2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Insallah ya zaten transfer edilirken goruyoruz ya o yuzden cok etkilendimhep olcakmis gibi geldi ama olmamis o yuzden kendimi sucluyorum iste bi suc mu isledim acaba bilmeden diye ! Insallah bi kardes gelir diger tutmayanlar kacinci gun transferiydi?

Insallah ya zaten transfer edilirken goruyoruz ya o yuzden cok etkilendimhep olcakmis gibi geldi ama olmamis o yuzden kendimi sucluyorum iste bi suc mu isledim acaba bilmeden diye ! Insallah bi kardes gelir diger tutmayanlar kacinci gun transferiydi?
İlki 3. Gün dü 2 tane yerleştirmişlerdi Özel bir hastanede yapmışlardı ama kimyasal gebelik oldu ilk test değerim biraz yükselmişti ama iki gün sonra düştü ve kanamam oldu. Ben transferden sonra beklerken araştırdım benim tedavimde yapılanlarla başkalarını okuyup karşılaştırdım falan derken bazı şeyler beni rahatsız etti. Sonra şimdiki merkezde denedim ikinciyi. Benim eşimde sorun spermler tese ile alınmıştı . Dondurulmuş spermle denedik ikinciyi bu merkezde. 5 embriyo gelişti. hatırlamıyorum kaçıncı gündü ama kaliteleri çok iyi değildi dr sordu hatta transfer yapalımmı diye tutmama olasılığı yüksek dediler ama biz istedik tabii sonuç negatif. Üçüncü deneme sonuç süperdi işte o 3. Gün dü sanırım

Kızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen

Bence sadece kasmışsındır kendini bide dikkatimiz hep orada ondan herşeyi farkediyoruz en ufak bi ağrıyı bile

Tatlim sakin ol bisey olmaz allahin izniyle panik yapma

E="pier, post: 45376094, member: 714542"]Kızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen[/QUOTE]
Canim eğer refleks ile girdi ise Allahın izni ile birsey olmaz ancak düşecek sin falan Allah korusun o zman belki olabilir

Canim benim ben yazilara baktimda ne oldugunu anlamadim basta yazilarida goremedim kendini neden sucluyosun tatlim.tutmadimi canim benim k.b soruyorum ama anlayamadim oyuzden?

hayırlı olsun tatlım korkma bişey olmaz koruyucusu yüce mevlam sadece ağırlık kaldırma kendini yorma stres yapma gerisini Allaha bırak ona emanet inşallah tutar canım da güzel haberlerini alırız..

Canim eğer refleks ile girdi ise Allahın izni ile birsey olmaz ancak düşecek sin falan Allah korusun o zman belki olabilir[/QUOTE]
Allah razı olsun ferahlattiniz beni

Siz siz olun stresten uzak olun. Bu günlere kolay gelmiyoruz. Bizi kimse anlamaz birbirimizden baska

Kizlar cok canim sikkin transferin ertelenmesinj isticem progesteronu 1.1 cikanlar bile ertelenmis doktor bana 1.75 ile yapmak istiyor bide riske atalim diyor psikolojimi hic mi dusunmuyo anlamadm ben kendim talep edicem erteleyelim diye

Kızlar sağ kasgm cok şiddetli ağrımaya başladı aglycam şimdi agrdan ya kafayı yicem transferden beri hic geçmedi ağrı ama gittikçe şiddetlenyo ilaclardan olablrmi ya estrofem coraspin progestan fitil kullanym yada bebişim veya bebislermi tutundu dersnz ara ara vücudum da ateşlenmee de olyr off ya offf şeytan dyr git yarn kan ver melegmde bekle dr dnle diyor diğerinde sevndm.sonra yikldm aynı şeyi yaşamak istemym yine ama bu.kdr ağrm olmadı onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…