2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlarr geldim değerim yükselmiş 83 e , doktorum korkulacak bişey yok artık hamilesin dedi bir hafta sonra tekrarlaycaktı testi ama benim çarşamba günü tiroit tahlillerim var baktırabilirmiyim dedim, baktır dedi
Ayyy maşallah canım beklediğimiz güzel haber hayırlı olsun com ALlah tamamına erdirsin inşallah hepimizi

Benim de yarin 10.günüm offf catlayacaz

Hakikaten burda kendi derdini unutup insanların üzülmemesi için elinden geleni yapıyrsun bende senin gibi dayanamayıp yaptırdım 22 çıktk benim 5.gün embriyosuydu unuttugum bişey vardı transfer olduğum gün çatlatma iğnesi vurulmuştum onun değeri etkiliyebileceğini düşünemedim şimdi sen de kimyasal gebelik olabilirmişsin diyorsun ben hepten dipdeyim iptalim yani atayım kendimi bir yerlere cidden atayım yani umarım endişelerimiz boşunadır

7.günü belirttin mi peki

Umarım kötü bi rüyadır.benim normal test tarihimde yani hastanenin verdiği tarih bu.

7. Gün diye söylemedim. O an aklıma gelmedi.sonra eski yazdıklarıma bakınca 9. Gün 75 beklediklerini gördüm.

Arkadaslar karismak gibi olmasinda neden test gununuzu beklemiyosunuz moralinizi bozuyosunuz
Sence neden :):)çatlamak üzere olan bizlere ya dibe giriyoruz yada salak gibi kendime söyliyorum kısa süreli hamile sanıyorsun işte o değil de eşime üzülürüm çocuk bana çiçek aldı canım erik istiyor dedim erik aldı yaZık ya umarım hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…