2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sagol canim ne bileym sanki kesn negatif sonucmus ta doktor yinede yapalim diyomus gibj geldi
Vallahi bana doktorum bir açıklama yapmamıştı, doktorumada çok güveniyorum zaten, bir sorun görseydi yapmazdı zaten transferi bana, senin için nasıl rahat edecekse öyle hareket et

CANIM seni en iyi anlayan biziz aynı şeyleri yaşıyoruz ama pozitif ol bugün test günün mü

Ayca28 canım sende de bu günler ağrı çok oluyor mı göğüslerde aşırı hassasiyet hareket etmek istemiyorum sürekli yatmak istiyorum hic enerjim yok.
Kasiklarda cok oluyor tatlim goguslerde az var ama ayaklarim cok agriyo bugunde altta kramplar oluyo.bende uyuyup kaliyorum canim:))))normaldir heralde demi suan olusmaya gelismeye calisiyor ya bebiscik :))yat dinlen canim

Kasiklarda cok oluyor tatlim goguslerde az var ama ayaklarim cok agriyo bugunde altta kramplar oluyo.bende uyuyup kaliyorum canim:))))normaldir heralde demi suan olusmaya gelismeye calisiyor ya bebiscik :))yat dinlen canim
Cnm bende de bir iki gündür azaldı ağrılar, göğüslerde çok hassasiyetim yok ama midemde var benim iki gündür, umarım geçici bir durumdur daha ileriyi düşünemiyorum, ayak ağrısı kalsiyum eksikliğinden olur, bol süt yoğurt atran tüketmelisin.

Vallahi bana doktorum bir açıklama yapmamıştı, doktorumada çok güveniyorum zaten, bir sorun görseydi yapmazdı zaten transferi bana, senin için nasıl rahat edecekse öyle hareket et
Bana yapmayabilirim dedi opu gunu ama sonra dedi ki sayi cok olursa birini riske atabilirim ona canim skildi zaten

Hmm mideni ne rahatlatir acaba canim.bende esime dun soruyorum benim karnim hep bolemi olcak diyorum sanki adam bi kac kez hamile kaldida ona soruyom :))))))))))sut icyom 1 bardak yogurtlada peynirlede hic aram yok napcam ben ?

Evet canım.doktor normal.dedi herhalde göbek.kondomu oluşuyor bide ben bugün sürekli herşeye ağlıyorum.esim.psikolojik diyor :))

Evet canım.haklsın d.vitaminide eksik çıktı kullanıyorum çantanın ici.ilaç dolu :))

Hmm mideni ne rahatlatir acaba canim.bende esime dun soruyorum benim karnim hep bolemi olcak diyorum sanki adam bi kac kez hamile kaldida ona soruyom :))))))))))sut icyom 1 bardak yogurtlada peynirlede hic aram yok napcam ben ?
Ayran iç ozman canım yoğurttaki klaşyum oranı süte göre daha fazladır canım, ara öğünlerde grisini ve labne peynir tüketebilirsin.

Bende de hep bi uyku durumu var göğüslerim de çok sis hiç üzerine yatamiyorum kasiklarim da da bazen geceleri çok aşırı kramp gibi sancı gibi agrio oluo kimyasal gebelik olsa cikar di demi şimdiye kadar ya ya da dış gebelikse diye düşünmeden duramiyorum

Ç
Çok stres yapıyosun canım, rahat ol biraz, belirtilerin çok normal zaten hepimizde de var aynı belirtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…