2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İnsallah canim ya senin nezaman test gunun benim 5 mart iki tane embriyo koyduk 5 gun embriyolari of cok kasiyorum kendimi
Benim 1 mart ama yarın yaptırcağım çok sıkıldım çünki ne olcaksa olsun en zoruda beklemek ya geçmiyor günler

Senin kaçıncı gün 30 idi ya

Ne güzel işte erkenden öğrenebiliyorsunuz tabi bize de 12 .gün sonra deselerde kimse beklemiyor 6.7.8.9.10.günde yaptırıyoruz işte bakalım hYırlısı
Evet ben de bi diyorum kan vereyim bi diyorum daha erken düşününce kalbim çarpıyor benimki 2.gün embriyosu ondan tereddütlüyüm

Yaaaaaa benim evde yaptigim testte yanilmis olabilir o zaman ben de catlatma ignesi oldum transfer gunu cunku offff moralim bozuldu şimdi
İnşallah değildir diyelim bende dün itibariyle dipe girdim uyuyamadım sabah olmak bilmedi benim için yarın 10.gün oluyor benim yaptırcagım sıkıldım gerçekten kısa süreli hamile olduğumu düşündüm olumsuz çıkarsa en çok eşim için üzüleceğim muhtemelen yıkılır

Hemşire iyi deil dedi kimyasal olur büyük ihtimalle dedi.
Neye dayanarak kimyasal diyor anlamadım 7.gün 30 ise 9. Gün 60 civarı 12.gün de 120 lerde olabilir bu durumda normal katlanırsa sıkma canını çoğu yerde zaten 8.gün kanda artmaya başlar diyor geç tutunmuştur belki

6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozuldu
Dur yahu biz tıptan anlamıyoruz ama kimyasal demesinin sebebi ne onu anlamadım bugun 7.gün degerin 30 larda yani daha ne olsun bilemedim şimdi test gününe kadar kendini yiyip bitirceksin

Hakikaten ya hemşire saçmalamış yani neden öyle dedi ki
Daha önceki transferimde 5 . Gün embriyosu transfer edilmişti.
Burdaki eski mesajlarıma baktım.
Ozaman hemşire 9. Gün 75 üstü bekliyoruz demişti.
Şimdi 6. Gün embriyosu olduğu için mi böyle söyledi.yoksa transferin 7. Günü olduğunun mu farkında deil anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…