2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kafam dağılsın diye beyazı izleyim dedim cengiz abi çaliyor ben iptal ben per

Merhaba arkadaşlar. benimde dün transferim yapıldı. heyecanlı, korku dolu iki hafta başladı. Nasıl geçecek bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. benimde dün transferim yapıldı. heyecanlı, korku dolu iki hafta başladı. Nasıl geçecek bilmiyorum
Canım hayırlı olsun inşallah kolay değil ki yaşadıklarımız heyecanlanmam korkmam normal canım umarım sonuçu güzel olur

Canm bisey sorucm catlatma ignesi oncesi progesteron baktilar mi sana kac cikti baktilarsa
baktılarsa da bilmiorum bana hep e2 ye bakılcağı söyleniodu ama cmts günü akşam vuruldu benim çatlatma iğnem. o gün kontrolüm vardı. yarım gün çalıştıkları için tam 8 de burda ol kan alınacak çok önemli dediler ama neye bakıldı bilmiorum.kontrolüm bitince de sonucu beklemene gerek yok. ilac dozunu değiştirmeye yönelik bir sonuç çıkarsa zaten muhakkak ararız dediler ve aramadılar. 2 tane de gonapeptyl oldum çatlatma iğnesiyle birlikte

Günaydın kızlar, umarım hepimiz içinde güzel bir haftasonu olur, bugün test ysptıracak olan kızlar hepimize hayırlı oldun inşallah güzel haberler paylaşıcaz burada.

Tüm arkadaşlara günaydın hayırlı güzel yüksek değerlerin olduğu bir hafta sonu olsun inşallah..dualarımız tüm anne ve bebelerimizle inşallah..

Bugün 8.günüm sabah kalkıp idrar testi yaptım ve tek çizgi kocaman 5.gün embriyosu olduğu için silik te olsa çıkması lazımdı dimi moralim çok bozuldu gerçekten çok umitliydim gidip kan versem mi bugün bilmiyorum

Canim idrar testlerine guvenme. Cikmayabiliyor ben 4 haftalik hamileyken idrarda bisi cikmamisti

Kizlar slm.progestan ignesini kalçadan vuran arkadaslara bir sorum var.ben ignemi burda eczaneye yaptiriyorum.Ancak simdi yurtdisinda yasadigim için orda yaptirmam cok zor.Acaba bunu kendine yapan yaptiran varmi zor mu esim yapabilirmi?yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…