Hiç duymamıştım böyle bişey ilk çocuğumda üç deneme yaptık üçüncüde hamile kaldım şimdi de ikinci bebek için ilk denemem ama hiç transferden sonra çatlatma iğnesi olmadım nedeni neymiş acsba
Tebrik ederim canım allah kucağına da almayi nasip etsinKızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Cok guzel masallah Allah tamamina erdirsin canim :)Kızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Canım maşallah süper katlanarak devam eder inşallahKızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
İnşallah faydalı olur sonuçta herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın da bu bekleyişler mutlu sona ulaşaıntutunmayı desteklemek ve kendi hormonlarınızdan faydalanmak amacıyla bu tür tedaviler uygulanabilir özellikle kan seviyesi düşük veya yumurtası az olan hastalarda yanlız bu tedavinin sakıncası gebelik sonucu alacağınız güne yakın olması nedeniyle yalancı veya yanlış pozitif sonuç verebilir
hayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin inşallahhh çok güzel haberlerin olsun inşşşKızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Canım tebrik ederimKızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Ooo bir guzel haber daha :))Kızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahTesekkur ederim.pek umudum yoktu iki gundur adet oldum olucam derken soktayım ya:)Rabbim Hayırlısını versin hepimize.bana uğur getirdiniz hepiniz çok sagolun
Insallah tatlimtatlım ben de cvp yazdıktan sonra fark ettim :)) o kadar çok yazıları okurken yetişemiyorum arkadaşlara şaşırıyorum ama inş tez zaman da seninkini de hayırlarız inş :))
Aynen canim benim de cok agrim oldusağol canım hayırlısıyla inşallah. anlık olarak insan tepkisini üzüntüsünü frenleyemiyor doğal olarak ama düşününce o stres azalıyor. bakalım erken uyumayı planlıorum.düşünmeye vakit kalmadam olup bitecek inşallah. yumurta toplamadan kalan ağrılarım da kaybolsa bi... bugün hafifledi ama hala normal hareket edemiorum. bakalım inşallah su toplanma artmış olmaz yarına
Insallah cnm hayrlisi olsn skma caniniBurda pozitif sonuç alan kardeşlerimiz ablalarımızı görünce çok mutlu oluyoruz Rabbim tez zamanda sonuç bekleyenlere de mutluluk yaşatsın ben de yaptıracağım testi ne olcaksa olsun hayırlısı ne diyelim sağlıklı sihatlı olsun bebişlerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?