2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kardeşlerim kader arkadaşlarım test günüm yarındı ama bugün yaptırdım dayanamadık. 8.günüm bugün değer 94,23 çıktı .inanamıyorum adet Ağrı'larım var

Canim sen artik belirtilere takilma bebeginn seninle ne güzel içinde onu hisset onunla konuş insallah böyle devam edecek

Hayrli olsn cnm

Teşekkürederim inşallah devamı gelir.benim 6. Gün embriyosuydu pgt yapılmıştı tek embriyoma. Çok şükür iyi geldi sonuç ve 19/02 de transfer yapıldı . Benimde psikolojim çok kötüydü bu tedavi boyunca . Hep ağladım.transfer günü bile ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Sonrasında tutmadı hiç bişey hissetmiyorum diye ağladım.hatta buraya bile yazmıştım.tabi dayanamadım ben ve salı akşamı yanı transferin 3. Günü idrar testi yaptım tabi ki negatif . Ertesi sabah bidaha yaptım. İlk başta bişey çıkmadı yine negatif diye bıraktım testi. Sonra unuttum testi .belki Bi saat geçti tekrar aklıma geldi Bi bakıyım şuna dedim ve inanamadım. Çok Silikte olsa Bi çizgi vardi.
Bugün ki teste kadar da bidaha test yapmadım. Çok şükür bugünde 30 çıktı ama 6. Güne göre iyi Bi sonuç mu bilmiyorum. Hastaneden de aramadılar.
Arkadaşlardan biri çatlatma iğnesi oldun mu diye sormuş. Yumurta toplamadan önce olmuştum başka da olmadım.onun Bi etkisi oluyor mu ki?
Gayet iyi bence kaçıncı gün embriyosuydu canım
Gayet iyi bence kaçıncı gün embriyosuydu canım
6. Gün embriyosuydu .inşallah devamı gelir

Kizlar ben geldim keseyi gordum 8 marttada kalp atisi bebisi gorcem allahin izniyle:))
Çok sevindim canım maşallah kucağına alıp koklamayi nasip etsin Rabbim darısı da başımıza inşallah bende haftaya ctesi gidicem meraktan ölüyorum

Canım hamilesin hayırlı olsun ben sordum cunki transfer sonrası çatlatma iğnesi de yapılabilir değer değişkenlik gösterebilir diye dedim ama sana transfer sonrası vurulmamış tekrardan tebrik ederim sonucun gayet güzel artarak devam eder inşallah

hayırlı olsun canımbenim de 9.günüm burdan gaza gelip test yaptım.ikinci çizgi silik de olsa cıktı.net olmadığından olumluya yoramadım ama.hakkımızda hayırlısı...

Nettir o nettir hayirli olsun canim benimki de sonra koyulasti esime bile soylemedim insan emin olamiyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…