Bende umutlandım yeniden senle.inşallah bende yarın güzel haberler veririmÇoook sevindim hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin
Allah bağışlasın maşallahŞuan bilmiyorum canım test günüm çarşamba 3.gün tutan şimdi 12 yaşında bir delikanlı
evet canım çok şükür nasipte varmış hamileyim şuan 9 martta kalp atışını göreceğiz inşallah onun heyecanı var..Cok şükür cnm hamilemsn suan
Ayy çok duygulandırdın beni canım yaa evet bunlari hemen hemen hepimiz defalarca yaşadık kimseye anlatamıyorsun kimse anlamıyor çünkü inşallah bundan sonra gülecek yüzümüzHiç kolay değil yaşadıklarımız sosyal medya da insanların çocuklarıyla olan muhabbetlerini görmek yada parkta çocuklarıyla vakit geçiren aileleri görmek kolay mı toplumda çocuğunun olmamasını sana defalarca hisettirmeleri hatta kadının biri tembel tembel ne oturuyorsun dedi çocuk konusunda güya ben ona göre tembel tembel oturuyorum bilmiyor ki yada bilerek can acıtıyolar kolay mı bebek mağazalarından hep yegenlerine yada doğum yapan eş dosta hediye almak Allahım ben ne zmAn bebeğime alışveriş yapacağım duygusunu yaşamak tam 8 yıl oldu hiç kolay değil her tedavi de umutlanamak sonra değee bile 0.001 ya 2 bile değil 8 yıl bu değerlerle karşılaştım kolay değil yoruldum hemde çok hatta yeri geliyor ayrılalım istersen bile diyebiliyorsunuz öyle bir hal alıyor ama saçma ama değil ne var canım coçuk olmak zorunda mı değil ama toplum bunu zorluyor
erken daha 2 günün varrrr10.gündü. 3.gün embriyosuydu. Nasip değilmiş demekki
gamzecim benim de aralık ayında tam transfer olacağı günün öncesi progesteron değerim yükselivermişti. doktorum rahim bizden önce kapatmış kapıları zorlayıp girsekte bebek tutunamaz demişti. çok üzülmüştüm ağladım. ama sonra niye üzülüyorum ki dedim. negatifi görmektense beklerim. ocak ayında dondurulmuş transferim oldu. çok şükür gebeyim. sıkma canını oldu mu. emin ol çok çok daha iyi olacak rahmin hormonlardan arınıp dinlenecek.Kizlar transferim ertelendi daha dogrusu ben istedm doktor tutma ihtmali dusuk degerinle ana riske atalim deyince ben de sinir oldum psikolojim icin ertelettm bi dahaki adetimde estrofemle donmus icin baslicam hem icim de rahatldi hem agrilafimda bitmis olur
Sen nasıl rahat edeceksen onu yap canım, dondurulmuş embriyoyla yapılan transferlerde başarı şansı daha yüksektir, Allahım en hayırlısını nasip etsin sana ve hepimize inşallah.Kizlar transferim ertelendi daha dogrusu ben istedm doktor tutma ihtmali dusuk degerinle ana riske atalim deyince ben de sinir oldum psikolojim icin ertelettm bi dahaki adetimde estrofemle donmus icin baslicam hem icim de rahatldi hem agrilafimda bitmis olur
Ohh gozun aydin canim benm catlatma ignesi oncesi yuksekti doktor surekli arada konustu ben de negatif psikolojiyle gidip olumsuz sonucu beklemektense ertelemek istedim acikcasi cunku izin alip dinlenecektim ve surekli kafamda kuracaktim tutmadigini bliyorum diye o yuzden en iyisi bence de boyle oldugamzecim benim de aralık ayında tam transfer olacağı günün öncesi progesteron değerim yükselivermişti. doktorum rahim bizden önce kapatmış kapıları zorlayıp girsekte bebek tutunamaz demişti. çok üzülmüştüm ağladım. ama sonra niye üzülüyorum ki dedim. negatifi görmektense beklerim. ocak ayında dondurulmuş transferim oldu. çok şükür gebeyim. sıkma canını oldu mu. emin ol çok çok daha iyi olacak rahmin hormonlardan arınıp dinlenecek.
Amin canim cumlemize subat ugurundan faydala ayim dedm ama nasipSen nasıl rahat edeceksen onu yap canım, dondurulmuş embriyoyla yapılan transferlerde başarı şansı daha yüksektir, Allahım en hayırlısını nasip etsin sana ve hepimize inşallah.
Amin canim cumlemize subat ugurundan faydala ayim dedm ama nasipSen nasıl rahat edeceksen onu yap canım, dondurulmuş embriyoyla yapılan transferlerde başarı şansı daha yüksektir, Allahım en hayırlısını nasip etsin sana ve hepimize inşallah.
Canim senin transfer adetin kacinci gunu yapildigamzecim benim de aralık ayında tam transfer olacağı günün öncesi progesteron değerim yükselivermişti. doktorum rahim bizden önce kapatmış kapıları zorlayıp girsekte bebek tutunamaz demişti. çok üzülmüştüm ağladım. ama sonra niye üzülüyorum ki dedim. negatifi görmektense beklerim. ocak ayında dondurulmuş transferim oldu. çok şükür gebeyim. sıkma canını oldu mu. emin ol çok çok daha iyi olacak rahmin hormonlardan arınıp dinlenecek.
canım ben 14 ocak ta adet oldum. 1 şubatta transferim oldu. 19 gün sonrasında yani. estrofem dekort coraspin folik asit kullandım. transferden 4 gün önce progestan iğne crinone jel dahil oldu. 3 kere kontrole gitiim. rahim kalınlığı için. yine p4 e2 ye bakıldı her gittiğimde. bu şekilde canım.Canim senin transfer adetin kacinci gunu yapildi
Dondurulmuslarla adetten sonra nasil bir yol izledin
Cok sagol canim bakalim benm nasil olcak adetin tam catltma ignesinden 14 gn sonra oldu mucanım ben 14 ocak ta adet oldum. 1 şubatta transferim oldu. 19 gün sonrasında yani. estrofem dekort coraspin folik asit kullandım. transferden 4 gün önce progestan iğne crinone jel dahil oldu. 3 kere kontrole gitiim. rahim kalınlığı için. yine p4 e2 ye bakıldı her gittiğimde. bu şekilde canım.
canim nolur yipratma kendini anliyoruz birbirimizj hepimiz iyi ki varsiniz ama dinlenmek istiyosan sen blrsnArkadaslar hepinize desteğiniz icin tesekkur ederim Allah razı olsun yanımda oldunuz. Sonucu olumlu olanlari tekrar tebrik ediyorum sizin adınıza çok mutlu oldum, sonuç bekleyen arkadaslarımın da insallah sonuclari olumlu olur, bebisli arkadaşlar degerleriniz katlanarak çoğalır inşallah. Ben bir süre girmeyeceğim sanırım o yüzden cvp veremezsem kus.bakmayın. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?