Ayyyyy maşallahhhh çok sevindim com benim.de 9 da hadi inşallah hepimizin artarak devam etsin insallahhhKizlar ben geldim keseyi gordum 8 marttada kalp atisi bebisi gorcem allahin izniyle:))
Sence neden :):)çatlamak üzere olan bizlere ya dibe giriyoruz yada salak gibi kendime söyliyorum kısa süreli hamile sanıyorsun işte o değil de eşime üzülürüm çocuk bana çiçek aldı canım erik istiyor dedim erik aldı yaZık ya umarım hamileyimdir
İnşallah çıkar canım korkma dua et olur Allahın izniyle kendini yiyip bitirmeEvet 2 katına çıkarsa devam edicez ilaçlara dediler
İşte benim güya pozitifdi meğersem ilaçin etkisi olabilir mişCanim bsy istese de soylemem esime sonuc negatif cikinca kendimi şımarik bir aptal gibi hissediyorum çünkü
Beklemek cok zor evet bende cok zorlandim ama test gunumden once hic test yapmadim yapsaydim da negatif cikacakti belkide.tam gununu bekleyin lutfen erken yaptirinca dogal olarak negatif gozukuyo belkide hamilesin bu sefer strese giriyorsunuz tatlim bebegin tutunmasina yardimci olun olumlu dusunun lutfen.allahim emeklerinizi bosa cikarmasin kimsenin dualarim sizlerleSence neden :):)çatlamak üzere olan bizlere ya dibe giriyoruz yada salak gibi kendime söyliyorum kısa süreli hamile sanıyorsun işte o değil de eşime üzülürüm çocuk bana çiçek aldı canım erik istiyor dedim erik aldı yaZık ya umarım hamileyimdir
Tatlım öncelikle hayırlı olsun bune bastan umutsuz olmak nasipte varsa teke ikiye bakmaz sen umutlu ol.pozitif ol ki herşey güzel olsun ben tutacağına inanıyorum.instransferim bu sabah yapıldı test günü 8 Mart. tek embriyo kondğuu için biraz moralimiz bozuk . 4 tane de bir arada donduruldu. hayırlısı artık
Olabilirmiş tatlım henüz olmadı ALlahin izni.ile değerin yuksek.çıkacakmı insİşte benim güya pozitifdi meğersem ilaçin etkisi olabilir miş
idrarda pozitif çıkmıştı Çarşamba günü o günden beri çok mutluydum.İnşallah çıkar canım korkma dua et olur Allahın izniyle kendini yiyip bitirme
İnşalah canım inşallah dua etmeye gücüm kalmadıTatlm gayet iyi ama önemli olan yukselmesi sadce dua et Yükselsn benm bi arkdsm 10 günde 20 ile basldi bak smdi 5 aylık hamile dua et bence gayet iyi o rakam ama çoğalması önemli katlansn dua et
Edicek inşallah canım napalım herşey bizler için yarın belkide herzaman ki gibi 0.001 değerler alacağım yada katlanarak devM edecek nasilDün y
idrarda pozitif çıkmıştı Çarşamba günü o günden beri çok mutluydum.
Hattabatmalar oluyordu kasık bölgemde bi elektriklenme bi uyuşma.bebişim büyüyor diye düşünüyordum.
Şimdi ise tam bir çaresizlik halindeyim.
Allah aklımızı yitirmeden bi çocuk nasip eder inşallah
7. Gün istediler ama bende neden bukadar erken diye düşündüm de sormaya akıl edemedimAy allah m kızlar nye boylesnz yaaa kan testi 11 güne kadr yapmyn ya yemn le dr istemese ben hiç yapmycam.nefret geldi kan testnden ya şuna bk resmen boşu boşuna aglynz B3n idrar testi yapym çıkarsada çıkmazsada onemseymym aman dym benm günüm 12.gün bu kötülüğü kendinize yapmyn hatta belkide bebginize eziyet resmn
İşte benim güya pozitifdi meğersem ilaçin etkisi olabilir miş
NASL 7.gün isterler ya benmde 3.gün embriyosu ama dr asla 10 11 günde bile yapma dedi bune saçmalık yaa7. Gün istediler ama bende neden bukadar erken diye düşündüm de sormaya akıl edemedim
Ben bi tup bebek dr makalesinde okumuş tum tup bebek yaptiranlar genellikle bahar aylarin da daha cok tutuyormus sindi inan dim gercektende bu ay yaptiranlar çoğu hamile bence yaptirmayi dusunenler kacirmasin bu zamanılari ilk bahar sonlarina kadar.ins bu aylar bizede güler bizde hamis oluruz hayirlisi allahtan.azure 47post: 45368814 .!.:SUBAT AYI UĞURLU MU GELDI YOKSA HERKES HAMILEE MASALLAH
INSALLAH BIZ DE SANSLI OLURUZ SIZLER GIBI
İnşallah canım ben razıyım pişman olmaya canım hemşire dedi iğne etkisi olabilir diye ben de bilmiyorum ki zaten ne olursa olsun umrum değil ya üzüntüden kendime ediyorumcipsoni S svncfrk canlarim kendinize boşa zulüm ediyorsunuz.. Yaa degerleriniz o kadr guzel ki..yok catlatma iğnesi yok kimyasal diye bebisleri uzuyorsunuz..biraz rahat olur musunuz..6. 7. Gunlerde bu degerleri goruyosunuz da daha ne istiyosunuz..testleri tekrarlayinca cok pisman olacaksiniz..benden soylemesi...
umarım buraya siz haklıymışsınız ben çok pişmanım diye yazarım da bebişim benimle olur.cipsoni S svncfrk canlarim kendinize boşa zulüm ediyorsunuz.. Yaa degerleriniz o kadr guzel ki..yok catlatma iğnesi yok kimyasal diye bebisleri uzuyorsunuz..biraz rahat olur musunuz..6. 7. Gunlerde bu degerleri goruyosunuz da daha ne istiyosunuz..testleri tekrarlayinca cok pisman olacaksiniz..benden soylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?