Transfer olduğum gün yaptık transferin 7.günü yaptırdım test pozitif ama gelgörki ilaçtan dolayı olabilirmişCanim.çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün yaptirdin test
Bu durumda benim çatlatma iğnesini yaptırdığıma bir hafta oluyor peki bana neden 9 günde vücüttan çıkıyor dediler anlamadım neyse hayırlısı olsunkızlar transfer sonrası verilen bilgilwndirme kağıdını okudum şimdi. transferin 3. gününde gonapeptyl veya lucrin in bir doz uygulanması tutunma şansını artırıyor yazıyor. ben çatlatma iğnesiyle aynı gece iki tane de gonapeptyl yapmıştım. 1 martta bir doz gonapeptyl yapmamı 8 martta da bhcg baktırmamı söylediler yani bir hafta sonraki sonuç doğru değeri gösterecektir
kafanız karışmasın daha fazla. bu arada yine aynı kağıtta embriyonun kaçıncı gün olduğu belirtilmeksizin 10 gün sonraki bhcg değerine bakılması gerektiği yazıyor. meraklanan tahlil gününü bekleyemeyen en azımdan 10. günü beklesin derim.
geçen ay aşılama sonrası da 15 demişlerdi dayanamayıp 13. gün sağlık ocağına gittim. ordaki aile hekimim sağlık ocağının başhekimi, o da bana10. günde degelsen çıkardı demişti. çatlatma iğnesi konusunda soru işaretlerini giderir belki bunlar
İnşallah ya çok ihtiyacım var iyi haber almayacipsoni canım yarın testini mi yapıyosun? Dualarım seninle, hiç üzülme bak gör değerlerin çok güzel yükselecek.
kızlar transfer sonrası verilen bilgilwndirme kağıdını okudum şimdi. transferin 3. gününde gonapeptyl veya lucrin in bir doz uygulanması tutunma şansını artırıyor yazıyor. ben çatlatma iğnesiyle aynı gece iki tane de gonapeptyl yapmıştım. 1 martta bir doz gonapeptyl yapmamı 8 martta da bhcg baktırmamı söylediler yani bir hafta sonraki sonuç doğru değeri gösterecektir
kafanız karışmasın daha fazla. bu arada yine aynı kağıtta embriyonun kaçıncı gün olduğu belirtilmeksizin 10 gün sonraki bhcg değerine bakılması gerektiği yazıyor. meraklanan tahlil gününü bekleyemeyen en azımdan 10. günü beklesin derim.
geçen ay aşılama sonrası da 15 demişlerdi dayanamayıp 13. gün sağlık ocağına gittim. ordaki aile hekimim sağlık ocağının başhekimi, o da bana10. günde degelsen çıkardı demişti. çatlatma iğnesi konusunda soru işaretlerini giderir belki bunlar
Canım nasıl durumlar? Belirti falan var mi? Zaman geçmek bilmiyor yaa offf, yarın ben de yaptiracam sanırım testimiİnşallah ya çok ihtiyacım var iyi haber almaya
Bu durumda benim çatlatma iğnesini yaptırdığıma bir hafta oluyor peki bana neden 9 günde vücüttan çıkıyor dediler anlamadım neyse hayırlısı olsun
Yazacağım iyi yada kötü kaçarı yok :):) yarın aslında 10.gün oluyor ama dayanamıyorum yanicipsoni sana kim 9gun dedi? Ya sen yarin yaptircan ya sanki ben yaptircakmisim gibi heyecan yapiyorum hemen yazarsin buraya dimi? Bizim sonuclar ayni cikacak gibi sanki :)
Ben yaptırmam lazım canım ya merak ediyorum yani şu çatlatma iğnesi olayından dolayı gerginim zaten işte bügün belim agrıdı biraz belim ağrıyınca korkuyorum adet öncesi belim ağrır kırmızı gelme diyorum :)Canım nasıl durumlar? Belirti falan var mi? Zaman geçmek bilmiyor yaa offf, yarın ben de yaptiracam sanırım testimi
50_60 arasi ya da ustu bsy cikmasi lazim degilm mi dua edicem senin icin ben de sali yapicam olmezsem o gune kadar tabiYazacağım iyi yada kötü kaçarı yok :):) yarın aslında 10.gün oluyor ama dayanamıyorum yani
Tabi canım memnuniyetle bize dr muz çok yardımcı oldu öncelikle onu belirteyim bizi tüp yapılıyor stresine hic girdirmedi ben de amg düşüktü rahim.zarı.ince idi önce biosteronla başladık bir ay.kullandık bir ay daha sonra femara sonra estrafom adet donemi e2 ve progestoren e bakıldı kemalü da başlanıldı sonra orgalutran buarada ultrasonda kontroller yapılıyordu 3 subatta opu yapıldı 8 şubatta çok.şükür transfer yapıldı canım.arada çatlama.iğnesini unuttum.36 saat sonra opu yapıldı bu arada rahimde su toplanmıştı ama biz bir ay beklemek istemedik eşimde nasipte varsa olur dedi olmazsa vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tekrar deneriz dedik çok Şükür mevlama tuttu başka sormak istediğin sorular varsa memnuniyetle onlarida cevaplarim canimcnm senden bisey rica edicem bossan eger lutfen biraz ayrintilari yazarmisin?
mesela ilk tedaviye hangi gun basladin?s.a.t ne zamandi?igneler hangi gun basladi-bitti.toplam kac igne kullandin.
