin 2. Günü gidiyosun dra rahim tamMs kist yoksa iğnelere başlıyosunuz.kızlar canlarım benım , valla sıız takıp etmekten ıs yapamıyorum ve guzel haberlerı aldıkca ıcım kıpır kıpır heyecanlanıyorum ve benımde ınancım kat ve kat artıyor. sımdı bana soyleyın.kaldı adetıme bır hafta :) adet olduugm zaman hast arıcam muayene olmak ıcın .galıba ultrason muayenesı olcam. kıst mıyom var mı dıye bakılıyor , kan testı yapılıyor mu
sonra sonuca gore mı transfer ıslemı ıcın ılaçlar verılıyor.rahmın durumuna gore mı transfer ıcın cagırıyorsunuz yoksa hormonlara goremı :) cok dua edıyorum hıcbırsey cıkmasın dıye
İnşallah canım yarını iple çekiyorum bakalımnalacak
herzaman yanındayız canım elimizden geldiği kadar hepimiz burada hislerimizi korkularımızı paylaşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz farklı yollardan da olsa amacımız heyecanımız duamız ayn ı:))Evet canim o kismi gecen sene atlattim kademe kademe farkli heyecanlar oluyor tabiki burda herseyi paylasacagim destekleriniZe ihtiyacim var
Ne gibi testler yaptiyorum acibademde tedavi goruyorum ben aramistim adetinle biZi ara dediler okadarC
Canım testlerinin önceden yapılmış olması lazım, adetimin 2. Günü gidiyosun dra rahim tamMs kist yoksa iğnelere başlıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?