İnşallahAynen canimcimmm 13 yıl bekledim insallahhhhh ol dedi Rabbim oldu galiba.insallahhhhh rabbimmm sanada mucizeni yasatsinnnn
hayırlı olsun canım güzel haberlerin sürekli olsun inşCanlarim slm bugün 10.günüm ve sonucum 190 .çok şükür oldu galiba...allahım herkese en yakın zamanda pozitif sonuçları nasip ve sin.Dr um bir hafta sonra keseye bakarız dedi.
hayırlı olsun cnm inşallah bu hafta senin de güzel haberlerini alırız inşalllahhhAmin canım. Benimde 20 şubat transferin.bekliyom
az önce ben de hesaplayıp acaba kaçıncı günü benim hesabıma göre 3. günün çıkmıştı neden bu kadar acele edip üzüülüyor demiştim. çünkü bneim transferim bugün yapıldı ve test tarihim 8 mart. bana hemşire gelip söyledi test tarihini. 1 martta da 1 tane gonapeptyl yapmamı söyledi. hatta biz 10 gün sonrası az diil mi diye düşündük başta, sonra aşılama 15. gündeydi embriyonun da zaten 5.günü normal dedik ama eşim yine de gidip bu ay 29 çekioe biliosunuz di mi diye sordu aa bi tekrar hesaplayalım demişler. tamam soğru hesaba katılmış o demişler. 5. gün embriyosuysa 3 martta yaptırabilirsin dayanamazsan. aşılamada da 15. gün dedilee ben 13. günde yaptırdım sonuç belli oluorAnladim benimde 22 transfer gunum 5 mart tahlil gunum eger oyleyse benimde bugun 5 gun ozaman
Bence de olmuş artik rahat rahat sevincini yasayabilirsin canım:)Canlarim slm bugün 10.günüm ve sonucum 190 .çok şükür oldu galiba...allahım herkese en yakın zamanda pozitif sonuçları nasip ve sin.Dr um bir hafta sonra keseye bakarız dedi.
oleeey çok dua edin biz bekleeyenlere de olumsuz alan mı yazmıor başlıktaki herkesin tuttu mu nedir. bana da nasip olsun bu şans :)Canlarim slm bugün 10.günüm ve sonucum 190 .çok şükür oldu galiba...allahım herkese en yakın zamanda pozitif sonuçları nasip ve sin.Dr um bir hafta sonra keseye bakarız dedi.
Oooo süper maşallah canm ya off ben catlycam benm tuttumu acbaCanlarim slm bugün 10.günüm ve sonucum 190 .çok şükür oldu galiba...allahım herkese en yakın zamanda pozitif sonuçları nasip ve sin.Dr um bir hafta sonra keseye bakarız dedi.
Ya insan üzülüyor bide cikan sonuclar varya bazilarinin ona bakarsk konusuyorum ama doktorum herkesin vucudu bir değil dedi ne bilim ya üzülmek istemiyorum ama hersey allahtan inş benimde yükselir bugun 5 gun 3.7 cikti cok fazla umutlanmak istemiyorumaz önce ben de hesaplayıp acaba kaçıncı günü benim hesabıma göre 3. günün çıkmıştı neden bu kadar acele edip üzüülüyor demiştim. çünkü bneim transferim bugün yapıldı ve test tarihim 8 mart. bana hemşire gelip söyledi test tarihini. 1 martta da 1 tane gonapeptyl yapmamı söyledi. hatta biz 10 gün sonrası az diil mi diye düşündük başta, sonra aşılama 15. gündeydi embriyonun da zaten 5.günü normal dedik ama eşim yine de gidip bu ay 29 çekioe biliosunuz di mi diye sordu aa bi tekrar hesaplayalım demişler. tamam soğru hesaba katılmış o demişler. 5. gün embriyosuysa 3 martta yaptırabilirsin dayanamazsan. aşılamada da 15. gün dedilee ben 13. günde yaptırdım sonuç belli oluor
Tatlim tebrik ederim cok sevindim allah kucagimiza almayida nasip etsin canimmmAynen canimcimmm 13 yıl bekledim insallahhhhh ol dedi Rabbim oldu galiba.insallahhhhh rabbimmm sanada mucizeni yasatsinnnn
Insallah hayirli haber alirsin canim ! Ilk denemen mi?Kızlar benimde transferim oldu 6.gunu bugün dua edin lütfen 5 Mart test tarihi
hayırlı olsun cnm stres yapma inşallah senin de güzel haberlerini alırız...Kızlar benimde transferim oldu 6.gunu bugün dua edin lütfen 5 Mart test tarihi
Canımmm çok sevindim gözün aydın tebrik ederimKardeşlerim kader arkadaşlarım test günüm yarındı ama bugün yaptırdım dayanamadık. 8.günüm bugün değer 94,23 çıktı .inanamıyorum adet Ağrı'larım var
Allah razı olsun Allah buradaki herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbimGözün aydın canim. Cok Şükur :))
Artarak devam etsin inşaallah degerlerin. Hepimiz birbirimize duaciyiz. Allahim hepimizin yuzunu guldursun. Yuvalarimizi bebek sesleriyle doldursun
tekrar hayırlı olsun tatlım endişelenme aynı ağrılar bizde de var ama ilk aylar olması normalmiş ben de çok korkmuştum :)Arkadaşlar kasıklarım belim bacaklarım ağrıyor bir şey olmaz demi hemşire kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ben süt peynir tüketirim hep ..sizin de adet Ağrı'sı oluyor mu böyle.. kalkmıyorum yerimden korkuyom.. bir şey olmaz inşallah Ağrı'ları çekmeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun Allah'a emanet
öncelikle hayırlı olsun tatlım adet ağrısı olması normal çünkü vücudun adet zamanı stres yapma testine az kalmış bebişciklerin seninle inşallah cnmArkadaslar merhaba transferimin 9. Günü kasiklarimda siddetli agri var belim öyle sanki adet olucakmisim gibi acaba beni terkmi ediyolar embriyolarim cok korkuyorum siz ne durumdasiniz
Bende orada yaptiriyorum cnm bu benim 2.denememŞişli Memorial da yaptırdım ben.orda yaptıran var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?