Amin.hepimiZin inşallah.Allah sağlıklı güzel bebişlerimiZi kucağımıza almayı nasip etsin.Canım hamilesin hayırlı olsun ben sordum cunki transfer sonrası çatlatma iğnesi de yapılabilir değer değişkenlik gösterebilir diye dedim ama sana transfer sonrası vurulmamış tekrardan tebrik ederim sonucun gayet güzel artarak devam eder inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinCanım benim 5. Gün embriyosu 3 tane 1. Kalite olduğu halde 12. Gün testim 11.49 du çok üzüldüm çok ağladım 14. Gün 33 e çıktı mucize gibi çok mutlu oldum bugün 16. Günüm 83 e çıktı. 2 katından fazla arttı hep doktorum gayet iyi gidiyor rahat ol dedi. Allah hepimizin kucağına almayıda nasip eder inşallah
Ne güzel işte erkenden öğrenebiliyorsunuz tabi bize de 12 .gün sonra deselerde kimse beklemiyor 6.7.8.9.10.günde yaptırıyoruz işte bakalım hYırlısıCan'ım bilmiyorum 5.gün embriyosunun testi bu hastanede 9.gün yapılıyor okuduklarıma göre
Maşallah. Hayırlı olsun.Kardeşlerim kader arkadaşlarım test günüm yarındı ama bugün yaptırdım dayanamadık. 8.günüm bugün değer 94,23 çıktı .inanamıyorum adet Ağrı'larım var
hadi hayırlı olsun canım çok sevindim Allahım tamamına ermeyi nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerimiz katlanarak çoğalsın inşallahhh..
Benmde 3 Mart canm eşime idrar testi al d yalvarym almyo kendmde cikamym eczane uzaktaBennnnn 1 mart test günüm ama yarin yapacak gibiyim böyle haberleri duyunca insan gaza geliyor:)
benim pek bilgim veya tecrübem yok ama 2 gün sonra 2 katına çıkıyorsa ve 5 üstü gebelik gösteriyorsa ihtimal. var gibiKizlar bugun transferin 6 gunu 3.7 cikmis beta sizce yukselirmi
o bebek bize nasip olucaksa isterse 1.gün olsun canım tutar.hiiiiççç takılma 3. güne 5. güne rahat ol bence biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış :)Bende 3.gün embriyosu inşallah tutarda senn bana umut ol
6.gün canım çok erken çıksın diye dua edelim şahsen ben hep 0.001 li değerler aldığım için 12.günde 5 üstü hamilelik sen de biliyorsun sabret kendi kendine yiyip bitirme benim gibi seni çok iyi anlıyorumAcaba cikar miki ya kendi kendimi yiyip bittieiyieun
Daha erken canimmmKizlar bugun transferin 6 gunu 3.7 cikmis beta sizce yukselirmi
Kızlar bişey soracağım transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan var mı ben transfer olduğum gün vuruldum 7. Günde test yaptım degerim 22 çıktı araştırmama göre vurulduğum çatlatma iğnesinde beta hcg değeri yüksek çıkıyor muş vucüddan 9 gün sonrasında çıkıyormuş yani değerim yanlış olabilir canım sıkıldı yaaaa
İnsallah canim ya senin nezaman test gunun benim 5 mart iki tane embriyo koyduk 5 gun embriyolari of cok kasiyorum kendimi6.gün canım çok erken çıksın diye dua edelim şahsen ben hep 0.001 li değerler aldığım için 12.günde 5 üstü hamilelik sen de biliyorsun sabret kendi kendine yiyip bitirme benim gibi seni çok iyi anlıyorum
Ben de bilmiuorum canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?