Ayyy maşallah canım beklediğimiz güzel haber hayırlı olsun com ALlah tamamına erdirsin inşallah hepimiziKızlarr geldim değerim yükselmiş 83 e , doktorum korkulacak bişey yok artık hamilesin dedi bir hafta sonra tekrarlaycaktı testi ama benim çarşamba günü tiroit tahlillerim var baktırabilirmiyim dedim, baktır dedi
Benim de yarin 10.günüm offf catlayacazİnşallah değildir diyelim bende dün itibariyle dipe girdim uyuyamadım sabah olmak bilmedi benim için yarın 10.gün oluyor benim yaptırcagım sıkıldım gerçekten kısa süreli hamile olduğumu düşündüm olumsuz çıkarsa en çok eşim için üzüleceğim muhtemelen yıkılır
bazı insanlar karşısındakinin neler yaşadığını ruh halini hiç dikkate almıyor densiz Öyle bile olsa bu seninle doktorunun konuşması gereken bir konu benceAltüst etti beni hemşire.(
Nerdeyse ilaçları bırak dicekti bana yaa.şoka girdimB
bazı insanlar karşısındakinin neler yaşadığını ruh halini hiç dikkate almıyor densiz Öyle bile olsa bu seninle doktorunun konuşması gereken bir konu bence
Hakikaten burda kendi derdini unutup insanların üzülmemesi için elinden geleni yapıyrsun bende senin gibi dayanamayıp yaptırdım 22 çıktk benim 5.gün embriyosuydu unuttugum bişey vardı transfer olduğum gün çatlatma iğnesi vurulmuştum onun değeri etkiliyebileceğini düşünemedim şimdi sen de kimyasal gebelik olabilirmişsin diyorsun ben hepten dipdeyim iptalim yani atayım kendimi bir yerlere cidden atayım yani umarım endişelerimiz boşunadırDaha önceki transferimde 5 . Gün embriyosu transfer edilmişti.
Burdaki eski mesajlarıma baktım.
Ozaman hemşire 9. Gün 75 üstü bekliyoruz demişti.
Şimdi 6. Gün embriyosu olduğu için mi böyle söyledi.yoksa transferin 7. Günü olduğunun mu farkında deil anlayamadım
7.günü belirttin mi pekiDaha önceki transferimde 5 . Gün embriyosu transfer edilmişti.
Burdaki eski mesajlarıma baktım.
Ozaman hemşire 9. Gün 75 üstü bekliyoruz demişti.
Şimdi 6. Gün embriyosu olduğu için mi böyle söyledi.yoksa transferin 7. Günü olduğunun mu farkında deil anlayamadım
Yaptırcak mısın ben yaptıracağım cidde. Olmuyor böyle dipdeyim resmen çok uzaklara gitmek istiyorum hamile ve çocuk görmiyeceğim bir yer olsunBenim de yarin 10.günüm offf catlayacaz
Umarım kötü bi rüyadır.benim normal test tarihimde yani hastanenin verdiği tarih bu.Hakikaten burda kendi derdini unutup insanların üzülmemesi için elinden geleni yapıyrsun bende senin gibi dayanamayıp yaptırdım 22 çıktk benim 5.gün embriyosuydu unuttugum bişey vardı transfer olduğum gün çatlatma iğnesi vurulmuştum onun değeri etkiliyebileceğini düşünemedim şimdi sen de kimyasal gebelik olabilirmişsin diyorsun ben hepten dipdeyim iptalim yani atayım kendimi bir yerlere cidden atayım yani umarım endişelerimiz boşunadır
Benim 1 mart ama yarın yaptırcağım çok sıkıldım çünki ne olcaksa olsun en zoruda beklemek ya geçmiyor günler
Test günümdü ama benimArkadaslar karismak gibi olmasinda neden test gununuzu beklemiyosunuz moralinizi bozuyosunuz
Canimin ici bidaha test istedilermiTest günümdü ama benim
Öyle canm.haklsno bebek bize nasip olucaksa isterse 1.gün olsun canım tutar.hiiiiççç takılma 3. güne 5. güne rahat ol bence biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış :)
Delip geçiyor ama...hatta delik deşik edip...
Yaptırcak mısın ben yaptıracağım cidde. Olmuyor böyle dipdeyim resmen çok uzaklara gitmek istiyorum hamile ve çocuk görmiyeceğim bir yer olsun
Sence neden :):)çatlamak üzere olan bizlere ya dibe giriyoruz yada salak gibi kendime söyliyorum kısa süreli hamile sanıyorsun işte o değil de eşime üzülürüm çocuk bana çiçek aldı canım erik istiyor dedim erik aldı yaZık ya umarım hamileyimdirArkadaslar karismak gibi olmasinda neden test gununuzu beklemiyosunuz moralinizi bozuyosunuz
Evet 2 katına çıkarsa devam edicez ilaçlara dedilerCanimin ici bidaha test istedilermi
Yaaaaaa benim evde yaptigim testte yanilmis olabilir o zaman ben de catlatma ignesi oldum transfer gunu cunku offff moralim bozuldu şimdi
9gün de çıkıyormuş canım öyle dedi hemşire ama sen en iyisini yapıyorsun bekle canım ama benim yarın yapmam lazımSaliyi bekleyecem igne etksi varsa tamameen bitmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?