2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bana mı sordun tatlım?bir tane 5.gün embriyosu diye biliyordum ama yanına bir de 4. gün eklemişler :)

ilginç .ama ultrasonda rahime baktılar mı yumurta sayına mutlaka başmışlardır ona göre yol planı çıkarılıyor tatlım..

Merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı haberler nasib etsin benim transferim de 20 Şubatta oldu bekliyorum
hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini duyarız
Tamam canim cok sagol.dua edin emi yarin iyi haberler alayim karnimin icini hic iyi hissetmiyorum(
ayyy hadi inşallah canım yarın miniklerle tanış bakalım hayırlısı ile inşallahhh..

Insallah dedigin gibidir tatlim insallah korktum cok ya oyuzden tedirgin oldum haklisin sagol canim

Kızlar bişey soracağım transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan var mı ben transfer olduğum gün vuruldum 7. Günde test yaptım degerim 22 çıktı araştırmama göre vurulduğum çatlatma iğnesinde beta hcg değeri yüksek çıkıyor muş vucüddan 9 gün sonrasında çıkıyormuş yani değerim yanlış olabilir canım sıkıldı yaaaa

Dipe girdim erken sevindim galibs elimde patladı yarın tekrar yaptıracağım

Ben o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etme

Göğüslerim şişler ve acıyolar, rahimde arada sızı oluşuyor uzun sürmüyor normal adet ağrısı gibi değil hafif ama kendini belli ediyor.
Senin nasil belirtilerin var canim?
Canım bende kasık ve bel ağrısı oluyor , ilk günler çok fazlaydı ilk tahlilden sonra azaldı bayaa , bir kaç gündür rahatım ara ara kasık ağrım olıyo, göüüslerimde ince bir sızı oluyo arada , bugün çok hafif mide bılantım oldu gün boyu, arada kasık ağrım bacK ve kasık arasına vuruyo. Yarın 3. Testim var inşallah hüzel sonuçlar alırım.

sen vuruldun mu çatlatma iğnesini

Ben o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etme
inşallah canım ya yarın bi daha yaptırayım diyorum gerçekten çöktüm

Ohh ohh ne güzel en azından bebisin icinde olduğunu biliyorsun tatlı ağrıların bunlar, Allahım kucağına almayi da nasip etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…