Ben de bilmiuorum canım çok sıkkınTransferden sonra niye catlatma ignrsi yapiliyoki
Amaci ne
Canim bence sen kesin hamilesin Allahin izniyle..rahat oooll:)Dipe girdim erken sevindim galibs elimde patladı yarın tekrar yaptıracağım
sağol canım hayırlısıyla inşallah. anlık olarak insan tepkisini üzüntüsünü frenleyemiyor doğal olarak ama düşününce o stres azalıyor. bakalım erken uyumayı planlıorum.düşünmeye vakit kalmadam olup bitecek inşallah. yumurta toplamadan kalan ağrılarım da kaybolsa bi... bugün hafifledi ama hala normal hareket edemiorum. bakalım inşallah su toplanma artmış olmaz yarınacanım öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde gerçekleşir sen hiçbirşeyi kafana takma doktorun zaten senin için gerekli olanları sana yazacak ama kullandığın ilaç varsa yanın da götür estrofem gibi çünkü o sonrada devam ediyor biz hala devam ediyoruz kalp sesi duyulana kadar dedi doktorum yatmaya gelince açıkçası ben hiç ama hiç yatmadım 5 dk bile çok sıkışıktım utanmasam ağlayacaktım işlem bittikten sonra iyi hissediyorsan yatmana gerek yok dedi günlük hayatına devam et dediler tüp yaptırdım hareket etmeyim diye düşünme dediler ama benim eşimde yatmamı istemişti çok şükür tuttu Allahım nasip ederse oluyor zamanı gelmemişse de bir ay yatsan da olmuyor nasip canım nasıl rahat olacaksan öyle davran çünkü bu süreçte şunu öğrendim psikoloji çok önemli biraz gitse yakalayamıyorsun onun sen nasıl rahatsan mutlu isen öyle davran canım Allah emeklerimizi boşa göndermesin inşallahhh..
Ağlamaktan eheder oldum yaa inşallah canım yaa Allahım ne olurCanim bence sen kesin hamilesin Allahin izniyle..rahat oooll:)
sık tabi. benim yarın transfer var ya jelinizi biraz daha erken saatte kullanın dediler sen de öyle yap istersenKizlar ben yarin sabah ultrasona gtcem ya jelimi skayimmi sabah napayim ???
tatlım bak demiştim demiyeceğim moralini bozdun testi bekle hayırlısı ile tutunmuştur inşallah dualarımız sen ve bebişlerinle cnmKızlar bişey soracağım transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan var mı ben transfer olduğum gün vuruldum 7. Günde test yaptım degerim 22 çıktı araştırmama göre vurulduğum çatlatma iğnesinde beta hcg değeri yüksek çıkıyor muş vucüddan 9 gün sonrasında çıkıyormuş yani değerim yanlış olabilir canım sıkıldı yaaaa
değildir umarım canım ya Allah büyük inşalah yarın değerin yüksek çıkar da çok mutlu olursun mutlu haberlerini alırız ..Dipe girdim erken sevindim galibs elimde patladı yarın tekrar yaptıracağım
ben aşılamamda bunu sormuştum 3-4. günlerde yüksek çıkıormuş hemşire öyle söylemişti. bence hamilesin canım iyi söyleyelim iyi olsunKızlar bişey soracağım transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan var mı ben transfer olduğum gün vuruldum 7. Günde test yaptım degerim 22 çıktı araştırmama göre vurulduğum çatlatma iğnesinde beta hcg değeri yüksek çıkıyor muş vucüddan 9 gün sonrasında çıkıyormuş yani değerim yanlış olabilir canım sıkıldı yaaaa
tatlım ben de cvp yazdıktan sonra fark ettim :)) o kadar çok yazıları okurken yetişemiyorum arkadaşlara şaşırıyorum ama inş tez zaman da seninkini de hayırlarız inş :))Canim ben @pulyum u kutlamistim Yanlis anlasilms :)
İnşallah ne diyim herşey Allahtan ama işte insan sevinmek istiyor peki bu kullandığımız ilaçlar adet geçikmelerine sebep oluuor mu benim adet öncesi belim ağırırdı şuan belim ağrımıyor ve de arada kasık agrım oluuor kısa sürüyor saniye hamilemiyimdir ya kafayı yemessek iyideğildir umarım canım ya Allah büyük inşalah yarın değerin yüksek çıkar da çok mutlu olursun mutlu haberlerini alırız ..
hamilesindir inşallah stres yapma biraz rahat ol dualarımız sen ve bebişlerinle bu ağrılar sürekli bizle olacak endişelenme hadi rahatla biraz..İnşallah ne diyim herşey Allahtan ama işte insan sevinmek istiyor peki bu kullandığımız ilaçlar adet geçikmelerine sebep oluuor mu benim adet öncesi belim ağırırdı şuan belim ağrımıyor ve de arada kasık agrım oluuor kısa sürüyor saniye hamilemiyimdir ya kafayı yemessek iyi
Hiç duymamıştım böyle bişey ilk çocuğumda üç deneme yaptık üçüncüde hamile kaldım şimdi de ikinci bebek için ilk denemem ama hiç transferden sonra çatlatma iğnesi olmadım nedeni neymiş acsbaBen o iğneyi pazar günü vurucam canim adı pregnly. Icinde hcg hormonu var o yuzden pazar gunu igneyi vurmadan test yapicam.Ama belli olmaz nasip kismet Allah ol demisse olmuştur canim merak etme
Canım agdıkca üzüldükce var olan değerinde azaltacaksin moral çok önemli demesi kolay elbet ama bak 22 de bir değer dahada az çıkabilirdi ve daha zamanında var yapma lütfenAğlamaktan eheder oldum yaa inşallah canım yaa Allahım ne olur
Canımın içi sonuç değerin ilaçım etkisi olabilir canım ona sıkıldı onun için üzülüyorum ben transferin olduğu gün çatlatma iğnesi vuruldum oda hamilelik hormonu salğılıyormuş ve vucuddan 9 sonra çıkıyormuş ben yaptırdım testi 7 .günCanım agdıkca üzüldükce var olan değerinde azaltacaksin moral çok önemli demesi kolay elbet ama bak 22 de bir değer dahada az çıkabilirdi ve daha zamanında var yapma lütfen
Anladım birtanem insallah değildirCanımın içi sonuç değerin ilaçım etkisi olabilir canım ona sıkıldı onun için üzülüyorum ben transferin olduğu gün çatlatma iğnesi vuruldum oda hamilelik hormonu salğılıyormuş ve vucuddan 9 sonra çıkıyormuş ben yaptırdım testi 7 .gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?