2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ay canlarım benim Allah razı olsun inşallah devam eder kızlar Rabbim 9 ayın sonunda bizlere kucağımızı almayı nasip etsin test bekleyenlerde pozitif olsun İnşallah kurban olduğum Allahın mucizesi
Hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsin

Kızlar güzel haberlerin olduğu günde canınızı sıkmak istemiyorum ama bugün sabaha karşı eşim kapıyı çarptı çıktı gitti bu saat oldu haber yok,anneme de hissettirmemeye çalışıyorum işyerinin kahvaltısı var dedim,ama saat kaç oldu,ne yapsam bilmiyorum

Canım telefonla arasana bir nerdeymiş diye?

[QUOTE="purple81, post:
Canım böyle bir zamanda s4ni yanlız bırakmaz esin öyle olsa çocuk düşünmezdi dimi ama .insan sinirle herseyi diyebiliyor bazen sınırı geçer muhakkak konuşur sunuz bence ara eşini tatlı tatlı konuşun onunda ihtiyacı vardır sana bizler dışımiza atıyoruz ama onlar öyle değil sıkma canini

Sıkma.canini.arkadaşım dışarıda oturur oturur gelir sen.sakin ol siniri geçince gelir gelince surat yapma ikinizde sakininin ikinizde zor.bir.surectesiniz en azından biz ulu orta ağlayabiliyoruz endişe.etme ..üzülme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…