- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
Ayyy canim benim gozun aydim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin mevlamm inann çok sevindimm benim icinde dua et olurmucipsoni .!.:Değerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Evet canım hamilelik var hayırlı olsun:)))))Değerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Değerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsinAy canlarım benim Allah razı olsun inşallah devam eder kızlar Rabbim 9 ayın sonunda bizlere kucağımızı almayı nasip etsin test bekleyenlerde pozitif olsun İnşallah kurban olduğum Allahın mucizesi
Canm benim , kaçncı günündü bugün senşn 10 muydu? Allahım bir kapıyı kapar başka bir kapıyı açar, sen inancını yitirme, bir gün olacğona inan, bak cipsoni ye kaç yıldan sonra ödülünü aldı.Benim de koca bir negatif ( 0,16 )
Canım yaaa yeni girdum hemen seni okumak istedim masallah tebrik ederim seni ne guzelll yaaa çok Sevindim mmDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Canım telefonla arasana bir nerdeymiş diye?Kızlar güzel haberlerin olduğu günde canınızı sıkmak istemiyorum ama bugün sabaha karşı eşim kapıyı çarptı çıktı gitti bu saat oldu haber yok,anneme de hissettirmemeye çalışıyorum işyerinin kahvaltısı var dedim,ama saat kaç oldu,ne yapsam bilmiyorum
Canım üzülme dicem ama çok zor eminim ama tekrar edin deneyin pes etmeyin sakin bak buradaki arkadaşların çoğu negatiften sonra pozitifi gördüler inşallah diğer denemen de olur canimBenim de koca bir negatif ( 0,16 )
çok çok çoookk sevindim canım maşallah darısı başımıza yarın inşallah bende görürüm pozitifi :) hep artsın değerin inşallah hayırlısıyla al kucağına bebişiniDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Tatlım.kaçıncı gunBenim de koca bir negatif ( 0,16 )
Sıkma.canini.arkadaşım dışarıda oturur oturur gelir sen.sakin ol siniri geçince gelir gelince surat yapma ikinizde sakininin ikinizde zor.bir.surectesiniz en azından biz ulu orta ağlayabiliyoruz endişe.etme ..üzülme lütfen.Kızlar güzel haberlerin olduğu günde canınızı sıkmak istemiyorum ama bugün sabaha karşı eşim kapıyı çarptı çıktı gitti bu saat oldu haber yok,anneme de hissettirmemeye çalışıyorum işyerinin kahvaltısı var dedim,ama saat kaç oldu,ne yapsam bilmiyorum
Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?