Benimde test gunum 5 mart bugun benim beta 3.7 ciktiKızlar benimde transferim oldu 6.gunu bugün dua edin lütfen 5 Mart test tarihi
Çok stresli ya çok hemde ben sabahtan gidemem heralde öğleden sonra giderim yada o anlık psikolojime bağlı hayırlısı olsun canım napalım elimizden bişey gelmiyor ki duamızı ediyoruzBel ağrısı normal herkeste oluyor korkma, benim rahimde kasılmalar oluyor bu aralar, yapicam bende rahatlicam ya bu nedir 1 martta zaten yapicam o zaman varsa birsey 2 katina çıkıp çıkmadığını görürüm en azindan
O zaman bu güzel haberçünkü transferim bugün yapıldı 3. gününde yani 1 marttalucrin veya gonapeptyl tututnma şansını artırıyormuş. demek ki o sürede çıkıyor kandan.
Okudum canım yaxini tesekkur ederim inşallah güzel haberler alirsin. benim estrofem den dolayı da aşırı mide agrım var ve kasık ağrım da var bu arada benden hiç kan almadılar e2 ye bakmadilar neden bilmiyorum 2 martı bekliyorum bende transfer olup olmayacağını soyleyecekleraz önce uzun bir yazı yazdım bi oku istersen bende de oldu ama doktorum engel olacak düzeyde değil dedi ve beklemek ister misin demedi. çok da fazla ağrım olmasına rağmen...
Beenim yarin proluton ve pregnyl ignem var igne yaptirmadan önce tahlili yaptiririm artık, biz de şubat ayı sanslilari arasına gireriz insallahÇok stresli ya çok hemde ben sabahtan gidemem heralde öğleden sonra giderim yada o anlık psikolojime bağlı hayırlısı olsun canım napalım elimizden bişey gelmiyor ki duamızı ediyoruz
Canım yukselebilir insallah daha 5 Marta çok varBenimde test gunum 5 mart bugun benim beta 3.7 cikti
İnş cnm yaCanım yukselebilir insallah daha 5 Marta çok var
Canim gozun aydin transferin yaplms bnm pazartesi ya yapioacak ya yapilmayacak belli degl ama benm recetem toplu yazildi transfer sonrasi sadece estrofem crinone bde kan sulandirici yazdi bunu niye yazmadi acabakızlar transfer sonrası verilen bilgilwndirme kağıdını okudum şimdi. transferin 3. gününde gonapeptyl veya lucrin in bir doz uygulanması tutunma şansını artırıyor yazıyor. ben çatlatma iğnesiyle aynı gece iki tane de gonapeptyl yapmıştım. 1 martta bir doz gonapeptyl yapmamı 8 martta da bhcg baktırmamı söylediler yani bir hafta sonraki sonuç doğru değeri gösterecektir
kafanız karışmasın daha fazla. bu arada yine aynı kağıtta embriyonun kaçıncı gün olduğu belirtilmeksizin 10 gün sonraki bhcg değerine bakılması gerektiği yazıyor. meraklanan tahlil gününü bekleyemeyen en azımdan 10. günü beklesin derim.
geçen ay aşılama sonrası da 15 demişlerdi dayanamayıp 13. gün sağlık ocağına gittim. ordaki aile hekimim sağlık ocağının başhekimi, o da bana10. günde degelsen çıkardı demişti. çatlatma iğnesi konusunda soru işaretlerini giderir belki bunlar
İnşallah canım kör talihimi kırmak istiyorum :)Beenim yarin proluton ve pregnyl ignem var igne yaptirmadan önce tahlili yaptiririm artık, biz de şubat ayı sanslilari arasına gireriz insallah
Canım anlayamadım güzel haber olan nedir kusura bakma anlamadım da
Aminn canim inşallahYarin test yaptircak arkadaslar hayirli guzel haberler alirsiniz insallah allah emeklerinizi bosa cikarmicak insallah.
