2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sıkma canını sen tıka kulaklarını herşeye beraber bekliyoruz çarşambayı herşey güzel olur inşallah
Test yaptığımı bilmiyor ki,bencil bir çocuk gibi davranıyor,çektiğim tüm sıkıntıların üzerine inşallah tutmaz demesi beni yıktı

Test yaptığımı bilmiyor ki,bencil bir çocuk gibi davranıyor,çektiğim tüm sıkıntıların üzerine inşallah tutmaz demesi beni yıktı
Canım benim üzülme sen eminim o da farkındadır hatasını, sen umudunu yitirme, inşallah bebişin seninledir, test gününü bekle, idrar testinede çok takılma.

Arkadaşlar günaydın,çok stresli bir geceydi benim için,eşimle tartıştık,saat beşe kadar uyumadım @dl3434 test günümü bekliyorum hiçbir şey yapmadan
Canım ya kıyamam sen zaten streslisin ne tartışması benimde stressiz olmam zaman da eşimde stres vardı sürekli tartışıyordu çok şükür iyi ki kulaklarımı tıkamışım sadece bebeklere bize olursa senin yüzünden ben yokum.diyordum çok şükür tuttu da simdi ben başına kalkıyorum.benimle sürekli tartisdin diye inşallah senin ki de hayırlısı ile tutarda unutursun zorlukları..

Gecen seneler aynı pazar günü aynı hastaneye kan vermiştim koca bir sıfır almıştım umarım tarih tekkerür etmez

Arkadaşlar günaydın,çok stresli bir geceydi benim için,eşimle tartıştık,saat beşe kadar uyumadım @dl3434 test günümü bekliyorum hiçbir şey yapmadan
Allahın izni ile tutacak inş esin stresten demiştir ama.anlamıyorlar biz zaten stresliyiz onlarda olumsuz.bir sonuç çıkarsa üzülmeyelim.diye ama.bizi daha. Çok.üzüyorlar benim.eşimde tedavi suresinde transfer sonrası çok.huysuz du sürekli tartıştı simdi de o bana senin sakin.mutlu bir hamilelik gecirmen gerek diye sürekli bir ilgi ben de beni çok üzdün çocukları da alıp taylanda gideceğim tek.başına kal.diyorum .:))) inş sen de tatlım.hayırlısı.ile güzel haberler verirsin.

gamzebb cnm benim 5 şubatta progesteronum 1.2 idi 7 şubat opu yapıldı 12 şubat transfer yapıldı 17 şubatta progesteronum 20.49 du. Sana yaedımcı olabilirsem diye dedim bir yazayım sana.

Biz niye alttan alyrz kızlar benm esmde bazn beni sinr edyo yani alttan alması gerken onlar bence iğneler yiyen biziz yumurta toplanirken transfer olurken stres yaşayan yine biziz sürekli alttan muayene olan biziz tm can acmz fazla Olmuyr belki ama o stres insanı mahvedyo bide o kd4 cabadn snra negatif alan yine biziz onlara nolyo bi gidip örnek veryolar tm bazıları onu bile yapmiyormuş düşünün artk yani eslermzn bizi anlaması lazm bide böyle bir dönemde nasl.olurda tartışma yaparlar hayret edym bnmde esm 2 3 gündür kavga etmeye meyilli hiç taviz vermyom benim strese sokma tutmazsa sendn bilrm diyrm susyr napim kzlar benm stresm bna zaten yetyo

Bekle canım inşallah bebisin tutunmus tür o yüzden bu ağrılar. Sabret kaçıncı günün

Sagol canim ne bileym sanki kesn negatif sonucmus ta doktor yinede yapalim diyomus gibj geldi
Tatlım stres yapma ben de su toplanması vardı biz emekler bosa gitmesin nasipte varsa olur dedik hepsi kısmet Mevlam verecek olursa yine de dr la tekrar eksisini artışını konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…