Canim cok erken yapmissin bu gun cikmasi bile bence cok guzel bir kac gune iyice yukselirKizlar bugun transferin 6 gunu 3.7 cikmis beta sizce yukselirmi
Aynen hayirlisi olsun ya rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun yaerken çıkıncada böyle kafan karışıyor bizim gibi
Hakkımızda Hayırlısı olsun
Benim transferim de 20 şubat test tarihim 2 mart araştırdım biraz kaçıncı gün embriyosu olursa olsun en doğru zamam 12.gün ama en erken zaman da 10. GünmüşTransfer günümü saymıyorum.sayılmıyormuş o gün diye duydum.transferim 19/02 test tarihim 27/02 idi
[QUOTEemakar, post: 45369248, member: 741369"]Kizlar bugun transferin 6 gunu 3.7 cikmis beta sizce yukselirmi
Amin canım.amin inşallah herzaman güzel.haberler paylaşırız insallahhhGorundu valla cok degisik guzel ya ignelere herseye devam dedi.ayni gun gidicez ertesi gunde tangled arkadasimiz allahim kucagmiza almayida nasip eder insallah allah herkeze nasip etsin
İnsallah canim agzin bal yesin rabbim hepimize saglikli hayirli bebekler versin[/QUOTE]Canim cok erken yapmissin bu gun cikmasi bile bence cok guzel bir kac gune iyice yukselir
Bende 20 cnm kaçıncı gün.embryoşu sen taze embryomuBenim transferim de 20 şubat test tarihim 2 mart araştırdım biraz kaçıncı gün embriyosu olursa olsun en doğru zamam 12.gün ama en erken zaman da 10. Günmüş
Amin canım inşallah yani bunu samimiyetle söylüyorum çok erken yapmışsın ve çıkmış bu harika bence[/QUOTE]İnsallah canim agzin bal yesin rabbim hepimize saglikli hayirli bebekler versin
Evet taze 2. Gün embriyosu 2 tane senin nasılBende 20 cnm kaçıncı gün.embryoşu sen taze embryomu
Bnm 3.gün embriyosu 2 tane dondurlms canmEvet taze 2. Gün embriyosu 2 tane senin nasıl
aydi inşallah güzel haberler alalım hep birlikteBnm 3.gün embriyosu 2 tane dondurlms canm
canım neden 2.gün diye sordun mu hiç doktora?Evet ben de bi diyorum kan vereyim bi diyorum daha erken düşününce kalbim çarpıyor benimki 2.gün embriyosu ondan tereddütlüyüm
Amn amnH
aydi inşallah güzel haberler alalım hep birlikte
Maşallah canım çok sevindim çok bekldin 13 yıl Rabbime şükürler olsunCanlarim slm bugün 10.günüm ve sonucum 190 .çok şükür oldu galiba...allahım herkese en yakın zamanda pozitif sonuçları nasip ve sin.Dr um bir hafta sonra keseye bakarız dedi.
Aynen canimcimmm 13 yıl bekledim insallahhhhh ol dedi Rabbim oldu galiba.insallahhhhh rabbimmm sanada mucizeni yasatsinnnnMaşallah canım çok sevindim çok bekldin 13 yıl Rabbime şükürler olsun
Amin canım. Benimde 20 şubat transferin.bekliyomAmn amn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?