- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
telaşlanma e2 progesterona bakıyorlar sadece başka yok ama istersen kan değerlerine de baktır demir b12 folik d nederumda istiyorsan bana baktırmıştık d ve b 12 eksin çıktı :)Ne gibi testler yaptiyorum acibademde tedavi goruyorum ben aramistim adetinle biZi ara dediler okadar
Tatlim ulturasonla rahim duvari santim santim olculuyor gereken kalinliga ulastiginda transfer yapiliyorarkadaslar transfer icin rahim kalinligi hangi testle anlasiliyor yardimci olurmusunuz?
Canım genel kan tahliline bakıldımı? Hormon tahlillerin? Virüs tahlillerin?Ne gibi testler yaptiyorum acibademde tedavi goruyorum ben aramistim adetinle biZi ara dediler okadar
Progeston ve e2 ye bakılıyo canım, transfer sonrası yine kontrolamaçlı bakılıyorarkadaslar transfer icin rahim kalinligi hangi testle anlasiliyor yardimci olurmusunuz?
Bende yaptim bugün idrar testi negatif 8.gundeyimSekizinci günde yaptım
İdrar testine güvenme cnm, daha iyi git kan testi yaptır o daha garantiBende yaptim bugün idrar testi negatif 8.gundeyim
en almadınmı tahlil sonuçlarını? Bakmadınmı ne yazıyor?Kızlar ya benden e2, progestan, amh dgeri faln hiç dr istemedi nye ama aralk ta ilk transfer de 3 kere kan verdm bu ne için oldgnu sordm işte hormon içn esnle kan uyuşmazlığı faln için bakcz dediler ama dgerlerini hiç bahsetmediler
ben ona baktirmistim canim e2 ile progesyerona aceba hastdemi bakiliyor saglik ocagi yapiyor mu bu testleri yaptirayim yarin B12 demek erkeZde eksik bendede dusuk cikti dvitaminide dusuk cikti ilac kullaniyorum grip olmistumda ole kan testi vermistim folikasitte aliyorum ona bu hafta basladim dedigin 2tahlil kalmis ozamantelaşlanma e2 progesterona bakıyorlar sadece başka yok ama istersen kan değerlerine de baktır demir b12 folik d nederumda istiyorsan bana baktırmıştık d ve b 12 eksin çıktı :)
Çıkmayacağını biliyordum ne bileyim kendimi rahatlatmak icin yaptım, pazar günü kanda baktiricam ya batacaz ya cikacaz Hayırlısiİdrar testine güvenme cnm, daha iyi git kan testi yaptır o daha garanti
Tatlim ulturasonla rahim duvari santim santim olculuyor gereken kalinliga ulastiginda transfer yapiliyor
tmm kizlar cok sagolun.kafam cok karisik.Progeston ve e2 ye bakılıyo canım, transfer sonrası yine kontrolamaçlı bakılıyor
Ona bakildi canim ilk tedavi gordugumde vermistim tedavimi oldum embriyolari dondurdukCanım genel kan tahliline bakıldımı? Hormon tahlillerin? Virüs tahlillerin?
Canım 3 ayda bir yenilenmesi gerekir, ben etlülle aralık arsı bir vürüs kapmışım allahtn bağışılşık kazandı vucudum yoksa yaptıramazdım tüp bebeği onçin doktorlar 2 ayı doldurduysan son kontrollerde tekrarlamsı lazım testleriOna bakildi canim ilk tedavi gordugumde vermistim tedavimi oldum embriyolari dondurduk
Doktoruna bütün detayları sor canım merak ettiklerini kafanda soru işareti kalmasın güvenmek çok önemli bu tedavidetmm kizlar cok sagolun.kafam cok karisik.
yumurta baskilamak icin igne kullaniyorum 12. olucak bugun.
bilmiyorum adet olmayinca nsl surec olucak.yad adet olucakmiyim bu igneyle.hic bisey anlamadim.
neden direk gonal f falan kullanilmadi bende.ultrasonada hic cagilmadim.sadece 1 martta kan vericem onunla anlasilir o zaman heresey galiba ondan sonra baslanir tedavime.insallah bi sorun cikmaz.
tatlım test yapılmıyor ultrasonla bakılıyor telaşlanma:))arkadaslar transfer icin rahim kalinligi hangi testle anlasiliyor yardimci olurmusunuz?
ahh cnm dil bilmiyom ben yurtdisindayim nasil soracagimi ne yapacagimi bilmiyom pek.Doktoruna bütün detayları sor canım merak ettiklerini kafanda soru işareti kalmasın güvenmek çok önemli bu tedavide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?