Evet canım haklisin bu korku artik omur.boyu bizle.olacak annelerimizi düşünelim ..Hep bi aksilik olacakmis gibime gelio canım ya kendimi dinlememeye calisiom ama olmuo
Degildir canim hic oyle seyler dusunme benimde cok agrim oluyor ama bebek olusmaya basladigi icin oluyo bizde degisiyoruz tatlimBende de hep bi uyku durumu var göğüslerim de çok sis hiç üzerine yatamiyorum kasiklarim da da bazen geceleri çok aşırı kramp gibi sancı gibi agrio oluo kimyasal gebelik olsa cikar di demi şimdiye kadar ya ya da dış gebelikse diye düşünmeden duramiyorum
Gunaydin kızlar yarin benim test günüm diye idrar testi aldim kendimi pazartesi ye hazirlamak için ve yaptim idrar testini kocaman negatif belkide yaniltici belki de doğru hakkimizda hayırlısı[
sayfaları oku oku bitiremedim.40 sayfa fln okudum sanırım ama bitmedi.burası çok uğurlu.önce Allah'ın izniyle ve sonra insanı iyi düşünmeye motive eden buradaki arkadaşlar sayesinde bnm kan testim pozitif çıktı.yoksa çok stresli bi insanımdır.salı günü ikinci testimi yaptırıcam.Hayrılısıysa katlanıcaktır değerim buna inanıyorum.arkadaşlar bu süreçte kuran okumak da inanılmaz rahatlatıyor insanı.okumayı bilmiyorsanız da dinleyin net.ten.inanın çok rahatlatıcı...
arkadaşım yarınki testin için çokça dua et.ben burada okumuştum.kan testine gideceği gün idrar testi negatif çıkıp kanda pozitif göreni...şu an ezan okunuyor ve burdaki kader arkadaşlarımın hepsi duamda...Rabbim kaldıramıyacağımız yükleri yüklemesin omuzlarımıza ve yüzümüzü güldürsün inş...
Canım kaç dakkalık mesafede gitceği yerEşim sonucu almaya gitti aramassam bil ki negatif dedi ben se gitme maille yolluyorlar bakarız dedim istemedi gitti yalnızım evde Allahım da istiyorum Yarrabim bana da nasip et test günüm değil bügün 10.gün asıl test günüm 1 mart
10. Gün sonuç alanlar var canım zten, rahat ol bak gör bebişin seninleEşim sonucu almaya gitti aramassam bil ki negatif dedi ben se gitme maille yolluyorlar bakarız dedim istemedi gitti yalnızım evde Allahım da istiyorum Yarrabim bana da nasip et test günüm değil bügün 10.gün asıl test günüm 1 mart
Alalhımmm inanmıyorumm çok sevindim canım senin için, biliyosum böyle çıkcağınıDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Iste buuuuuuDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
çok şükür Rabbime...hadi hayrılı olsun canımm.hep güzel devam etsin inşallah...Değerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Test yaptığımı bilmiyor ki,bencil bir çocuk gibi davranıyor,çektiğim tüm sıkıntıların üzerine inşallah tutmaz demesi beni yıktı
canım çook tebrik ederim gözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Kız cadi içini ferah tut hamilesin dedik o kadar çok korkutun ki.bizleri hayırlı olsun canım maşallah gözün.aydın olsun.Allahın.hepimize kucağınıza almayı nasip.etsin insallahhhhDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Gozun aydin tatlim cok sevindim canim allahim kucagna almayida nasip etsin ayyy canim benimDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
inş canım duamdasın...ElifiMBNM cok Sağol güzel yorumun için çaresizim rabbime sigindim cok doğru soyluyorsun iki gündür kuran okumadim sindi okucam.hakkimda hayırlısı rabbim kaldiramiyacagim yuk vermesin merhametine sigindim. İnşallah bebek isteyenlerin rabbim yüzlerini guldursun saglikla sihhatle kucaklarina almayı nasip etsin.ins yarin güzel haber alirimda burda sizinle paylasirim duanizi eksik etmeyinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?