2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Çok stresli ya çok hemde ben sabahtan gidemem heralde öğleden sonra giderim yada o anlık psikolojime bağlı hayırlısı olsun canım napalım elimizden bişey gelmiyor ki duamızı ediyoruz

az önce uzun bir yazı yazdım bi oku istersen bende de oldu ama doktorum engel olacak düzeyde değil dedi ve beklemek ister misin demedi. çok da fazla ağrım olmasına rağmen...
Okudum canım yaxini tesekkur ederim inşallah güzel haberler alirsin. benim estrofem den dolayı da aşırı mide agrım var ve kasık ağrım da var bu arada benden hiç kan almadılar e2 ye bakmadilar neden bilmiyorum 2 martı bekliyorum bende transfer olup olmayacağını soyleyecekler

Çok stresli ya çok hemde ben sabahtan gidemem heralde öğleden sonra giderim yada o anlık psikolojime bağlı hayırlısı olsun canım napalım elimizden bişey gelmiyor ki duamızı ediyoruz
Beenim yarin proluton ve pregnyl ignem var igne yaptirmadan önce tahlili yaptiririm artık, biz de şubat ayı sanslilari arasına gireriz insallah

Canim gozun aydin transferin yaplms bnm pazartesi ya yapioacak ya yapilmayacak belli degl ama benm recetem toplu yazildi transfer sonrasi sadece estrofem crinone bde kan sulandirici yazdi bunu niye yazmadi acaba

Kaçıncı gündü senin embriyon?
5. Gün dü 1. Kalite ve 3 taneydi , düşün ki kesin gözüyle baktı doktorum ve değerim 11.49 değerler çok yanıltıcı olabiliyor sonuçta kapalı kutu doktorlar bile bilemez çözemez bu durumu, olcaksa olcak ister az ister çok oldun değerin yeter ki sen inan olcak de

Canim gozun aydin transferin yaplms bnm pazartesi ya yapioacak ya yapilmayacak belli degl ama benm recetem toplu yazildi transfer sonrasi sadece estrofem crinone bde kan sulandirici yazdi bunu niye yazmadi acaba
Ben de burada estrofem progestan iğnesi şu bu bir sürü şeyi duyunca cuma günü hastaneyi aradım. Başkalarının bir sürü iğne ilaç kullandığını duydum transfer sonrasında benim transferim cmts olacak nasıl bulcaz dedim. Beni biliokar zaten sana verilmez önceki ilacına devam dolik asir ve jel sadece dedi. Transfer sonrası gelen hemşire gonapeptyl kaldı mı dedi li 7li kutuydu opu öncesi çatmayla aynı anda vurmuştum ikiisni belki elinde olan iğnelerden biridir. İlaçlar herkese göre o kadar değişior ki. Ama transferin 3. Gününde lucrin vea gonapeptyl bence genel bir takviye bazılarından da yanlış hatırlamıosam decaptyl diye bi ilaç duymuştum. Bunu mutlaka sor doktoruna şansını artıracaksa ihmal etme

anladim cnm tesekkurler
takip ediyorum sizleri.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini.ve topikteki butun hamislerinkinide.

Canım senin kaçıncı denemeydi

ay bende onu kullaniyorum yani simdi benim tedavim baslamismi oluyor cnm???
cok heyecanlandim ya 12 gun oldu decappetyl vuruluyorum.sali kan vericem.
bende saniyordumki daha 1 ay var adetime. gonal f kullanilmaya baslanmadi.sandimki farkli bi surecteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…