2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ayşe hn.la başladım ama gorusemedik birturlu sevinç hn. Devam etti ama transferi semra hn. İçin ısrar edicem senin kim Dr Un birde kaçıncı deneme
Kahraman bey takip etti.
Benim 3. Transferim oldu. İlki tutmuştu 8 hft lık kalp atışları durdu kürtajla alındı.
İkinci negatif oldu. Dondurulmuş embriyoydu.3.de büyük ihtimalle kimyasal olucak.ümidimde kalmadı çünkü heran adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Başka merkezmi arasam artık bilmiyorum.kafam karışık biraz.

Başkasına
Hayatımda ki Bi çok önemli konudada pozitif olmayı başardım ama bu süreç çok yıprattı gerçekten.
Nasıl yapıcam Nasıl kafamı toparlıyacağımı bilmiyorum.

S svncfrk toparlamaktan başka çaremiz var mı canım napalım takdiri ilahi diyip yolumuza bakacağız kimyasal olacağını nerden biliyorsun hem ya bir dur sakin ol seni çok iyi anlıuorım hamilemiyiz değilmiyiz bu belirsizlik berbar bişey ama bizim de böyle olcakmiş demek ki tamam bende dibe giriyorum ağlıyorum sızlıyorum o kadar işte

Hiç kolay değil yaşadıklarımız sosyal medya da insanların çocuklarıyla olan muhabbetlerini görmek yada parkta çocuklarıyla vakit geçiren aileleri görmek kolay mı toplumda çocuğunun olmamasını sana defalarca hisettirmeleri hatta kadının biri tembel tembel ne oturuyorsun dedi çocuk konusunda güya ben ona göre tembel tembel oturuyorum bilmiyor ki yada bilerek can acıtıyolar kolay mı bebek mağazalarından hep yegenlerine yada doğum yapan eş dosta hediye almak Allahım ben ne zmAn bebeğime alışveriş yapacağım duygusunu yaşamak tam 8 yıl oldu hiç kolay değil her tedavi de umutlanamak sonra değee bile 0.001 ya 2 bile değil 8 yıl bu değerlerle karşılaştım kolay değil yoruldum hemde çok hatta yeri geliyor ayrılalım istersen bile diyebiliyorsunuz öyle bir hal alıyor ama saçma ama değil ne var canım coçuk olmak zorunda mı değil ama toplum bunu zorluyor

Tatlım transferden sonra ki ikinci gece ben de ağrıdan sabaha kadar uyuyamamıştım bide ilk hafta ben de sürekli sicakliyordum korkma inşallah bebislerin tütünüyledir.

Gunaydin kızlar yarin benim test günüm diye idrar testi aldim kendimi pazartesi ye hazirlamak için ve yaptim idrar testini kocaman negatif belkide yaniltici belki de doğru hakkimizda hayırlısı

Su an hamile misin canim yoksa o 3. Gun tutan oglun mu ?

Adet olacakmışım gibi hissediyorum artık birde sarı kahve gibi bi akıntı geldi.umudum heran azalıyor.
kimyasal olursada Yapıcak bişey yok.tekrar denicem en kısa zamanda.
Ve dediğin gibi en büyük problemde toplum baskısı belkide, psikolojimizi bozan bu kadar stres yaşamamızın nedeni çevremiz .baskı hissetmesek belki de bukadar stres yaşayıp sıkıntı yapmadığımız için çok daha rahat gebe kalabilecektik.

Arkadaşlar günaydın,çok stresli bir geceydi benim için,eşimle tartıştık,saat beşe kadar uyumadım D dl3434 test günümü bekliyorum hiçbir şey yapmadan

Ben suan estrofem alıyorum ve tedavim yeni başladı ama acayip bir kaşık ağrım var sanki adet olucam yada oluyorum gibi oyüzden suan transferde bunlar olmasi normal .gebelik belirtiside olabilir canım hiç belli olmaz kendini Şartlandırma.

Bu arada memorial da tedavi gören arkadaşıma komsunun köpeği sevmek için üstüne atlamis kalcasinin ustune düşmüştu çok aglamisti birsey olmuştur belki diye ama rabbim versin yeterki suan doğum yaptı bile.

Arkadaşlar günaydın,çok stresli bir geceydi benim için,eşimle tartıştık,saat beşe kadar uyumadım D dl3434 test günümü bekliyorum hiçbir şey yapmadan
Sıkma canini arkadaşım oda sende stresli donemden geciyorsunuz olur böyle şeyler inşallah güzel haberler alırsınız birbirinize iyice kenetlenirsiniz

günaydın canım, nasılsın? Umarım test yüzünden tartışmamışınızdır, bu dönemde hepimiz gergin olıyoruz ne yazık ki ama eşlerimiz hiçbişey olmamış gibi davranabiliyor, belkide kendi üzüntülerini bize yansıtırlarsa herhangi bir olumsuzluk karşısında bizim gözümüzde üzüntülü olacakları içindir bu umursuz tavırları sanırım anlayışla karşılamalıyız bu süreci atlatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…