Herkes hamile maşallah değil mi darısı bizlere inşallahSUBAT AYI UĞURLU MU GELDI YOKSA HERKES HAMILEE MASALLAH
INSALLAH BIZ DE SANSLI OLURUZ SIZLER GIBI
Ağlamayı da Gülmeyi de bilemiyorum inanamıyorum göğüslerim çok acımıştı geçti bu sabah ..adet Ağrı'larımda başlayınca olmadı herhelde dedim ama oldu herhalde demi..Allah bu teknolojiyi tüp bebeğe katkısı olan herkesten doktorlarımdan razı olsun ...5.gün embriyosuyduAllahım inşallah katlanır
Kardeşlerim kader arkadaşlarım test günüm yarındı ama bugün yaptırdım dayanamadık. 8.günüm bugün değer 94,23 çıktı .inanamıyorum adet Ağrı'larım var
Hayrli olsn cnmAğlamayı da Gülmeyi de bilemiyorum inanamıyorum göğüslerim çok acımıştı geçti bu sabah ..adet Ağrı'larımda başlayınca olmadı herhelde dedim ama oldu herhalde demi..Allah bu teknolojiyi tüp bebeğe katkısı olan herkesten doktorlarımdan razı olsun ...5.gün embriyosuyduAllahım inşallah katlanır
Ay canım maşallah bebişine ve sana kıyamam darısı bizlere olsun inşallahKizlar ben geldim keseyi gordum 8 marttada kalp atisi bebisi gorcem allahin izniyle:))
Miniğinin kesesini gördün demek ne guzel ya insallah kucagina alacagin gunleri de göreceğizKizlar ben geldim keseyi gordum 8 marttada kalp atisi bebisi gorcem allahin izniyle:))
Canimm sende baktir kafani rahatlat.eminim yükseldi değerinİnşallah canım katlanır sıkma canını peki sonucunuz neden 9.gündü acaba bize genellikle 12 .gün sonra diyorlar
Bennnnn 1 mart test günüm ama yarin yapacak gibiyim böyle haberleri duyunca insan gaza geliyor:)Sonuc bekleyen kimler var kızlar ben varm başka kaç kişi var merk.ettm
Amin canim insallah allah herkeze nasip etsin insallahMiniğinin kesesini gördün demek ne guzel ya insallah kucagina alacagin gunleri de göreceğiz
Insallah canim insallah allahim kimsenin elini bosa cevirmesinAy canım maşallah bebişine ve sana kıyamam darısı bizlere olsun inşallah
Teşekkürederim inşallah devamı gelir.benim 6. Gün embriyosuydu pgt yapılmıştı tek embriyoma. Çok şükür iyi geldi sonuç ve 19/02 de transfer yapıldı . Benimde psikolojim çok kötüydü bu tedavi boyunca . Hep ağladım.transfer günü bile ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Sonrasında tutmadı hiç bişey hissetmiyorum diye ağladım.hatta buraya bile yazmıştım.tabi dayanamadım ben ve salı akşamı yanı transferin 3. Günü idrar testi yaptım tabi ki negatif . Ertesi sabah bidaha yaptım. İlk başta bişey çıkmadı yine negatif diye bıraktım testi. Sonra unuttum testi .belki Bi saat geçti tekrar aklıma geldi Bi bakıyım şuna dedim ve inanamadım. Çok Silikte olsa Bi çizgi vardi.Maşallah canım katlanarak devam eder inşallah ben daha yaptırmadım acaba yarın mı yaptırsam bu çatlat iğnesinin vücüttan çıkması 9 günmüş ya yarın 10.gün olcak benim acaba 10.gün demi yaptrsam kararsızım yada hiç yaptırmayıp salıyı beklemek uyuyamadım sabah 5 mıydı neydi uyudum onu da uyumaktan sayarsak senin adına çok sevindim inşallah canım kucağınıda alırsın
Gayet iyi bence kaçıncı gün embriyosuydu canım
6. Gün embriyosuydu .inşallah devamı gelirGayet iyi bence kaçıncı gün embriyosuydu canım
Çok sevindim canım maşallah kucağına alıp koklamayi nasip etsin Rabbim darısı da başımıza inşallah bende haftaya ctesi gidicem meraktan ölüyorumKizlar ben geldim keseyi gordum 8 marttada kalp atisi bebisi gorcem allahin izniyle:))
Canım hamilesin hayırlı olsun ben sordum cunki transfer sonrası çatlatma iğnesi de yapılabilir değer değişkenlik gösterebilir diye dedim ama sana transfer sonrası vurulmamış tekrardan tebrik ederim sonucun gayet güzel artarak devam eder inşallahTeşekkürederim inşallah devamı gelir.benim 6. Gün embriyosuydu pgt yapılmıştı tek embriyoma. Çok şükür iyi geldi sonuç ve 19/02 de transfer yapıldı . Benimde psikolojim çok kötüydü bu tedavi boyunca . Hep ağladım.transfer günü bile ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Sonrasında tutmadı hiç bişey hissetmiyorum diye ağladım.hatta buraya bile yazmıştım.tabi dayanamadım ben ve salı akşamı yanı transferin 3. Günü idrar testi yaptım tabi ki negatif . Ertesi sabah bidaha yaptım. İlk başta bişey çıkmadı yine negatif diye bıraktım testi. Sonra unuttum testi .belki Bi saat geçti tekrar aklıma geldi Bi bakıyım şuna dedim ve inanamadım. Çok Silikte olsa Bi çizgi vardi.
Bugün ki teste kadar da bidaha test yapmadım. Çok şükür bugünde 30 çıktı ama 6. Güne göre iyi Bi sonuç mu bilmiyorum. Hastaneden de aramadılar.
Arkadaşlardan biri çatlatma iğnesi oldun mu diye sormuş. Yumurta toplamadan önce olmuştum başka da olmadım.onun Bi etkisi oluyor mu ki?
6. Gün embriyosuydu .inşallah devamı gelir
hayırlı olsun canımbenim de 9.günüm burdan gaza gelip test yaptım.ikinci çizgi silik de olsa cıktı.net olmadığından olumluya yoramadım ama.hakkımızda hayırlısı...
Can'ım bilmiyorum 5.gün embriyosunun testi bu hastanede 9.gün yapılıyor okuduklarıma göreİnşallah canım katlanır sıkma canını peki sonucunuz neden 9.gündü acaba bize genellikle 12 .gün sonra diyorlar
Yarın inşallah canım 10.gün oluyor olursa olur olmazsa yapacak bişey yok nasipCanimm sende baktir kafani rahatlat.eminim yükseldi değerin
Ve sende mutlu ollll...dua etttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?