2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

sağol canım hayırlısıyla inşallah. anlık olarak insan tepkisini üzüntüsünü frenleyemiyor doğal olarak ama düşününce o stres azalıyor. bakalım erken uyumayı planlıorum.düşünmeye vakit kalmadam olup bitecek inşallah. yumurta toplamadan kalan ağrılarım da kaybolsa bi... bugün hafifledi ama hala normal hareket edemiorum. bakalım inşallah su toplanma artmış olmaz yarına

tatlım bak demiştim demiyeceğim moralini bozdun testi bekle hayırlısı ile tutunmuştur inşallah dualarımız sen ve bebişlerinle cnm

ben aşılamamda bunu sormuştum 3-4. günlerde yüksek çıkıormuş hemşire öyle söylemişti. bence hamilesin canım iyi söyleyelim iyi olsun

değildir umarım canım ya Allah büyük inşalah yarın değerin yüksek çıkar da çok mutlu olursun mutlu haberlerini alırız ..
İnşallah ne diyim herşey Allahtan ama işte insan sevinmek istiyor peki bu kullandığımız ilaçlar adet geçikmelerine sebep oluuor mu benim adet öncesi belim ağırırdı şuan belim ağrımıyor ve de arada kasık agrım oluuor kısa sürüyor saniye hamilemiyimdir ya kafayı yemessek iyi

hamilesindir inşallah stres yapma biraz rahat ol dualarımız sen ve bebişlerinle bu ağrılar sürekli bizle olacak endişelenme hadi rahatla biraz..

Ben o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etme
Hiç duymamıştım böyle bişey ilk çocuğumda üç deneme yaptık üçüncüde hamile kaldım şimdi de ikinci bebek için ilk denemem ama hiç transferden sonra çatlatma iğnesi olmadım nedeni neymiş acsba

Ağlamaktan eheder oldum yaa inşallah canım yaa Allahım ne olur
Canım agdıkca üzüldükce var olan değerinde azaltacaksin moral çok önemli demesi kolay elbet ama bak 22 de bir değer dahada az çıkabilirdi ve daha zamanında var yapma lütfen

Kizlar biliyorsunuzdur muhakkak ama tanıdığım bir bayan hocaya sormuştum transferden sonra hangi dualar okunabilir die 41 yasini söylemiş ti bana isterseniz dagitabilirsiniz de 21 de fetih süresi ydi yanlış hatırlamıyorsam kabul olur insallah dualarimiz

Canım agdıkca üzüldükce var olan değerinde azaltacaksin moral çok önemli demesi kolay elbet ama bak 22 de bir değer dahada az çıkabilirdi ve daha zamanında var yapma lütfen
Canımın içi sonuç değerin ilaçım etkisi olabilir canım ona sıkıldı onun için üzülüyorum ben transferin olduğu gün çatlatma iğnesi vuruldum oda hamilelik hormonu salğılıyormuş ve vucuddan 9 sonra çıkıyormuş ben yaptırdım testi 7 .gün

Anladım birtanem insallah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…