2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canımın içi teşekkür ederim idarı kafana takma hemen geçmiyebiliyor zaten sen de araştırmıssındır eşinin kızgınlıkla söylemiştir diye düşünüyorum ama tabiki de bu süreçte yanında olmalı Rabbim sana da yaşatsın bu mucizeyi inşallah

ben de hergün vuruluyorum progesteron iğnesi oturunca yatınca acıyor artık olsun sonuca götürsün de razıyım yani

Canim sen sonucunu almamis miydin ? Her evde olur canim boyle seyler barisirsiniz bu donemler hassas oluyo insan en ufak seyden buyuyo malesef

Yani bu tablo beta hcg yi mi söyliyor pek tablo yorumluyamıyorum da :)
Evet canım onu söylüyor , ben en düşük olabilecek değerlere göre gidiyorum, çarşamba 20. Günüm olur test yaptırıcam kaç olur diye merak ettim bi baktım gün geçtik sonra değer artarken 20. Günde düşüyo kafama takıldı. Başka sitelerde de aynı tablo var.

Bide bu var değerin artmasını bekliyoruz peki benim 12.gündeki kaç olmalı 10.gün değerimiz 69.95

Bide bu var değerin artmasını bekliyoruz peki benim 12.gündeki kaç olmalı 10.gün değerimiz 69.95
140 olması lazım canım ama 140 a yskın bir değersede sorun olmaz, sitrlerde %60 olmalı artış yazıyor yada ıkı katı, benim doktorum 2 katı olmalı diyor

@purble81 inşallah canım artar da içimiz rahat eder bu ne arkadaş şimdiden çöktüm yok bide keseyi görelim kalp atışını duyalım hep sters kaygı Allahım inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz

Adını yanlış yazdım arkadaş nerden buluyonuz bunları P purple81

[QUOTE avrenim, post: 45384084, member: 684047"]Kızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah[/QUOTE]
Bende bugün sabah yaptim idrar testi negatif cikti 10 cu günüm. Yarinda test günüm inş bir yanilma olurda pozitifi görürüm. Sen erken yaptirmistin bence seninki büyük bir yanilma var.kan tahlili yaptir günün de inş sende pozitifi gorursun canim.

Kızlar,birkaç sitede diyorki idrarda gebeliğin saptanması için onbeş gün geçmelidir,acaba benim testim de yanlış mıydı?şu sıkıntılı günlerimde Allah'ım mucizemi gönderir inşallah
Canım umudunu kaybetme benim bugün 15.günüm daha yeni çıktı idrarda ki kan testi baya yüksek olmasına rağmen

Aynen canım bende 2 haftayı geçti kullanıyorum. Benimde 11 Şubat tı transfer. Tedavideki iğnelerde pek acı hisset miyordum ama bu biraz can yakıcı. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda her şeye katlanırız

Çok şükür Rabbim kucağına almayi da nasip etsin. Benm her iki yumurtalklrmda 5.5 ve 6 cm vardı banada doğal yolla olmaz ya laparoskopi yada tüp bebek dediler bende tüp bebek yaptrmya karar verdm tüp bebek merkezi önce kistleri baskilamk ve büyümesini durdurmak içn gobegimden igne verdi ayda bir kez vuruldm 3 ay sonra kistlerm 4 ve 4.5 cme düşmüş bi kere dha ayni igneden vuruldm 20.günü gel tedaviye baslayalm dedi bekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…