Kahraman bey takip etti.Ayşe hn.la başladım ama gorusemedik birturlu sevinç hn. Devam etti ama transferi semra hn. İçin ısrar edicem senin kim Dr Un birde kaçıncı deneme
Başkasına5. Gün dü 1. Kalite ve 3 taneydi , düşün ki kesin gözüyle baktı doktorum ve değerim 11.49 değerler çok yanıltıcı olabiliyor sonuçta kapalı kutu doktorlar bile bilemez çözemez bu durumu, olcaksa olcak ister az ister çok oldun değerin yeter ki sen inan olcak de
Tatlım transferden sonra ki ikinci gece ben de ağrıdan sabaha kadar uyuyamamıştım bide ilk hafta ben de sürekli sicakliyordum korkma inşallah bebislerin tütünüyledir.Kızlar sağ kasgm cok şiddetli ağrımaya başladı aglycam şimdi agrdan ya kafayı yicem transferden beri hic geçmedi ağrı ama gittikçe şiddetlenyo ilaclardan olablrmi ya estrofem coraspin progestan fitil kullanym yada bebişim veya bebislermi tutundu dersnz ara ara vücudum da ateşlenmee de olyr off ya offf şeytan dyr git yarn kan ver melegmde bekle dr dnle diyor diğerinde sevndm.sonra yikldm aynı şeyi yaşamak istemym yine ama bu.kdr ağrm olmadı onda
Tatlım günaydın inşallah bekleyişlerin sin bulacak Mevlam senin de güzel haberini verdirecek.sağlıklı güzel bebislerinin haberini alacağız ins
Su an hamile misin canim yoksa o 3. Gun tutan oglun mu ?İlki 3. Gün dü 2 tane yerleştirmişlerdi Özel bir hastanede yapmışlardı ama kimyasal gebelik oldu ilk test değerim biraz yükselmişti ama iki gün sonra düştü ve kanamam oldu. Ben transferden sonra beklerken araştırdım benim tedavimde yapılanlarla başkalarını okuyup karşılaştırdım falan derken bazı şeyler beni rahatsız etti. Sonra şimdiki merkezde denedim ikinciyi. Benim eşimde sorun spermler tese ile alınmıştı . Dondurulmuş spermle denedik ikinciyi bu merkezde. 5 embriyo gelişti. hatırlamıyorum kaçıncı gündü ama kaliteleri çok iyi değildi dr sordu hatta transfer yapalımmı diye tutmama olasılığı yüksek dediler ama biz istedik tabii sonuç negatif. Üçüncü deneme sonuç süperdi işte o 3. Gün dü sanırım
İnşallah cnm teşekkür ederim cvb icinTatlım transferden sonra ki ikinci gece ben de ağrıdan sabaha kadar uyuyamamıştım bide ilk hafta ben de sürekli sicakliyordum korkma inşallah bebislerin tütünüyledir.
Adet olacakmışım gibi hissediyorum artık birde sarı kahve gibi bi akıntı geldi.umudum heran azalıyor.S svncfrk toparlamaktan başka çaremiz var mı canım napalım takdiri ilahi diyip yolumuza bakacağız kimyasal olacağını nerden biliyorsun hem ya bir dur sakin ol seni çok iyi anlıuorım hamilemiyiz değilmiyiz bu belirsizlik berbar bişey ama bizim de böyle olcakmiş demek ki tamam bende dibe giriyorum ağlıyorum sızlıyorum o kadar işte
Ben suan estrofem alıyorum ve tedavim yeni başladı ama acayip bir kaşık ağrım var sanki adet olucam yada oluyorum gibi oyüzden suan transferde bunlar olmasi normal .gebelik belirtiside olabilir canım hiç belli olmaz kendini Şartlandırma.Adet olacakmışım gibi hissediyorum artık birde sarı kahve gibi bi akıntı geldi.umudum heran azalıyor.
kimyasal olursada Yapıcak bişey yok.tekrar denicem en kısa zamanda.
Ve dediğin gibi en büyük problemde toplum baskısı belkide, psikolojimizi bozan bu kadar stres yaşamamızın nedeni çevremiz .baskı hissetmesek belki de bukadar stres yaşayıp sıkıntı yapmadığımız için çok daha rahat gebe kalabilecektik.
günaydın canım, nasılsın? Umarım test yüzünden tartışmamışınızdır, bu dönemde hepimiz gergin olıyoruz ne yazık ki ama eşlerimiz hiçbişey olmamış gibi davranabiliyor, belkide kendi üzüntülerini bize yansıtırlarsa herhangi bir olumsuzluk karşısında bizim gözümüzde üzüntülü olacakları içindir bu umursuz tavırları sanırım anlayışla karşılamalıyız bu süreci atlatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?