2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anladm canm sorarm o zaman

hadi hayırlı olsun canım herkese aynı ilaç kullanılmaz çünkü herkeste sorun başka inşallah sorunsuz bir süreç atlatırsın..:))

Canım bi iğne oluosan tedavinin bi yerinde başlamıştır ne işe yaradığını çok iyi bilmiorum. Benim rahim kalınlığıyla ilgili falan bir sorunum yok. Yumurta geliştieme iğnesiyle başladı sürecim ama 22 gün vurulsuysa başka bir şey içindir o hemen aratıp bakalım. O iğneyi transfeein 3. Gününde de bir doz vuranları duymuştum sadece

coooookkkkkk sagooll cnm biraz rahatladim ya .ayri ayri surecleri okuyunca pek akilda kalmiyorda boyle bir kerede uzun yazi daha aciklayici ve kafada kalir oldu.insallah bebegin sana SIKICA tutunuyordur suan.
RABBIM BIZLEREDE NASIP ETSIN ANNELIK DUYGUSUNU INSALLAH...

Transfer olduğum gün yaptık transferin 7.günü yaptırdım test pozitif ama gelgörki ilaçtan dolayı olabilirmiş
Canim ben 8 kere çatlatma iğnesi olmuş bir adamım 7. Günüm de hiç 20 gormedim gören arkadasimında şu an 3 aylık oğlu var ama normal yollarla deneyen insanlarız şunuda soyleyim ben aşılama yaptirdim onun 13. Günü 0.03 gelen betam adet günü 56ydi yanı 1 günde bile çok şey değişiyor lütfen moralinizi bozmayın inşallah hersey çok güzel gidecek

Sağol canım benim Allah razı olsun ne bileyim işte insanız kötüsünüde hazırlıyoruz kendimizi yıkımı hafif geçirelim diye .sağlık olsun bu gidişle psikolojimiz gerçekten bozuluuor ne düşünmem gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum tek bildiğim Allah a tevekkül edeceğiz tek çıkışımız Rabbim ol diyecek ve olucak gerisi faso fiso

Ben de diyorum ceza veriyo sanirim bana ! Ama bi yandan da diyorum ki o zaman ateist olan herkesin cocugu olmazdi !

Ben de diyorum ceza veriyo sanirim bana ! Ama bi yandan da diyorum ki o zaman ateist olan herkesin cocugu olmazdi !
Allah sevdiği kuluna dert verir beni hatırlasn dua etsn dye bu yalns düşünce elhamdulillah müslümanz diyoruz ama Hangimiz dört dörtlük Müslümanlık görevimizi yapyrz birkaçimz öyle düşünme yani ALLAH HİÇ KULLARINI AYIRMAZ benm bi ablam var karı koca senelrdr 5 vakit namaz kilyo 6 sendr çocukları olmuyo çünkü niye rabbim belkide sevdiği kulu imtihan bu

isyan etmiyorum sadece kendimi sorguluyorum bişey mi yaptım diyee ilk denemem tutmadı
Canım yapma sorgulama seninle bir ilgisi yok sadece senin için doğru olan zaman neyse ve hakkında hayırlısı ne ise o olacak merak etme . Ben 2003 te tedaviye başladım üç deneme peşpeşe yaptırdım hiç ara vermedim üçüncüde bir oğlum oldu çok şükür şimdi 12 yaşında .
İkinci denemem tutmamıştı okadar moralim bozulmuştuki bitmiştim ağlamaktan . Sonra tesadüf televizyonu açtım gaberler vardı . Bir kadın çocukları tarafından dövülmüş hastanedeydi korkunç bir görüntüydü. Ve o an kendime geldim Allahım dedim illaki olsun değil sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlatsa olsun . Hep hayırlı okanı iste canım merak etme olacak

Hemen olsun istiyorum ya o yuzden sanirim bi de hirs yaptim rahat olamiyorum yani ne guzel oglunuz var ALlah bagislasin !

Hemen olsun istiyorum ya o yuzden sanirim bi de hirs yaptim rahat olamiyorum yani ne guzel oglunuz var ALlah bagislasin !
Amin canım çok şükür . Ama kolay olmadı inan ki hepimiz yaşadık bunları stres en kötü şey . Bak arkadaşlar arasında daha ağır ameliyatlar olanlar var daha büyük sıkıntılar yaşayan da var. Seni anlıyorum bak şu an ikinci çocuk için denedim transferin 8. Günü bekliyorum ve inan yine aynı heyecan var acaba oldumu diye . Olmadıysa diye korkum var yani bu ilginç bir durum uzun bir maraton koşuyorsun yumurtlamadan başlayarak herşeyi takip ediyorsun sonra bekleme süresi . Normalde insanlar bizim şu yaşadığımız süreçte dünyadan bi haber oluyolar . Taa ki adetleri geçince anlıyorlar . Ama hamile kalacak ve göreceksin ki bu da bizim ödülümüz sen bebişini yumurtayken biliyorsun sevmiş olacaksın onu rahmine bırakıldığı ana şahit olmuş olacaksın bunları görünce de inan unutacaksın tüm bu yaşadıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…