Opu gunu?transfer gunu?test tarihin?kese gordugun gun? bunlar kac gun surer diye merak ediyorum.
problem olmiycaksa lutfen tarihlerini yazarmisin?kusura bakma
Hadi ya onlar da herşeyi biliyorlar bu sefer yanilmistir insallahmysweetbaby bana doktorun hemşiresi dedi
Tatlım.keseye bakılmadı dr bakalım.demedi.direk martin 9 da inşallah.kalp atışı için randevumuz ALlahin izni.ile Rabbim dileyen isteyen.herkese nasıl.etsinTabi canım memnuniyetle bize dr muz çok yardımcı oldu öncelikle onu belirteyim bizi tüp yapılıyor stresine hic girdirmedi ben de amg düşüktü rahim.zarı.ince idi önce biosteronla başladık bir ay.kullandık bir ay daha sonra femara sonra estrafom adet donemi e2 ve progestoren e bakıldı kemalü da başlanıldı sonra orgalutran buarada ultrasonda kontroller yapılıyordu 3 subatta opu yapıldı 8 şubatta çok.şükür transfer yapıldı canım.arada çatlama.iğnesini unuttum.36 saat sonra opu yapıldı bu arada rahimde su toplanmıştı ama biz bir ay beklemek istemedik eşimde nasipte varsa olur dedi olmazsa vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tekrar deneriz dedik çok Şükür mevlama tuttu başka sormak istediğin sorular varsa memnuniyetle onlarida cevaplarim canim
transfere kadar olan kısımda ben de yardımcı olayım :)cnm senden bisey rica edicem bossan eger lutfen biraz ayrintilari yazarmisin?
mesela ilk tedaviye hangi gun basladin?s.a.t ne zamandi?igneler hangi gun basladi-bitti.toplam kac igne kullandin.
Opu gunu?transfer gunu?test tarihin?kese gordugun gun? bunlar kac gun surer diye merak ediyorum.
problem olmiycaksa lutfen tarihlerini yazarmisin?kusura bakma
Ayşe hn.la başladım ama gorusemedik birturlu sevinç hn. Devam etti ama transferi semra hn. İçin ısrar edicem senin kim Dr Un birde kaçıncı denemeHayırlısı olsun tutar inşallah.takibini kim yapıyor
Bel ağrısı normal herkeste oluyor korkma, benim rahimde kasılmalar oluyor bu aralar, yapicam bende rahatlicam ya bu nedir 1 martta zaten yapicam o zaman varsa birsey 2 katina çıkıp çıkmadığını görürüm en azindanBen yaptırmam lazım canım ya merak ediyorum yani şu çatlatma iğnesi olayından dolayı gerginim zaten işte bügün belim agrıdı biraz belim ağrıyınca korkuyorum adet öncesi belim ağrır kırmızı gelme diyorum :)
az önce uzun bir yazı yazdım bi oku istersen bende de oldu ama doktorum engel olacak düzeyde değil dedi ve beklemek ister misin demedi. çok da fazla ağrım olmasına rağmen...Ohh şükür canım içimi rahatlattin çok sagol:)) tutmuş birisinden duymak iyi geldi
bu arada canım belirteyim süreç başladımı çok hızlı ilerliyor özellikle iğne evresi bu arada transfer sonra kalp atışları duyulana kadar herakşam bir iğnemiz devam ediyor ecopirin ve estrofem de devam ediyor ama korkma endişe etme Allah büyük süreç başlayınca çok hızlı ilerliyor şimdiden hayırlı olsun cnmTabi canım memnuniyetle bize dr muz çok yardımcı oldu öncelikle onu belirteyim bizi tüp yapılıyor stresine hic girdirmedi ben de amg düşüktü rahim.zarı.ince idi önce biosteronla başladık bir ay.kullandık bir ay daha sonra femara sonra estrafom adet donemi e2 ve progestoren e bakıldı kemalü da başlanıldı sonra orgalutran buarada ultrasonda kontroller yapılıyordu 3 subatta opu yapıldı 8 şubatta çok.şükür transfer yapıldı canım.arada çatlama.iğnesini unuttum.36 saat sonra opu yapıldı bu arada rahimde su toplanmıştı ama biz bir ay beklemek istemedik eşimde nasipte varsa olur dedi olmazsa vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tekrar deneriz dedik çok Şükür mevlama tuttu başka sormak istediğin sorular varsa memnuniyetle onlarida cevaplarim canim
çünkü transferim bugün yapıldı 3. gününde yani 1 marttalucrin veya gonapeptyl tututnma şansını artırıyormuş. demek ki o sürede çıkıyor kandan.Canim simdi anlamadigim su neden 1martta catlatma ignesini yaptirip 8inde beya hcg istediler senden madem 10.gun sonucu asil onemli olansa 8.gun ignenin etkisi gorulmez mi kanda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?