Benim 1 mart ama yarın yaptırcağım çok sıkıldım çünki ne olcaksa olsun en zoruda beklemek ya geçmiyor günlerİnsallah canim ya senin nezaman test gunun benim 5 mart iki tane embriyo koyduk 5 gun embriyolari of cok kasiyorum kendimi
Alala catlatma ignesi niye vurdunuz ben onu anlamadimYaaaaaa benim evde yaptigim testte yanilmis olabilir o zaman ben de catlatma ignesi oldum transfer gunu cunku offff moralim bozuldu şimdi
Bende öyle valla moralmen cokuslere girdim ama bu 3.7 bile sevindirdi beni belki cikarBenim 1 mart ama yarın yaptırcağım çok sıkıldım çünki ne olcaksa olsun en zoruda beklemek ya geçmiyor günler
Senin kaçıncı gün 30 idi yaArkadaşlar hastaneden aradılar. 30 iyi bi değer değilmiş.75 ve üstü olması gerekiyormuş.kimyasal olabilir dediler.
P.tesi tekrar istediler iki katına çıkarsa ilaçları kesmeyiz dediler.
Çok üzgünüm(
7. GünSenin kaçıncı gün 30 idi ya
Evet ben de bi diyorum kan vereyim bi diyorum daha erken düşününce kalbim çarpıyor benimki 2.gün embriyosu ondan tereddütlüyümNe güzel işte erkenden öğrenebiliyorsunuz tabi bize de 12 .gün sonra deselerde kimse beklemiyor 6.7.8.9.10.günde yaptırıyoruz işte bakalım hYırlısı
Cok iyi 7 gun gebelik varki7. Gün
Hemşire iyi deil dedi kimyasal olur büyük ihtimalle dedi.Cok iyi 7 gun gebelik varki
İnşallah değildir diyelim bende dün itibariyle dipe girdim uyuyamadım sabah olmak bilmedi benim için yarın 10.gün oluyor benim yaptırcagım sıkıldım gerçekten kısa süreli hamile olduğumu düşündüm olumsuz çıkarsa en çok eşim için üzüleceğim muhtemelen yıkılırYaaaaaa benim evde yaptigim testte yanilmis olabilir o zaman ben de catlatma ignesi oldum transfer gunu cunku offff moralim bozuldu şimdi
Benim de 7. Gün 22 çıktı Ama iğne etkisi diye düşünüyorum neden kimyasal olsun ki ya burda arkadaşımız var 10 kusur değerle başladı şimdi 84 lere çıktı şukurler olsunHemşire iyi deil dedi kimyasal olur büyük ihtimalle dedi.
Yahu sacmallamis bosu bosuna uzulme daha 7 gün bu kacinci gun embriyosu ?Hemşire iyi deil dedi kimyasal olur büyük ihtimalle dedi.
Size niye catlatma ignesi vuruldu ben onu anlayamadimBenim de 7. Gün 22 çıktı Ama iğne etkisi diye düşünüyorum neden kimyasal olsun ki ya burda arkadaşımız var 10 kusur değerle başladı şimdi 84 lere çıktı şukurler olsun
6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozulduYahu sacmallamis bosu bosuna uzulme daha 7 gün bu kacinci gun embriyosu ?
Valla cNım ben de bilmiyorum ki bana transfer sonrası elime kağıt verdiler orada yazıyordu :):) açıkcası Ne işe yarıyor bilmiyorumSize niye catlatma ignesi vuruldu ben onu anlayamadim
Neye dayanarak kimyasal diyor anlamadım 7.gün 30 ise 9. Gün 60 civarı 12.gün de 120 lerde olabilir bu durumda normal katlanırsa sıkma canını çoğu yerde zaten 8.gün kanda artmaya başlar diyor geç tutunmuştur belkiHemşire iyi deil dedi kimyasal olur büyük ihtimalle dedi.
Dur yahu biz tıptan anlamıyoruz ama kimyasal demesinin sebebi ne onu anlamadım bugun 7.gün degerin 30 larda yani daha ne olsun bilemedim şimdi test gününe kadar kendini yiyip bitirceksin6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozuldu
Bozma moralini ben napim 6 gün bugun transferin 3.7 cikti benimde 5 gun embriyosu6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozuldu
Daha önceki transferimde 5 . Gün embriyosu transfer edilmişti.Hakikaten ya hemşire saçmalamış yani neden öyle dedi ki
Altüst etti beni hemşire.Bozma moralini ben napim 6 gün bugun transferin 3.7 cikti benimde 5 gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?