2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

OTE="mysweetbaby, post: 45370139, member: 150757"]Şubat ayı kışın tam ortası ama :)[/QUOTE]
Öyle doğru sindiki zaman ay aylari tutmuyor bu sene mesala kisin ortasinda yağmur yagdi diger senelere bakarak yagmur gormedimm bu sene maşallah bereket li sene buna inanıyorum ben buay kadar maşallah hamisde okumadim yada kacirdimmi bilmiyorum ins isteyen herkesin olur bizimde

Canim cok erken yapmissin bu gun cikmasi bile bence cok guzel bir kac gune iyice yukselir
İnsallah canim agzin bal yesin rabbim hepimize saglikli hayirli bebekler versin[/QUOTE]
Amin canım inşallah yani bunu samimiyetle söylüyorum çok erken yapmışsın ve çıkmış bu harika bence

İnsallah canim agzin bal yesin rabbim hepimize saglikli hayirli bebekler versin
Amin canım inşallah yani bunu samimiyetle söylüyorum çok erken yapmışsın ve çıkmış bu harika bence[/QUOTE]
Ya ne bilim öyle cok moralim bozuldu olmadi diye bide 4 ay önce diş gebelik yaşadim tüplerim alindi kötu gunler yasadim bu bana iyi gelsin istiuorum rabbim bilir yinede allahtan hayirlisini diledim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…