- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Insallah ya zaten transfer edilirken goruyoruz ya o yuzden cok etkilendimAmin canım çok şükür . Ama kolay olmadı inan ki hepimiz yaşadık bunları stres en kötü şey . Bak arkadaşlar arasında daha ağır ameliyatlar olanlar var daha büyük sıkıntılar yaşayan da var. Seni anlıyorum bak şu an ikinci çocuk için denedim transferin 8. Günü bekliyorum ve inan yine aynı heyecan var acaba oldumu diye . Olmadıysa diye korkum var yani bu ilginç bir durum uzun bir maraton koşuyorsun yumurtlamadan başlayarak herşeyi takip ediyorsun sonra bekleme süresi . Normalde insanlar bizim şu yaşadığımız süreçte dünyadan bi haber oluyolar . Taa ki adetleri geçince anlıyorlar . Ama hamile kalacak ve göreceksin ki bu da bizim ödülümüz sen bebişini yumurtayken biliyorsun sevmiş olacaksın onu rahmine bırakıldığı ana şahit olmuş olacaksın bunları görünce de inan unutacaksın tüm bu yaşadıklarını
İlki 3. Gün dü 2 tane yerleştirmişlerdi Özel bir hastanede yapmışlardı ama kimyasal gebelik oldu ilk test değerim biraz yükselmişti ama iki gün sonra düştü ve kanamam oldu. Ben transferden sonra beklerken araştırdım benim tedavimde yapılanlarla başkalarını okuyup karşılaştırdım falan derken bazı şeyler beni rahatsız etti. Sonra şimdiki merkezde denedim ikinciyi. Benim eşimde sorun spermler tese ile alınmıştı . Dondurulmuş spermle denedik ikinciyi bu merkezde. 5 embriyo gelişti. hatırlamıyorum kaçıncı gündü ama kaliteleri çok iyi değildi dr sordu hatta transfer yapalımmı diye tutmama olasılığı yüksek dediler ama biz istedik tabii sonuç negatif. Üçüncü deneme sonuç süperdi işte o 3. Gün dü sanırımInsallah ya zaten transfer edilirken goruyoruz ya o yuzden cok etkilendimhep olcakmis gibi geldi ama olmamis o yuzden kendimi sucluyorum iste bi suc mu isledim acaba bilmeden diye ! Insallah bi kardes gelir diger tutmayanlar kacinci gun transferiydi?
Bence sadece kasmışsındır kendini bide dikkatimiz hep orada ondan herşeyi farkediyoruz en ufak bi ağrıyı bileKızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen
Tatlim sakin ol bisey olmaz allahin izniyle panik yapmaKızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen
Surekli kafa orda oldugu icin vucudumuzun herseyini dinliyoruz . Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah en kisa zamandaTatlim sakin ol bisey olmaz allahin izniyle panik yapma
Canim benim ben yazilara baktimda ne oldugunu anlamadim basta yazilarida goremedim kendini neden sucluyosun tatlim.tutmadimi canim benim k.b soruyorum ama anlayamadim oyuzden?Insallah ya zaten transfer edilirken goruyoruz ya o yuzden cok etkilendimhep olcakmis gibi geldi ama olmamis o yuzden kendimi sucluyorum iste bi suc mu isledim acaba bilmeden diye ! Insallah bi kardes gelir diger tutmayanlar kacinci gun transferiydi?
Daha erken canım sıkma canınıBenimde test gunum 5 mart bugun benim beta 3.7 cikti
Insallah hayirli haber alirsin canim ! Ilk denemen mi?
Inşallah canımhayırlı olsun cnm stres yapma inşallah senin de güzel haberlerini alırız...
2. Deneme canım inşallah senin durum neInsallah hayirli haber alirsin canim ! Ilk denemen mi?
hayırlı olsun tatlım korkma bişey olmaz koruyucusu yüce mevlam sadece ağırlık kaldırma kendini yorma stres yapma gerisini Allaha bırak ona emanet inşallah tutar canım da güzel haberlerini alırız..Kızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen
Çok teşekkür. Allah razı olsunBence sadece kasmışsındır kendini bide dikkatimiz hep orada ondan herşeyi farkediyoruz en ufak bi ağrıyı bile
Allah razı olsun.hayırlı olsun tatlım korkma bişey olmaz koruyucusu yüce mevlam sadece ağırlık kaldırma kendini yorma stres yapma gerisini Allaha bırak ona emanet inşallah tutar canım da güzel haberlerini alırız..
Allah razı olsun. Aklım hep onunla.oda benimledir umarimBence sadece kasmışsındır kendini bide dikkatimiz hep orada ondan herşeyi farkediyoruz en ufak bi ağrıyı bile
Amin canım hepimize insallahSurekli kafa orda oldugu icin vucudumuzun herseyini dinliyoruz . Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah en kisa zamanda
Canim eğer refleks ile girdi ise Allahın izni ile birsey olmaz ancak düşecek sin falan Allah korusun o zman belki olabilir[/QUOTE]E="pier, post: 45376094, member: 714542"]Kızlar hayırlı akşamlar. Transferi min üçüncü günü. Az önce duyduğum bişeye çok üzüldüm ve aniden belime karnıma ağrı girdi. Çok moralim bozuldu bişi olurmu hemen böyle. Cvp lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?