Sağol canım hayırlısı eminim zamanla umudum da artacaktır. Şans düşük olduğu aşılamada bile tuttuğuna inanmıştım sonradan sonraya /:Moral bozmak yooook. Hadi bakalim hayirlsii inşaallah.
Kendine dikkat et canım yorulma agir kaldirma ve asla umutsuzluga kapilma
Memorial da ki ikinci denemen miBende orada yaptiriyorum cnm bu benim 2.denemem
Sağol Can'ım içimi rahatlattın ama sanki yatınca değil de yürüyünce evin içinde daha iyi geliyortekrar hayırlı olsun tatlım endişelenme aynı ağrılar bizde de var ama ilk aylar olması normalmiş ben de çok korkmuştum :)
Sormadım hiç bir şey sanırım çok güveniyorum doktoruma ondan diye düşündüm sonradacanım neden 2.gün diye sordun mu hiç doktora?
Tatlım benim ki ataşehir memorial op.dr Zeki SalarKızlar kim nerede tedavi oluyor yazsın bence belki aynı yere giden farkında olmadan karşılaşan bile vardır
Canim.çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün yaptirdin testİşte benim güya pozitifdi meğersem ilaçin etkisi olabilir miş
Evet canım dondurulmuşu denicemMemorial da ki ikinci denemen mi
Tatlım rahat ol ben de de sıvı vardı dr muz isterseniz bir ay bekleyebiliriz dedi biz bukadar emek verdik yapalım sonuçta nasıl dedim çok şükür tuttuArkadaşlar bende bugün 2. Kontrole gittim çarşamba gününe tekrar randevu verdiler transfer tarihi belirlenecekmis ama rahimde sıvı var dedi Dr. Bana bilgisi olan varmi acaba kötü değil dedi bana ama aklım takıldı simdide
Hayırlısı olsun tutar inşallah.takibini kim yapıyorEvet canım dondurulmuşu denicem
Ohh şükür canım içimi rahatlattin çok sagol:)) tutmuş birisinden duymak iyi geldiTatlım rahat ol ben de de sıvı vardı dr muz isterseniz bir ay bekleyebiliriz dedi biz bukadar emek verdik yapalım sonuçta nasıl dedim çok şükür tuttu
cnm senden bisey rica edicem bossan eger lutfen biraz ayrintilari yazarmisin?Ayyyyy maşallahhhh çok sevindim com benim.de 9 da hadi inşallah hepimizin artarak devam etsin insallahhh
Benim Kalamış Jinemed doktorum Melike BatukanTatlım benim ki ataşehir memorial op.dr Zeki Salar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?