2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ayy çok duygulandırdın beni canım yaa evet bunlari hemen hemen hepimiz defalarca yaşadık kimseye anlatamıyorsun kimse anlamıyor çünkü inşallah bundan sonra gülecek yüzümüz

Kizlar transferim ertelendi daha dogrusu ben istedm doktor tutma ihtmali dusuk degerinle ana riske atalim deyince ben de sinir oldum psikolojim icin ertelettm bi dahaki adetimde estrofemle donmus icin baslicam hem icim de rahatldi hem agrilafimda bitmis olur

gamzecim benim de aralık ayında tam transfer olacağı günün öncesi progesteron değerim yükselivermişti. doktorum rahim bizden önce kapatmış kapıları zorlayıp girsekte bebek tutunamaz demişti. çok üzülmüştüm ağladım. ama sonra niye üzülüyorum ki dedim. negatifi görmektense beklerim. ocak ayında dondurulmuş transferim oldu. çok şükür gebeyim. sıkma canını oldu mu. emin ol çok çok daha iyi olacak rahmin hormonlardan arınıp dinlenecek.

Sen nasıl rahat edeceksen onu yap canım, dondurulmuş embriyoyla yapılan transferlerde başarı şansı daha yüksektir, Allahım en hayırlısını nasip etsin sana ve hepimize inşallah.

Ohh gozun aydin canim benm catlatma ignesi oncesi yuksekti doktor surekli arada konustu ben de negatif psikolojiyle gidip olumsuz sonucu beklemektense ertelemek istedim acikcasi cunku izin alip dinlenecektim ve surekli kafamda kuracaktim tutmadigini bliyorum diye o yuzden en iyisi bence de boyle oldu

Kızlar bende sizi takip ediyorum bayadır ben de size hikayemi anlatayim 32 yasindayim eşim 29 yaşında eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az varikosel operasyonu oldu o ameliyat olacağı zaman ben hamile kaldım sonra 8. Haftada kürtaj oldum kalp atislarini duyamadk mol gebelikmis sonrasında aşılama oldum ocakta sonra oda dış gebelik çıktı iğne ile dustu şimdi regl olmayı bekliyorum dr mustafa acet e hsg gönderdim histeroskopi önerdi anlarda hulusi hocaya gönderdim dış gebelik sonrası tekrar çektir dedi başka dr gösterdim bir sıkıntı yok dedi şimdi tekrar dış gebelik geçirmekten ve beklemekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım ben tüp bebek yaptırmak istiyorum siz ne önerirSiniz neden histeroskopi istedi anlamadim

Canim senin transfer adetin kacinci gunu yapildi
Dondurulmuslarla adetten sonra nasil bir yol izledin

Canim senin transfer adetin kacinci gunu yapildi
Dondurulmuslarla adetten sonra nasil bir yol izledin
canım ben 14 ocak ta adet oldum. 1 şubatta transferim oldu. 19 gün sonrasında yani. estrofem dekort coraspin folik asit kullandım. transferden 4 gün önce progestan iğne crinone jel dahil oldu. 3 kere kontrole gitiim. rahim kalınlığı için. yine p4 e2 ye bakıldı her gittiğimde. bu şekilde canım.

Arkadaslar hepinize desteğiniz icin tesekkur ederim Allah razı olsun yanımda oldunuz. Sonucu olumlu olanlari tekrar tebrik ediyorum sizin adınıza çok mutlu oldum, sonuç bekleyen arkadaslarımın da insallah sonuclari olumlu olur, bebisli arkadaşlar degerleriniz katlanarak çoğalır inşallah. Ben bir süre girmeyeceğim sanırım o yüzden cvp veremezsem kus.bakmayın. Allaha emanet olun.

Cok sagol canim bakalim benm nasil olcak adetin tam catltma ignesinden 14 gn sonra oldu mu

Ca
canim nolur yipratma kendini anliyoruz birbirimizj hepimiz iyi ki varsiniz ama dinlenmek istiyosan sen blrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…