6. Gün embriyosu diye düşündüm ben sormakta aklıma gelmedi.NASL 7.gün isterler ya benmde 3.gün embriyosu ama dr asla 10 11 günde bile yapma dedi bune saçmalık yaa
Ben bi tup bebek dr makalesinde okumuş tum tup bebek yaptiranlar genellikle bahar aylarin da daha cok tutuyormus sindi inan dim gercektende bu ay yaptiranlar çoğu hamile bence yaptirmayi dusunenler kacirmasin bu zamanılari ilk bahar sonlarina kadar.ins bu aylar bizede güler bizde hamis oluruz hayirlisi allahtan.
Moral bozmak yooook. Hadi bakalim hayirlsii inşaallah.transferim bu sabah yapıldı test günü 8 Mart. tek embriyo kondğuu için biraz moralimiz bozuk . 4 tane de bir arada donduruldu. hayırlısı artık
Tatlım ben de ataşehir memorialde yaptirmistim çok şükür tuttuŞişli Memorial da yaptırdım ben.orda yaptıran var acaba
Transfer günümü saymıyorum.sayılmıyormuş o gün diye duydum.transferim 19/02 test tarihim 27/02 idiKizlar transfer gununude sayiyomusunuz yoksa transferden 1 gun diye mi sayiyoyosuny ?
Gözün aydın canim. Cok Şükur :))Kardeşlerim kader arkadaşlarım test günüm yarındı ama bugün yaptırdım dayanamadık. 8.günüm bugün değer 94,23 çıktı .inanamıyorum adet Ağrı'larım var
Tatlım ben de ataşehir memorialde yaptirmistim çok şükür tuttu[/QUOTE
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,
Insallah tatlim teyzesi minicik:))Ayyyyy maşallahhhh çok sevindim com benim.de 9 da hadi inşallah hepimizin artarak devam etsin insallahhh
Anladim benimde 22 transfer gunum 5 mart tahlil gunum eger oyleyse benimde bugun 5 gun ozamanTransfer günümü saymıyorum.sayılmıyormuş o gün diye duydum.transferim 19/02 test tarihim 27/02 idi
Oh ne güzel :)) hep böyle yukseliste olsun masaallah :))Kızlarr geldim değerim yükselmiş 83 e , doktorum korkulacak bişey yok artık hamilesin dedi bir hafta sonra tekrarlaycaktı testi ama benim çarşamba günü tiroit tahlillerim var baktırabilirmiyim dedim, baktır dedi
Kaçıncı gün embriyosu idi seninAnladim benimde 22 transfer gunum 5 mart tahlil gunum eger oyleyse benimde bugun 5 gun ozaman
5 gün cnm bende cok korkyorum dun cok agladim deli gibiKaçıncı gün embriyosu idi senin
Allah allah olsn bekle birzda cnm nolur olmaz6. Gün embriyosu diye düşündüm ben sormakta aklıma gelmedi.
Gorundu valla cok degisik guzel ya ignelere herseye devam dedi.ayni gun gidicez ertesi gunde tangled arkadasimiz allahim kucagmiza almayida nasip eder insallah allah herkeze nasip etsin
Bende 20 idi transfer taa 3 Mart test tarhm tm işte sıknti yapma bu kdrTransfer günümü saymıyorum.sayılmıyormuş o gün diye duydum.transferim 19/02 test tarihim 27/02 idi
5 gün cnm bende cok korkyorum dun cok agladim deli gibiinsan ister istemez uzuluyor 6 gun 7 gune cikanlar var doktorumla konustum oda bana uzulme dedi erken cikanlarin genelde sagliksiz oluyor dedi veya vucudunda hormon ilaclari oluyor dedi 12 gun belli olur hersey dedi uzulme sakin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?