ilginç .ama ultrasonda rahime baktılar mı yumurta sayına mutlaka başmışlardır ona göre yol planı çıkarılıyor tatlım..Kızlar ya benden e2, progestan, amh dgeri faln hiç dr istemedi nye ama aralk ta ilk transfer de 3 kere kan verdm bu ne için oldgnu sordm işte hormon içn esnle kan uyuşmazlığı faln için bakcz dediler ama dgerlerini hiç bahsetmediler
Evet canım ama yanlış yere yazmışım Çok iyi şansın çok yüksek inşallah sonuç da süper olur kaçıncı denemen seninBana mı sordun tatlım?bir tane 5.gün embriyosu diye biliyordum ama yanına bir de 4. gün eklemişler :)
hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini duyarızMerhaba kızlar Allah hepimize hayırlı haberler nasib etsin benim transferim de 20 Şubatta oldu bekliyorum
ayyy hadi inşallah canım yarın miniklerle tanış bakalım hayırlısı ile inşallahhh..Tamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorum(
İkinde deneme,ilki kimyasaldıEvet canım ama yanlış yere yazmışım Çok iyi şansın çok yüksek inşallah sonuç da süper olur kaçıncı denemen senin
Insallah dedigin gibidir tatlim insallah korktum cok ya oyuzden tedirgin oldum haklisin sagol canimCanım içini ferah tut bebişin yerleşiyo artık plasenta kordon faln oluşmaya başlıyo normal yani farklı hissetmen, rahim biraz daha şiş durack artık, gergin hissedeceksin, hatta ıkı aylığa kadAr adet arısı gibi ağrışar oluşacak
Taniscam bakalim allahin izniyle iyidir insallah canimhayırlı olsun canım inş güzel haberlerini duyarız
ayyy hadi inşallah canım yarın miniklerle tanış bakalım hayırlısı ile inşallahhh..
Tabi cnm ona baktılarilginç .ama ultrasonda rahime baktılar mı yumurta sayına mutlaka başmışlardır ona göre yol planı çıkarılıyor tatlım..
Göğüslerim şişler ve acıyolar, rahimde arada sızı oluşuyor uzun sürmüyor normal adet ağrısı gibi değil hafif ama kendini belli ediyor.Ne gibi belirtilerin var canım. Az da olsa vardır mutlaka.
12.gün yaklaştıkça insan belirti arıyor panik oluyor ama insallah dediğin gibi uslu uslu yerlesmislerdir benimkiler, insallah seninde guzel haberlerini aliriz canim:)Benim de oğluma hamile kaldığımda hiç belirtim yoktu bunlara takılma
Ben o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etmeKızlar bişey soracağım transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan var mı ben transfer olduğum gün vuruldum 7. Günde test yaptım degerim 22 çıktı araştırmama göre vurulduğum çatlatma iğnesinde beta hcg değeri yüksek çıkıyor muş vucüddan 9 gün sonrasında çıkıyormuş yani değerim yanlış olabilir canım sıkıldı yaaaa
Canım bende kasık ve bel ağrısı oluyor , ilk günler çok fazlaydı ilk tahlilden sonra azaldı bayaa , bir kaç gündür rahatım ara ara kasık ağrım olıyo, göüüslerimde ince bir sızı oluyo arada , bugün çok hafif mide bılantım oldu gün boyu, arada kasık ağrım bacK ve kasık arasına vuruyo. Yarın 3. Testim var inşallah hüzel sonuçlar alırım.Göğüslerim şişler ve acıyolar, rahimde arada sızı oluşuyor uzun sürmüyor normal adet ağrısı gibi değil hafif ama kendini belli ediyor.
Senin nasil belirtilerin var canim?
sen vuruldun mu çatlatma iğnesiniCanım bende kasık ve bel ağrısı oluyor , ilk günler çok fazlaydı ilk tahlilden sonra azaldı bayaa , bir kaç gündür rahatım ara ara kasık ağrım olıyo, göüüslerimde ince bir sızı oluyo arada , bugün çok hafif mide bılantım oldu gün boyu, arada kasık ağrım bacK ve kasık arasına vuruyo. Yarın 3. Testim var inşallah hüzel sonuçlar alırım.
inşallah canım ya yarın bi daha yaptırayım diyorum gerçekten çöktümBen o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etme
Ohh ohh ne güzel en azından bebisin icinde olduğunu biliyorsun tatlı ağrıların bunlar, Allahım kucağına almayi da nasip etsin insallah :)Canım bende kasık ve bel ağrısı oluyor , ilk günler çok fazlaydı ilk tahlilden sonra azaldı bayaa , bir kaç gündür rahatım ara ara kasık ağrım olıyo, göüüslerimde ince bir sızı oluyo arada , bugün çok hafif mide bılantım oldu gün boyu, arada kasık ağrım bacK ve kasık arasına vuruyo. Yarın 3. Testim var inşallah hüzel sonuçlar alırım.
Inşaallah canım yaa yarin gorde rahatla bende bir an once duymak görmek istiyorumTaniscam bakalim allahin izniyle iyidir insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?