2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ay pardon canim ya karışıyo hangimiz hangi asamadayiz :)) ben onu bilmiyorum canim
sorun degıl bebegım sıukıntı degıl. gercı laporoskobı falan oldum kıs mıyom var demedıler temız dedıler 6ayda cıkmaz herhalde , ılk tup bebek tedavısı gordugum ıcın telaslıyım bıraz :) zaten tez canlıyım kısılık olarakda adetımı 4gozle bekler oldum safak sayar gıbı gun sayıyorum.ılk asama gıbı olmuyormus ole bılıyorumdaama okudugmda herkes ıgne oluyor jel kullanıyor ılaç alıyor yumurta toplamadan farkı ne oluyor bılemedım :)

Yemin ederim panik atak oldum beennnnnnn:)yarinda ultrasonla bakilincada agri artar ay ayyy bebis iyi olsunda baska bisey istemiyorum yarinda guzel haberlerle karsilasirim insallah tuhaf icim
güzel haberlerini alacağız inşallah ayca 28 çiğim sakin ol hepimiz sakin olmalıyız..:)

zaten sızlerı takıp ede ede bende o heyecana ortak oldum yanı :) sızlerle beraber bende gun sayıyorum hepınız ıcın dual edıyorum. muayenede testlerde sıkıntı cıkmaz demı cıksa ılk tup bebek tedavısınde cıkardı degıl mı

Teşekkür ederim canım yarın adetim in 10.gunu daha zamanım var zaman geçmiyor geçsin artikda transferim olsun istiyorum birde grip oldum ilaç almamak için direniyorum
geçmiş olsun canım doğal yollarla atlatmaya çalış ben de transfer öncesi çok kötü hastalanmıştım eşim de çok korkmuştu ben de ilaç kullanmadım limonla atlatmaya çalışmıştık..

içini rahat tut tatlım hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah zaten senin zor kısım geçmiş yumurta takibi kısmı ayyy nekadar büyüdü diye iki güne bir gittik sonra çatlatma vaktin de gelin uyarıları sen rahat ol bunlar yok sen de sace rahim hazır mı bakılacak transfer Allahın izni ile hiçbir sorun olmaz inşallah bildirirsin transferi :))

Teşekkür ederim canım yarın adetim in 10.gunu daha zamanım var zaman geçmiyor geçsin artikda transferim olsun istiyorum birde grip oldum ilaç almamak için direniyorum
transferden sonra ben cok rahatlamış hissettim kendimi.korkuyodum da birazatlattım çok şükür dieyerek rahatlama geldi sanırım.darısı başına canım.hepsi gelip geçiyor ama rahat olmak gerek.sona geldim sayılır ben.Hayırlısı Allah'tan...

Kaçıncı bir gundesin canım insallah olumlu sonuçlar alirsin

Evet canim o kismi gecen sene atlattim kademe kademe farkli heyecanlar oluyor tabiki burda herseyi paylasacagim destekleriniZe ihtiyacim var

C
Canım testlerinin önceden yapılmış olması lazım, adetimin 2. Günü gidiyosun dra rahim tamMs kist yoksa iğnelere başlıyosunuz.

Evet canim o kismi gecen sene atlattim kademe kademe farkli heyecanlar oluyor tabiki burda herseyi paylasacagim destekleriniZe ihtiyacim var
herzaman yanındayız canım elimizden geldiği kadar hepimiz burada hislerimizi korkularımızı paylaşıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz farklı yollardan da olsa amacımız heyecanımız duamız ayn ı:))

C

Canım testlerinin önceden yapılmış olması lazım, adetimin 2. Günü gidiyosun dra rahim tamMs kist yoksa iğnelere başlıyosunuz.
Ne gibi testler yaptiyorum acibademde tedavi goruyorum ben aramistim adetinle biZi ara dediler okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…