2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

C

Bende yaptim bugün idrar testi negatif 8.gundeyim
Ay sen de mi?dur bakalım asıl test gününde ne sonuç alıcaz?umarım sevinenlerden oluruz sen de ben de...transfer gününü sayıyor musun sekiz gün derken?yoksa ertesi günle mi başlıyorsun

Ay sen de mi?dur bakalım asıl test gününde ne sonuç alıcaz?umarım sevinenlerden oluruz sen de ben de...transfer gününü sayıyor musun sekiz gün derken?yoksa ertesi günle mi başlıyorsun
18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünkü

Tamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorum(
Canım içini ferah tut bebişin yerleşiyo artık plasenta kordon faln oluşmaya başlıyo normal yani farklı hissetmen, rahim biraz daha şiş durack artık, gergin hissedeceksin, hatta ıkı aylığa kadAr adet arısı gibi ağrışar oluşacak

18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünkü
Belli olmaz benim ilk denememde az belirti vardı ama gebelik oluştu,şimdi de doktorun olumlu bulduğu her belirti var ama idrarda negatif çıktı

Benim gün içinde adet ağrılarımın aynısı oluyor,ama bu belirti değil sanırım,sen ne durumdasın?
Bazen bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bende de ama kesinlikle korkulacak bir belirti değil. Kısmet olursa benim ikinci bebeğim olacak . İlk hamileliğimde üç ay yaşadım aynı ağrıları sanki adet olacakmışım gibi .

Senin kaç tane transfer oldu embriyolar kaçıncı gün embriyosuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…