Canımın içi teşekkür ederim idarı kafana takma hemen geçmiyebiliyor zaten sen de araştırmıssındır eşinin kızgınlıkla söylemiştir diye düşünüyorum ama tabiki de bu süreçte yanında olmalı Rabbim sana da yaşatsın bu mucizeyi inşallahÖncelikle seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin canım,dün gece çok gereksiz bir konudan tartıştık,tartışmalar her evde var biliyorum ama bu süreçte olması beni üzdü,bir de demesin mi ben istemiyorum inşallah tutmaz,işte ben ona yıkıldım,zaten idrar negatif çıkmıştı,ne desem bilmiyorum
Aynen canım ya korkuyorum 9 ayı korkarak geçirecegiz sanırsam inşallah yani devam ederDün çok Ağrı'm vardı ..bugün de hiç bir şey yok .olsa bir dert olmasa bir dert böyle olan var mı ? Günüm günüme uymuyor
ben de hergün vuruluyorum progesteron iğnesi oturunca yatınca acıyor artık olsun sonuca götürsün de razıyım yaniMerhaba benimde 13 subatta trasferim yapıldı 25 subat tahlil günümdü ve 2 gün sonra tekrar edildi çok şükür iyi gidiyor Tek sorunum su iğne artık canım yanıyor günde bir ama yapana kadar ter döküyorum
Hakkımızda hayırlısı inşallah ..ben de hergün vuruluyorum progesteron iğnesi oturunca yatınca acıyor artık olsun sonuca götürsün de razıyım yani
Yani bu tablo beta hcg yi mi söyliyor pek tablo yorumluyamıyorum da :)
Canim sen sonucunu almamis miydin ? Her evde olur canim boyle seyler barisirsiniz bu donemler hassas oluyo insan en ufak seyden buyuyo malesefÖncelikle seni tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip etsin canım,dün gece çok gereksiz bir konudan tartıştık,tartışmalar her evde var biliyorum ama bu süreçte olması beni üzdü,bir de demesin mi ben istemiyorum inşallah tutmaz,işte ben ona yıkıldım,zaten idrar negatif çıkmıştı,ne desem bilmiyorum
Evet canım onu söylüyor , ben en düşük olabilecek değerlere göre gidiyorum, çarşamba 20. Günüm olur test yaptırıcam kaç olur diye merak ettim bi baktım gün geçtik sonra değer artarken 20. Günde düşüyo kafama takıldı. Başka sitelerde de aynı tablo var.Yani bu tablo beta hcg yi mi söyliyor pek tablo yorumluyamıyorum da :)
Bide bu var değerin artmasını bekliyoruz peki benim 12.gündeki kaç olmalı 10.gün değerimiz 69.95Evet canım onu söylüyor , ben en düşük olabilecek değerlere göre gidiyorum, çarşamba 20. Günüm olur test yaptırıcam kaç olur diye merak ettim bi baktım gün geçtik sonra değer artarken 20. Günde düşüyo kafama takıldı. Başka sitelerde de aynı tablo var.
140 olması lazım canım ama 140 a yskın bir değersede sorun olmaz, sitrlerde %60 olmalı artış yazıyor yada ıkı katı, benim doktorum 2 katı olmalı diyorBide bu var değerin artmasını bekliyoruz peki benim 12.gündeki kaç olmalı 10.gün değerimiz 69.95
Canım umudunu kaybetme benim bugün 15.günüm daha yeni çıktı idrarda ki kan testi baya yüksek olmasına rağmenKızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah
Aynen canım bende 2 haftayı geçti kullanıyorum. Benimde 11 Şubat tı transfer. Tedavideki iğnelerde pek acı hisset miyordum ama bu biraz can yakıcı. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda her şeye katlanırızMerhaba benimde 13 subatta trasferim yapıldı 25 subat tahlil günümdü ve 2 gün sonra tekrar edildi çok şükür iyi gidiyor Tek sorunum su iğne artık canım yanıyor günde bir ama yapana kadar ter döküyorum
İdrar testini cuma yaptım,ben 8 diyordum ama transfer günüm sayılmıyormuş,o Zaman 7.gün oluyorTest gunun nezaman canim idrar testini kacinci gun yaptin
Ben evde test yaptım kanımı çarşamba vericemCanim sen sonucunu almamis miydin ? Her evde olur canim boyle seyler barisirsiniz bu donemler hassas oluyo insan en ufak seyden buyuyo malesef
Çok şükür Rabbim kucağına almayi da nasip etsin. Benm her iki yumurtalklrmda 5.5 ve 6 cm vardı banada doğal yolla olmaz ya laparoskopi yada tüp bebek dediler bende tüp bebek yaptrmya karar verdm tüp bebek merkezi önce kistleri baskilamk ve büyümesini durdurmak içn gobegimden igne verdi ayda bir kez vuruldm 3 ay sonra kistlerm 4 ve 4.5 cme düşmüş bi kere dha ayni igneden vuruldm 20.günü gel tedaviye baslayalm dedi bekliyorum cnmBen ilk defa doktora gittiğimde öğrenmiştim canım. Sol yumurtalıkta kist var normal yolla olmaz tüp bebek yaptırın dedi. Çok üzülmüştüm kaç cm diye de sormamıştım. İki haftayı geçti şimdi transfer olalı 12. Gün test yaptırdık pozitif çıktı şükür. Sen yeni mi başlayacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?