Canm bisey sorucm catlatma ignesi oncesi progesteron baktilar mi sana kac cikti baktilarsasık tabi. benim yarın transfer var ya jelinizi biraz daha erken saatte kullanın dediler sen de öyle yap istersen
Kızlar dayanamayıp kan verdik.bugün 9.gunumdu ve degerim 135
Hayrli olsn cnmSaskınım,soktayım:)
Sağol canım sizden de iyi haberler duyalim inş.Allahım sevindirsin bekleyen herkesiHayrli olsn cnm
Canım hayırlı olsun inşallah kolay değil ki yaşadıklarımız heyecanlanmam korkmam normal canım umarım sonuçu güzel olurMerhaba arkadaşlar. benimde dün transferim yapıldı. heyecanlı, korku dolu iki hafta başladı. Nasıl geçecek bilmiyorum
CNimmm hayirli olsun cok guEl haber :)))Tesekkur ederim.pek umudum yoktu iki gundur adet oldum olucam derken soktayım ya:)Rabbim Hayırlısını versin hepimize.bana uğur getirdiniz hepiniz çok sagolun
baktılarsa da bilmiorum bana hep e2 ye bakılcağı söyleniodu ama cmts günü akşam vuruldu benim çatlatma iğnem. o gün kontrolüm vardı. yarım gün çalıştıkları için tam 8 de burda ol kan alınacak çok önemli dediler ama neye bakıldı bilmiorum.kontrolüm bitince de sonucu beklemene gerek yok. ilac dozunu değiştirmeye yönelik bir sonuç çıkarsa zaten muhakkak ararız dediler ve aramadılar. 2 tane de gonapeptyl oldum çatlatma iğnesiyle birlikteCanm bisey sorucm catlatma ignesi oncesi progesteron baktilar mi sana kac cikti baktilarsa
Canim hadi guzel haberlerini bekliyoruzzz :)Kızlar ben kanımı verdim sonucum 10:30 da çıkacak, allahım bugün herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Hadi hayırlı haberler inşallahKızlar ben kanımı verdim sonucum 10:30 da çıkacak, allahım bugün herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım nerdesinKızlar ben kanımı verdim sonucum 10:30 da çıkacak, allahım bugün herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Canim idrar testlerine guvenme. Cikmayabiliyor ben 4 haftalik hamileyken idrarda bisi cikmamistiBugün 8.günüm sabah kalkıp idrar testi yaptım ve tek çizgi kocaman 5.gün embriyosu olduğu için silik te olsa çıkması lazımdı dimi moralim çok bozuldu gerçekten çok umitliydim gidip kan versem mi bugün bilmiyorum
Hadi gel ve güzel haber i ver bize canımKızlar ben kanımı verdim sonucum 10:30 da çıkacak, allahım bugün herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?