2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aynen benim bel ağrım bi kaç gündür yoktu şimdi bügün başladı umarım kırmızılar gelmez transferin 9. Günü bu arads kasık ağrım da var

Arkadaşlar bende bugün 2. Kontrole gittim çarşamba gününe tekrar randevu verdiler transfer tarihi belirlenecekmis ama rahimde sıvı var dedi Dr. Bana bilgisi olan varmi acaba kötü değil dedi bana ama aklım takıldı simdide

Moral bozmak yooook. Hadi bakalim hayirlsii inşaallah.
Kendine dikkat et canım yorulma agir kaldirma ve asla umutsuzluga kapilma
Sağol canım hayırlısı eminim zamanla umudum da artacaktır. Şans düşük olduğu aşılamada bile tuttuğuna inanmıştım sonradan sonraya /:

Tatlım rahat ol ben de de sıvı vardı dr muz isterseniz bir ay bekleyebiliriz dedi biz bukadar emek verdik yapalım sonuçta nasıl dedim çok şükür tuttu

Kızlar bugün çok giremedim ne çok yazı birikmiş çanucak hepsini okudum bile çok çok teşekkür ederim herkese, Allahım inşallah hepimizin beneklerini kıcağımıza almayı nasip etsin.

Ayyyyy maşallahhhh çok sevindim com benim.de 9 da hadi inşallah hepimizin artarak devam etsin insallahhh
cnm senden bisey rica edicem bossan eger lutfen biraz ayrintilari yazarmisin?
mesela ilk tedaviye hangi gun basladin?s.a.t ne zamandi?igneler hangi gun basladi-bitti.toplam kac igne kullandin.
Opu gunu?transfer gunu?test tarihin?kese gordugun gun? bunlar kac gun surer diye merak ediyorum.
problem olmiycaksa lutfen tarihlerini yazarmisin?kusura bakma

kızlar transfer sonrası verilen bilgilwndirme kağıdını okudum şimdi. transferin 3. gününde gonapeptyl veya lucrin in bir doz uygulanması tutunma şansını artırıyor yazıyor. ben çatlatma iğnesiyle aynı gece iki tane de gonapeptyl yapmıştım. 1 martta bir doz gonapeptyl yapmamı 8 martta da bhcg baktırmamı söylediler yani bir hafta sonraki sonuç doğru değeri gösterecektir

kafanız karışmasın daha fazla. bu arada yine aynı kağıtta embriyonun kaçıncı gün olduğu belirtilmeksizin 10 gün sonraki bhcg değerine bakılması gerektiği yazıyor. meraklanan tahlil gününü bekleyemeyen en azımdan 10. günü beklesin derim.

geçen ay aşılama sonrası da 15 demişlerdi dayanamayıp 13. gün sağlık ocağına gittim. ordaki aile hekimim sağlık ocağının başhekimi, o da bana10. günde degelsen çıkardı demişti. çatlatma iğnesi konusunda soru işaretlerini giderir belki bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…