2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benim de koca bir negatif ( 0,16 )
Canım biliyorum yaşadıklarını hisettiklerini çok iyi anlıyorum burdaki herkes seni çok iyi anlıyor acını dibine kadar yaşa ben anne olamıycakmıyık diye kendi kendini yiyip bitirceksin ama olucaksın sende Anne olucaksın hemde çok iyi anne olucaksın lütfen tevekkül et lütfen vakit zamanla alakalı inan en iyi doktorlara en iyi hastanelere gitsende vakit zaman gerisi hikaye şimdi değil miş demek ki Allah yardımcın olsun sende sevineceksin

Canım daha önceki yazın varsa gözümden kaçmiş olabilir kavga mı ettiniz ne oldu ki yazdıysan kusura bakma görmedim galiba

Sağol canım bu ilk denememdi umutlu degildim zaten bi daha deniyecem ama biraz zamann gecsin bakalim Hayırlısi

Bende korkmaya basldm benmde 3.gün embriyosu inşallah tutar gerçi ilk tuttu ama 0 10 hücreli İDi şimdiki biri 6 biri 4 rabbim inşallah bida sefer nasip etsn cnm.sıkma canını pes etme ama sakn
Tutar canim merak etme herkes bir değil sadece stres yapma olacak

Ne zamn yaptrdn canm sonuc ne bide kistlern kac cmdi ben ilk defa yaptrcamda nasl olck ck korkym
Ben ilk defa doktora gittiğimde öğrenmiştim canım. Sol yumurtalıkta kist var normal yolla olmaz tüp bebek yaptırın dedi. Çok üzülmüştüm kaç cm diye de sormamıştım. İki haftayı geçti şimdi transfer olalı 12. Gün test yaptırdık pozitif çıktı şükür. Sen yeni mi başlayacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…