2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Amin.hepimiZin inşallah.Allah sağlıklı güzel bebişlerimiZi kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

hadi hayırlı olsun canım çok sevindim Allahım tamamına ermeyi nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerimiz katlanarak çoğalsın inşallahhh..

Amin insallah cumlemize kucagimiza almayi nasip etsin Allah ben daha esim dahil kimseye soylemedim ilaclarin etkisiyle falan cikmissa kan tahliliyle onu yikmak istemem Allah hepimizi güldürsün insallah 1mart sali gunu hcg testi var hayirli sonuclar aliriz insallah

Bende heyecanla pazartesiyi bekliyorum kızlar :) benim doktorum 10.gün istedi testi.3.gün embriyosu.belim ağrıyor yatmaktan sanırım,kasıklarımda batmalar var o da adet tarihim geldi o yüzden olsa gerek ya da ben belirti arıyorum bilemedim :) pozitif sonuçları duydukça cok mutlu oluyorum Allah tamamına erdirsin mis kokulu sağlıklı güpgüzel bebişlerimiz olsun inşallahhhh

transferim bu sabah yapıldı test günü 8 Mart. tek embriyo kondğuu için biraz moralimiz bozuk . 4 tane de bir arada donduruldu. hayırlısı artık

Acaba cikar miki ya kendi kendimi yiyip bittieiyieun
6.gün canım çok erken çıksın diye dua edelim şahsen ben hep 0.001 li değerler aldığım için 12.günde 5 üstü hamilelik sen de biliyorsun sabret kendi kendine yiyip bitirme benim gibi seni çok iyi anlıyorum

Arkadaşlar hastaneden aradılar. 30 iyi bi değer değilmiş.75 ve üstü olması gerekiyormuş.kimyasal olabilir dediler.
P.tesi tekrar istediler iki katına çıkarsa ilaçları kesmeyiz dediler.
Çok üzgünüm(

Yaaaaaa benim evde yaptigim testte yanilmis olabilir o zaman ben de catlatma ignesi oldum transfer gunu cunku offff moralim bozuldu şimdi

İnsallah canim ya senin nezaman test gunun benim 5 mart iki tane embriyo koyduk 5 gun embriyolari of cok kasiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…