Bence sıkabilirsin cnm, sen gidene kadar jel işlevini görmüş olur.Kizlar ben yarin sabah ultrasona gtcem ya jelimi skayimmi sabah napayim ???
Tamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorumBence sıkabilirsin cnm, sen gidene kadar jel işlevini görmüş olur.
Vermediler temz ckti dediler tek ben smdi duyuyrm bunlarıS
en almadınmı tahlil sonuçlarını? Bakmadınmı ne yazıyor?
ahh cnm dil bilmiyom ben yurtdisindayim nasil soracagimi ne yapacagimi bilmiyom pek.
onlar anlatiyo ben kafa salliyom.cok zor ya.burdan kopya cekiyom artik napim.
bide bir arkadas var onu aratiyom merkezden.yardimci oluyo.rabbim yardim etsin bzlere.[/QUOTEcanım gerçekten çok zor bir durum Allah yardım etsin . Biz burada bazen aynı dili konuşarak anlamakta zorlanıyoruz bazı şeyleri
Ayca karnindan mi bakacaklar yoksa vajinal ultrason muTamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorum(
Ay sen de mi?dur bakalım asıl test gününde ne sonuç alıcaz?umarım sevinenlerden oluruz sen de ben de...transfer gününü sayıyor musun sekiz gün derken?yoksa ertesi günle mi başlıyorsunBende yaptim bugün idrar testi negatif 8.gundeyim
Canım zor bir durum Biz burada aynı dili konuşarak bile bazen anlamıyoruz
test gününüz nezaman??Ay sen de mi?dur bakalım asıl test gününde ne sonuç alıcaz?umarım sevinenlerden oluruz sen de ben de...transfer gününü sayıyor musun sekiz gün derken?yoksa ertesi günle mi başlıyorsun
2 mart çarşambatest gününüz nezaman??
Vajinadan bakcaklar canim bidahakiler karindan bakilcakAyca karnindan mi bakacaklar yoksa vajinal ultrason mu
18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünküAy sen de mi?dur bakalım asıl test gününde ne sonuç alıcaz?umarım sevinenlerden oluruz sen de ben de...transfer gününü sayıyor musun sekiz gün derken?yoksa ertesi günle mi başlıyorsun
Canım aynı gün testimiz2 mart çarşamba
Ne gibi belirtilerin var canım. Az da olsa vardır mutlaka.18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünkü
Benim de oğluma hamile kaldığımda hiç belirtim yoktu bunlara takılma18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünkü
Canım içini ferah tut bebişin yerleşiyo artık plasenta kordon faln oluşmaya başlıyo normal yani farklı hissetmen, rahim biraz daha şiş durack artık, gergin hissedeceksin, hatta ıkı aylığa kadAr adet arısı gibi ağrışar oluşacakTamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorum(
Benim gün içinde adet ağrılarımın aynısı oluyor,ama bu belirti değil sanırım,sen ne durumdasın?Canım aynı gün testimiz
Belli olmaz benim ilk denememde az belirti vardı ama gebelik oluştu,şimdi de doktorun olumlu bulduğu her belirti var ama idrarda negatif çıktı18 subat transfer günüm canım o günü saymıyorum 1 martta test günüm ama hic umudum yok belirtim fazla yok çünkü
Bazen bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bende de ama kesinlikle korkulacak bir belirti değil. Kısmet olursa benim ikinci bebeğim olacak . İlk hamileliğimde üç ay yaşadım aynı ağrıları sanki adet olacakmışım gibi .Benim gün içinde adet ağrılarımın aynısı oluyor,ama bu belirti değil sanırım,sen ne durumdasın?
Bazen bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bende de ama kesinlikle korkulacak bir belirti değil. Kısmet olursa benim ikinci bebeğim olacak . İlk hamileliğimde üç ay yaşadım aynı ağrıları sanki adet olacakmışım gibi .
Senin kaç tane transfer oldu embriyolar kaçıncı gün embriyosuydu?Bazen bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bende de ama kesinlikle korkulacak bir belirti değil. Kısmet olursa benim ikinci bebeğim olacak . İlk hamileliğimde üç ay yaşadım aynı ağrıları sanki adet olacakmışım gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?