5. Gün dü 1. Kalite ve 3 taneydi , düşün ki kesin gözüyle baktı doktorum ve değerim 11.49 değerler çok yanıltıcı olabiliyor sonuçta kapalı kutu doktorlar bile bilemez çözemez bu durumu, olcaksa olcak ister az ister çok oldun değerin yeter ki sen inan olcak deKaçıncı gündü senin embriyon?
Ben de burada estrofem progestan iğnesi şu bu bir sürü şeyi duyunca cuma günü hastaneyi aradım. Başkalarının bir sürü iğne ilaç kullandığını duydum transfer sonrasında benim transferim cmts olacak nasıl bulcaz dedim. Beni biliokar zaten sana verilmez önceki ilacına devam dolik asir ve jel sadece dedi. Transfer sonrası gelen hemşire gonapeptyl kaldı mı dedi li 7li kutuydu opu öncesi çatmayla aynı anda vurmuştum ikiisni belki elinde olan iğnelerden biridir. İlaçlar herkese göre o kadar değişior ki. Ama transferin 3. Gününde lucrin vea gonapeptyl bence genel bir takviye bazılarından da yanlış hatırlamıosam decaptyl diye bi ilaç duymuştum. Bunu mutlaka sor doktoruna şansını artıracaksa ihmal etmeCanim gozun aydin transferin yaplms bnm pazartesi ya yapioacak ya yapilmayacak belli degl ama benm recetem toplu yazildi transfer sonrasi sadece estrofem crinone bde kan sulandirici yazdi bunu niye yazmadi acaba
anladim cnm tesekkurlerTabi canım memnuniyetle bize dr muz çok yardımcı oldu öncelikle onu belirteyim bizi tüp yapılıyor stresine hic girdirmedi ben de amg düşüktü rahim.zarı.ince idi önce biosteronla başladık bir ay.kullandık bir ay daha sonra femara sonra estrafom adet donemi e2 ve progestoren e bakıldı kemalü da başlanıldı sonra orgalutran buarada ultrasonda kontroller yapılıyordu 3 subatta opu yapıldı 8 şubatta çok.şükür transfer yapıldı canım.arada çatlama.iğnesini unuttum.36 saat sonra opu yapıldı bu arada rahimde su toplanmıştı ama biz bir ay beklemek istemedik eşimde nasipte varsa olur dedi olmazsa vakit kaybetmeden önümüzdeki ay tekrar deneriz dedik çok Şükür mevlama tuttu başka sormak istediğin sorular varsa memnuniyetle onlarida cevaplarim canim
Canım senin kaçıncı denemeydi5. Gün dü 1. Kalite ve 3 taneydi , düşün ki kesin gözüyle baktı doktorum ve değerim 11.49 değerler çok yanıltıcı olabiliyor sonuçta kapalı kutu doktorlar bile bilemez çözemez bu durumu, olcaksa olcak ister az ister çok oldun değerin yeter ki sen inan olcak de
amin canım inşallah sen de katılırsın aramıza hayırlısı ile..:))anladim cnm tesekkurler
takip ediyorum sizleri.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini.ve topikteki butun hamislerinkinide.
ay bende onu kullaniyorum yani simdi benim tedavim baslamismi oluyor cnm???Ben de burada estrofem progestan iğnesi şu bu bir sürü şeyi duyunca cuma günü hastaneyi aradım. Başkalarının bir sürü iğne ilaç kullandığını duydum transfer sonrasında benim transferim cmts olacak nasıl bulcaz dedim. Beni biliokar zaten sana verilmez önceki ilacına devam dolik asir ve jel sadece dedi. Transfer sonrası gelen hemşire gonapeptyl kaldı mı dedi li 7li kutuydu opu öncesi çatmayla aynı anda vurmuştum ikiisni belki elinde olan iğnelerden biridir. İlaçlar herkese göre o kadar değişior ki. Ama transferin 3. Gününde lucrin vea gonapeptyl bence genel bir takviye bazılarından da yanlış hatırlamıosam decaptyl diye bi ilaç duymuştum. Bunu mutlaka sor doktoruna şansını artıracaksa ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?