2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlarr geldim değerim yükselmiş 83 e , doktorum korkulacak bişey yok artık hamilesin dedi bir hafta sonra tekrarlaycaktı testi ama benim çarşamba günü tiroit tahlillerim var baktırabilirmiyim dedim, baktır dedi

Ayyyy harika canim super :)) ilk kan testin kac cikmisti senin? Ve bugun kacinci gunun? Ayyyyh gozun aydin

Ayyyy harika canim super :)) ilk kan testin kac cikmisti senin? Ve bugun kacinci gunun? Ayyyyh gozun aydin
Canım benim 5. Gün embriyosu 3 tane 1. Kalite olduğu halde 12. Gün testim 11.49 du çok üzüldüm çok ağladım 14. Gün 33 e çıktı mucize gibi çok mutlu oldum bugün 16. Günüm 83 e çıktı. 2 katından fazla arttı hep doktorum gayet iyi gidiyor rahat ol dedi. Allah hepimizin kucağına almayıda nasip eder inşallah

Kızlarr geldim değerim yükselmiş 83 e , doktorum korkulacak bişey yok artık hamilesin dedi bir hafta sonra tekrarlaycaktı testi ama benim çarşamba günü tiroit tahlillerim var baktırabilirmiyim dedim, baktır dedi
Maşallah canım katlanarak devam eder inşallah ben daha yaptırmadım acaba yarın mı yaptırsam bu çatlat iğnesinin vücüttan çıkması 9 günmüş ya yarın 10.gün olcak benim acaba 10.gün demi yaptrsam kararsızım yada hiç yaptırmayıp salıyı beklemek uyuyamadım sabah 5 mıydı neydi uyudum onu da uyumaktan sayarsak senin adına çok sevindim inşallah canım kucağınıda alırsın

Arkadaşlar transferimin 7.günü.değerim 30 çıktı.sizce iyimi?
Transfer sonrası çatlatma iğnesi vuruldun mu eğer vurulduysam değerin de yanıltıcı olabilir benim de 22 çıkmıştı ama 1 hafta önce catlatma iğnesi vurulmuştum transferimin olduğu gün yanıltıcı olabilir miş

Canım bu iğneyi profesyonel insanların yapması lazım eşinizin sağlıkla ilgisi bilgisi varsa olabilir

Canım benim için rahat edecekse bekle 12. Günü ama 10. Gündede kesin sonuç veriyor istersen yaptır. Hangi gün yaparsan yap acaba yükseldimi diye içşn içini yer oyüzden birşey değişmez. Sen yaptır 10. Günde

"Esmeralda1004, 45367847, member: 725373"]Bugün 8.günüm sabah kalkıp idrar testi yaptım ve tek çizgi kocaman 5.gün embriyosu olduğu için silik te olsa çıkması lazımdı dimi moralim çok bozuldu gerçekten çok umitliydim gidip kan versem mi bugün bilmiyorum [/QUOTE]
Canim Moralini bozma cunku dr bana 8. Gun kanda bile cikmayabilir dedi o yuzden lutfen rahat ol stres en kotu sey 5.gun embriyosu olabilir ama tutunma ne zaman yapti bilmiyoruz

purpcanım post: 45368043 .!.:
Merhabalar canim senin kaçıncı günde 83 oldu acaba

Haklısın hem de nasıl yiyorum kendimi gözlerimin altı çöktü mosmor bu dert beni benden alcak sanırsam Rabbim hayırlısını versin ne edelim ya yarın yaptırayım ben de ya yükselcek yada iğnenin etkisiymiş diyeceğim

Süper masallah hep boyle devam etsin insalllah

Masallah cok guzel değerin gözün aydın:) kaçıncı gün embriyosuydu canim
Ağlamayı da Gülmeyi de bilemiyorum inanamıyorum göğüslerim çok acımıştı geçti bu sabah ..adet Ağrı'larımda başlayınca olmadı herhelde dedim ama oldu herhalde demi..Allah bu teknolojiyi tüp bebeğe katkısı olan herkesten doktorlarımdan razı olsun ...5.gün embriyosuyduAllahım inşallah katlanır

İnşallah canım katlanır sıkma canını peki sonucunuz neden 9.gündü acaba bize genellikle 12 .gün sonra diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…