2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bu durumda benim çatlatma iğnesini yaptırdığıma bir hafta oluyor peki bana neden 9 günde vücüttan çıkıyor dediler anlamadım neyse hayırlısı olsun

Canim simdi anlamadigim su neden 1martta catlatma ignesini yaptirip 8inde beya hcg istediler senden madem 10.gun sonucu asil onemli olansa 8.gun ignenin etkisi gorulmez mi kanda ?

Bu durumda benim çatlatma iğnesini yaptırdığıma bir hafta oluyor peki bana neden 9 günde vücüttan çıkıyor dediler anlamadım neyse hayırlısı olsun

cipsoni sana kim 9gun dedi? Ya sen yarin yaptircan ya sanki ben yaptircakmisim gibi heyecan yapiyorum hemen yazarsin buraya dimi? Bizim sonuclar ayni cikacak gibi sanki :)

Canım nasıl durumlar? Belirti falan var mi? Zaman geçmek bilmiyor yaa offf, yarın ben de yaptiracam sanırım testimi
Ben yaptırmam lazım canım ya merak ediyorum yani şu çatlatma iğnesi olayından dolayı gerginim zaten işte bügün belim agrıdı biraz belim ağrıyınca korkuyorum adet öncesi belim ağrır kırmızı gelme diyorum :)

Tabi canım memnuniyetle bize dr muz çok yardımcı oldu öncelikle onu belirteyim bizi tüp yapılıyor stresine hic girdirmedi ben de amg düşüktü rahim.zarı.ince idi önce biosteronla başladık bir ay.kullandık bir ay daha sonra femara sonra estrafom adet donemi e2 ve progestoren e bakıldı kemalü da başlanıldı sonra orgalutran buarada ultrasonda kontroller yapılıyordu 3 subatta opu yapıldı 8 şubatta çok.şükür transfer yapıldı canım.arada çatlama.iğnesini unuttum.36 saat sonra opu yapıldı bu arada rahimde su toplanmıştı ama biz bir ay beklemek istemedik eşimde nasipte varsa olur dedi olmazsa vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tekrar deneriz dedik çok Şükür mevlama tuttu başka sormak istediğin sorular varsa memnuniyetle onlarida cevaplarim canim

Tatlım.keseye bakılmadı dr bakalım.demedi.direk martin 9 da inşallah.kalp atışı için randevumuz ALlahin izni.ile Rabbim dileyen isteyen.herkese nasıl.etsin

transfere kadar olan kısımda ben de yardımcı olayım :)

11şubatta adetimin 3. gününde iğnelere başladım
6 gün 100 er doz puregon yaptım
17 şubatta kontrole gittiğimde 11 yumurta vardı( ki biz aşılama yapıorduk bu yüzden aşılamam iptal edildi ve kabul ettiğimiz için rescue ivf yapıldı tüp bebek kararı aldık yani)

durum böyle olunca 3 doz daha 100lük puregon
orgalutran ve gonapeptyl yazdılar. 20 şubatta kontrole çĞırdılar
3 gün puregon ve birer tane orgalutran yaptım
20şubatta gittiğimdeyumurta sayım 29 idi kanda e2 ye baktılar başka neye baktılar çok bilgim yok. değerlerine göre dozlRının değişmesi gerekirse ararız aramazsak aynen devam et dediler. 22 şubat için opu randevusuayRladılar

22 şubatta aç olarak sabah gittim. gittiğim hastane genel anestezi veriyor. sonra kendime geldim odaya getirdiklerinde. birkaç tane serum verdiler. toplamda 32 yumurta toplanmıştı bu yüzden ohss riskim vardı ekstra farklı bir serum daha verdiler. sonra kahvaltı getirdiler son serumum bitince gidebileceğimi söylediler. açık pembe- turuncumsu az kanamam vardı eve geldikten sonra daçok az oldu sonra aynı gin geçti.

o gin çok iyiydim ama gece rahatsızlandım orta şiddette ohss geçirdim sanırım 2. gün kontrole gittim fazla su olmadığını transfere engel olmadığını söyledi. ama pazartesiden bu yana yatakta dönemiyorum gülemiyorum esneyemiyorum öksüremiyorum 5-6 aylık hamilr görünümünde karnım şişiyordu ve yemek yemeyi bırakmıştım ne yesem patlayacak hale geliyordum.

sonra opu sonrasında her gün embriyologlar arayıp bilgi verdiler. opudan sonra 3,4,5. günlerdetransfer olabileceğini söylediler.
2. günde 32 yumurta alındığını 23 ünün olgun olduğunu ve sadece 7 tanesinin döllendiği i söylediler. 3. günde 1 tanedi bölünmeyi durdurdu. doktorum 3.gün 2 tanesini donduracaktı. durumları iyi olun a vazgeçmiş hepsiyle 5. günü bekleyeceğizdediler. en son 26 şubatta arayp 6 embriyo da devam rdiyor ve iyi durumdalar yarın sabah transferiniz olacak, crinone jelinizi her zamankinden daha erken bi saatte yapın dedi.

bu arada opu sonrası sadeec crinone jel verildi daha önce içtiğim imoma devam etmemi söylediler.

bu sabah 27 şubatta tok ve idrara sıkışıkolarak gittim. 1 adet blast embriyo transfer edildi. son günde biri daha eksilmiş. kalan 4 tanenin de bir arada dondurulması gerektiğini ayrı dondurmayauygun olmadığını söyledi doktorum.

bu aradahStanenin yeni uygulaması olarak aşılamada bile 10 dkuzanmıştım. hemen kaldırıp idrarını boşLt dediler ve oday yürüyerek döndüm yatmYın dediler. siz hareket ettikçe kan dolaşımı artacak ve bebeğinize daha çok kan gidecek dediler.ama eve gelince yattım yine de.

imom ve crinona devam etmemi, transfer öncesi vajinal yıkanma yapıldığını crinone jelin etkisinin azalmış olabileceğinisadecebugün için bir kezdaha uygulamamı, 1 martta bir doz gonapeptyl yapmamı 8 martın da tahlil günüm olduğunu söylediler

çok uzun oldu ama umarımyardımı olmuştur.

Bel ağrısı normal herkeste oluyor korkma, benim rahimde kasılmalar oluyor bu aralar, yapicam bende rahatlicam ya bu nedir 1 martta zaten yapicam o zaman varsa birsey 2 katina çıkıp çıkmadığını görürüm en azindan

Ohh şükür canım içimi rahatlattin çok sagol:)) tutmuş birisinden duymak iyi geldi
az önce uzun bir yazı yazdım bi oku istersen bende de oldu ama doktorum engel olacak düzeyde değil dedi ve beklemek ister misin demedi. çok da fazla ağrım olmasına rağmen...

bu arada canım belirteyim süreç başladımı çok hızlı ilerliyor özellikle iğne evresi bu arada transfer sonra kalp atışları duyulana kadar herakşam bir iğnemiz devam ediyor ecopirin ve estrofem de devam ediyor ama korkma endişe etme Allah büyük süreç başlayınca çok hızlı ilerliyor şimdiden hayırlı olsun cnm

Canim simdi anlamadigim su neden 1martta catlatma ignesini yaptirip 8inde beya hcg istediler senden madem 10.gun sonucu asil onemli olansa 8.gun ignenin etkisi gorulmez mi kanda ?
çünkü transferim bugün yapıldı 3. gününde yani 1 marttalucrin veya gonapeptyl tututnma şansını artırıyormuş. demek ki o sürede çıkıyor kandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…