2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sen de canım hazır olduğunda tekrar denediğin biz yine buradayız hislerimizi paylaşmaya devam edeceğiz herzaman yanindayiz

Cok sagol canim bakalim benm nasil olcak adetin tam catltma ignesinden 14 gn sonra oldu mu
canım ben hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. sadece yumurta toplamada kullanmıştım kasım ayında. dondurulmuş tedavimde vermedi doktorum.

Canım.öncelikle çok geçmiş olsun rahmin durumunu tam bilmek istedikleri için.Canım sonuçta hicbir doktor başarısız kal istemez kendini şuan tüp yaptırmaya hazır hissediyorsan yaptır bu süreçte çok sakin ve sabırlı lan gerekli com Allah yardımcımız olsun.ama içimden bir ses senin de bu denemede olacağını söylüyor inşallah senin de güzel haberlerini alırız.

Canm o ayi sordum opu ayinda adet gecikecek mi gibisinden
hımm pardon canım. bazen transferde de veriliyormuş ya ondan sandım. opu yapıldıktan 1 hafta sonra adet oldum canım. normal adetime 1 hafta daha vardı. doktorum 1 hafta önce yada sonra olması normal demişti.

Pozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Oluyorsa yazarmisiniz nasıl agriniz oldugunu
Evet canım kasık sancısı oluyor neden ki acep azıcık bir kalkıyım bi iş yapıyım yada yatıyım farketmiyor ama saniye sürüyor sancı korkmuyo değilim yani

Pozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Oluyorsa yazarmisiniz nasıl agriniz oldugunu
Evet canım benim de oluyor. Transferin 3. Gününden başlamıştı. Genel de akşamları hafif batma şeklinde en fazla 5 dak ya geçiyor. Çok şiddet li bi ağrı yaşamadım. Kaç gün oldu senin

Canım daha önceki yazın varsa gözümden kaçmiş olabilir kavga mı ettiniz ne oldu ki yazdıysan kusura bakma görmedim galiba
Öncelikle seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin canım,dün gece çok gereksiz bir konudan tartıştık,tartışmalar her evde var biliyorum ama bu süreçte olması beni üzdü,bir de demesin mi ben istemiyorum inşallah tutmaz,işte ben ona yıkıldım,zaten idrar negatif çıkmıştı,ne desem bilmiyorum

Dün çok Ağrı'm vardı ..bugün de hiç bir şey yok .olsa bir dert olmasa bir dert böyle olan var mı ? Günüm günüme uymuyor

Kızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah

Isteyerek soylememistir takma kafana canim test gunun nezaman

Kızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah
Test gunun nezaman canim idrar testini kacinci gun yaptin

Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Kızlar bu tabloda niye 20. Gün değeri düşüyo da 21. Gün değeri tekrar 500 kusurlara çıkıyor bilen varmı,

Merhaba benimde 13 subatta trasferim yapıldı 25 subat tahlil günümdü ve 2 gün sonra tekrar edildi çok şükür iyi gidiyor Tek sorunum su iğne artık canım yanıyor günde bir ama yapana kadar ter döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…