10.gündü. 3.gün embriyosuydu. Nasip değilmiş demekkiTatlım.kaçıncı gun
Canım biliyorum yaşadıklarını hisettiklerini çok iyi anlıyorum burdaki herkes seni çok iyi anlıyor acını dibine kadar yaşa ben anne olamıycakmıyık diye kendi kendini yiyip bitirceksin ama olucaksın sende Anne olucaksın hemde çok iyi anne olucaksın lütfen tevekkül et lütfen vakit zamanla alakalı inan en iyi doktorlara en iyi hastanelere gitsende vakit zaman gerisi hikaye şimdi değil miş demek ki Allah yardımcın olsun sende sevineceksinBenim de koca bir negatif ( 0,16 )
Canım daha önceki yazın varsa gözümden kaçmiş olabilir kavga mı ettiniz ne oldu ki yazdıysan kusura bakma görmedim galibaKızlar güzel haberlerin olduğu günde canınızı sıkmak istemiyorum ama bugün sabaha karşı eşim kapıyı çarptı çıktı gitti bu saat oldu haber yok,anneme de hissettirmemeye çalışıyorum işyerinin kahvaltısı var dedim,ama saat kaç oldu,ne yapsam bilmiyorum
Bende korkmaya basldm benmde 3.gün embriyosu inşallah tutar gerçi ilk tuttu ama 0 10 hücreli İDi şimdiki biri 6 biri 4 rabbim inşallah bida sefer nasip etsn cnm.sıkma canını pes etme ama sakn10.gündü. 3.gün embriyosuydu. Nasip değilmiş demekki
10.gündü. 3.gün embriyosuydu. Nasip tr
Sağol canım bu ilk denememdi umutlu degildim zaten bi daha deniyecem ama biraz zamann gecsin bakalim HayırlısiCanım biliyorum yaşadıklarını hisettiklerini çok iyi anlıyorum burdaki herkes seni çok iyi anlıyor acını dibine kadar yaşa ben anne olamıycakmıyık diye kendi kendini yiyip bitirceksin ama olucaksın sende Anne olucaksın hemde çok iyi anne olucaksın lütfen tevekkül et lütfen vakit zamanla alakalı inan en iyi doktorlara en iyi hastanelere gitsende vakit zaman gerisi hikaye şimdi değil miş demek ki Allah yardımcın olsun sende sevineceksin
Tutar canim merak etme herkes bir değil sadece stres yapma olacakBende korkmaya basldm benmde 3.gün embriyosu inşallah tutar gerçi ilk tuttu ama 0 10 hücreli İDi şimdiki biri 6 biri 4 rabbim inşallah bida sefer nasip etsn cnm.sıkma canını pes etme ama sakn
Çokk sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallahDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Ben varım canımMerhaba arkadaşlar aranızda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran varmı?
evet canım haklısın hayırlısı sağlısı olsun demek ki vakti zamanı değil miş ama olur sadece mevlamın zamanı..10.gündü. 3.gün embriyosuydu. Nasip değilmiş demekki
İnşallah hep beraber canımÇokk sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
talım ben de de kistim yoktu ama ilaçlardan ötürü oluşmuştu önemsiz denilmişti..çok şükür engel olmadı..Merhaba arkadaşlar aranızda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran varmı?
Ne zamn yaptrdn canm sonuc ne bide kistlern kac cmdi ben ilk defa yaptrcamda nasl olck ck korkymBen varım canım
Cok şükür cnm hamilemsn suantalım ben de de kistim yoktu ama ilaçlardan ötürü oluşmuştu önemsiz denilmişti..çok şükür engel olmadı..
Canm benm ya bu halde bile beni teselli edyor saol cnm senn dondurlms varmıTutar canim merak etme herkes bir değil sadece stres yapma olacak
Yok malesef,rezervim az yeniden ignelere baslicamCanm benm ya bu halde bile beni teselli edyor saol cnm senn dondurlms varmı
Ben ilk defa doktora gittiğimde öğrenmiştim canım. Sol yumurtalıkta kist var normal yolla olmaz tüp bebek yaptırın dedi. Çok üzülmüştüm kaç cm diye de sormamıştım. İki haftayı geçti şimdi transfer olalı 12. Gün test yaptırdık pozitif çıktı şükür. Sen yeni mi başlayacaksın canımNe zamn yaptrdn canm sonuc ne bide kistlern kac cmdi ben ilk defa yaptrcamda nasl olck ck korkym
Hayrlisi inşallah olur cnmYok malesef,rezervim az yeniden ignelere baslicam
Çoook sevindim hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsinDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Evet benim varMerhaba arkadaşlar aranızda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?