Sen de canım hazır olduğunda tekrar denediğin biz yine buradayız hislerimizi paylaşmaya devam edeceğiz herzaman yanindayizArkadaslar hepinize desteğiniz icin tesekkur ederim Allah razı olsun yanımda oldunuz. Sonucu olumlu olanlari tekrar tebrik ediyorum sizin adınıza çok mutlu oldum, sonuç bekleyen arkadaslarımın da insallah sonuclari olumlu olur, bebisli arkadaşlar degerleriniz katlanarak çoğalır inşallah. Ben bir süre girmeyeceğim sanırım o yüzden cvp veremezsem kus.bakmayın. Allaha emanet olun.
canım ben hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. sadece yumurta toplamada kullanmıştım kasım ayında. dondurulmuş tedavimde vermedi doktorum.Cok sagol canim bakalim benm nasil olcak adetin tam catltma ignesinden 14 gn sonra oldu mu
Canım.öncelikle çok geçmiş olsun rahmin durumunu tam bilmek istedikleri için.Canım sonuçta hicbir doktor başarısız kal istemez kendini şuan tüp yaptırmaya hazır hissediyorsan yaptır bu süreçte çok sakin ve sabırlı lan gerekli com Allah yardımcımız olsun.ama içimden bir ses senin de bu denemede olacağını söylüyor inşallah senin de güzel haberlerini alırız.Kızlar bende sizi takip ediyorum bayadır ben de size hikayemi anlatayim 32 yasindayim eşim 29 yaşında eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az varikosel operasyonu oldu o ameliyat olacağı zaman ben hamile kaldım sonra 8. Haftada kürtaj oldum kalp atislarini duyamadk mol gebelikmis sonrasında aşılama oldum ocakta sonra oda dış gebelik çıktı iğne ile dustu şimdi regl olmayı bekliyorum dr mustafa acet e hsg gönderdim histeroskopi önerdi anlarda hulusi hocaya gönderdim dış gebelik sonrası tekrar çektir dedi başka dr gösterdim bir sıkıntı yok dedi şimdi tekrar dış gebelik geçirmekten ve beklemekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım ben tüp bebek yaptırmak istiyorum siz ne önerirSiniz neden histeroskopi istedi anlamadim
Canm o ayi sordum opu ayinda adet gecikecek mi gibisindencanım ben hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. sadece yumurta toplamada kullanmıştım kasım ayında. dondurulmuş tedavimde vermedi doktorum.
hımm pardon canım. bazen transferde de veriliyormuş ya ondan sandım. opu yapıldıktan 1 hafta sonra adet oldum canım. normal adetime 1 hafta daha vardı. doktorum 1 hafta önce yada sonra olması normal demişti.Canm o ayi sordum opu ayinda adet gecikecek mi gibisinden
Evet canım kasık sancısı oluyorPozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Oluyorsa yazarmisiniz nasıl agriniz oldugunu
Oluyo tatlim ben kasiklarda cok agri cekiyorum ve bugunde alttan kramplar girioPozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Canim is felan yapmaEvet canım kasık sancısı oluyorneden ki acep azıcık bir kalkıyım bi iş yapıyım yada yatıyım farketmiyor ama saniye sürüyor sancı korkmuyo değilim yani
Oluyo canım 17. Günüm hala devam ediyo, kasıklarda sancım var adetim gelcekmiş gibi hissediyorum, doktor bunların normal olduğunu söyledi.Pozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Evet canım benim de oluyor. Transferin 3. Gününden başlamıştı. Genel de akşamları hafif batma şeklinde en fazla 5 dak ya geçiyor. Çok şiddet li bi ağrı yaşamadım. Kaç gün oldu seninPozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Evet canım adet olacak gibi göbeğin orası özellikle bide göğüsler bugün bacaklarım çok ağrıdı kımıldamak bile içimden gelmiyor enerjim yok gibiPozitif sonuç alanlar ağrılarınız oluyormu
Öncelikle seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin canım,dün gece çok gereksiz bir konudan tartıştık,tartışmalar her evde var biliyorum ama bu süreçte olması beni üzdü,bir de demesin mi ben istemiyorum inşallah tutmaz,işte ben ona yıkıldım,zaten idrar negatif çıkmıştı,ne desem bilmiyorumCanım daha önceki yazın varsa gözümden kaçmiş olabilir kavga mı ettiniz ne oldu ki yazdıysan kusura bakma görmedim galiba
Isteyerek soylememistir takma kafana canim test gunun nezamanÖncelikle seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin canım,dün gece çok gereksiz bir konudan tartıştık,tartışmalar her evde var biliyorum ama bu süreçte olması beni üzdü,bir de demesin mi ben istemiyorum inşallah tutmaz,işte ben ona yıkıldım,zaten idrar negatif çıkmıştı,ne desem bilmiyorum
Test gunun nezaman canim idrar testini kacinci gun yaptinKızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?